Neznam kako bi nazva temu...pa eto oprostite ako je tako loše nek moderator promini...(hvala) ovako imam jedan pitanjce ili problem pa mi ga rješite... jel se može namistiti da kad pribacujen mp3 priko bluetooth-a u sx1 da se to odma pribacuje na karticu...jer na mobu nema memorije... (misin...
Evo sinoć mi se iz čista mira mob ugasia pa se opet upalia i tako dok nisan izvadia bateriju.I sad ka san ga htio flashat utipka *#06# da vidin koja je verzija izaša iz toga i mob radi normalono. Jel zna tko u čemu je problem? Rolf Variant Name: SX1_02-D-music-uk-de-tr_15_003
Jel mi možete dati jedan savjet..... neznam jel bilo(oprostite ako je....) evo ja vas pitam jel se isplati uzeti ova kartica (Apacer Multi Media kart. plus, 512MB)= Cijena 135.54 kn i jel ona može na sx1???? pozdrav.....
Hy, evo imam jedan onako problem. Pokušam ja instalirati aplikacije i piše mi memory low, delete some old data. A promblem je sto ja imam 100 MB slobodnih na MMC-u i 1.5 MB na C disku. Jel se ovo javlja zbog diska C??? Probao sam instalirati QuickOffice 2 i u njemu ima 1.555 MB, a upravo malo...
Da li netko zna gdje ima za kupit baterija za SX1?
Jel ima neki driver ili nešto slično što bi prepoznalo SX1 kao flash drive tj. ono da bez MPM-a dobijem pristup memoriji mobitela. Mislim ono kao što se dobije kad se USB memory stick ukopča u komp???? Jel se može to nekako al da se koristi onaj kabel što dođu u paketu sa SX-om??? Usput našao...
Jel ima to za SX-a????? Ono da mogu obične slušalice od discmana skopčati na mob????
Ej ekipo!Zanima me da li neko zna gdje bi mogao novog nac SX-a najpovoljnije,ako ih jos ima po ducanima?Nasao sam u Rijeci u jednom blablabla ducan u sklopu elektromaterijala i ajd pogodite sta!!Cijena mu je nevjerojatnih 3600.00kn!!!Oni nisu normalni!!!:rifle: :flame:
Daklem nakon Bzzz zvuka nekidan, napravio sam *+#+Crvena slušalica i mob se vratio negdje na 12. mjesec cca. i sve je bilo OK, onda sam vratio stanje na par mjeseci poslije sa mem kartice(zbog kontakata, ne mogu naći kabel da sinhroniziram outlook sam sx-om, pa mi je ovo bilo najbolje rješenje.) ...
Di bi se u zagrebu magla kupiti futrola, original, zamjenzka - nema veze. Stara se poderala, pa se i ekran počeo grebati. Dal postoji neka pasta ili nekaj za laštenje ekrana.
sorry sto ovo ponavljam, ali nema teme koja je bila Nego imam ETI camcorder 1 na SX-u, al snima vrlo slabo (slabe boje, isto kao 16 boja na kompu, a framerate vrlo jadan i štopa na svaku stranu) Jel zna netko lijeka tome, il neki drugi alternativni soft da može snimati ali nekako ljudsko????
Jucer dok sam isao doma samo mi je prestala muzika gledam na mobitel i idem na MP3 i vidim da nema uopce muzike s MMC i i dem pod "File Manager" i nema mi MMC karite i pise mi "" i moram ju formatirati, a kad ubacim u komp i on kaze da formatiram, ja formatiram(na mobu) nikaj se ne doagadja a ako...
Ovako, prije formatiranja moba napravio sam backup kontakta, poruka itd... Eh sad problem se javalja sada kad sam formatirao mob i pokusao da ga restoriram, nece da mi napravi zadnji restore koji sam napravio,nego ga vraca na jos stariji od kojeg i nemam bas neke koristi, poprilicno zastarijeli......
Evo zanima me koji bi od ova dva mobitela preporučili.Radije bih kupio sx1 ali čuo sam da se previše kvari i da se dijelovi teško nabavljaju.
Pozdrav.... Užas... Prije par dana mi se ugasio SX1 iz čista mira... I kad sam ga opet upalio upisao pin i sve je bilo ok 2-3min i nakon toga se smrzne i moram vaditi bateriju....sljedeči put kad ga pokušam upaliti, on se upalli i prije nego se pojavi ekran za upisati pin eknan je bijli i opet...
BenQ-Siemens vs Fujitsu-Siemens handheld.... evo oboje sadrze Siemens-ovo ime u nazivu, pa me zanima vasa usporedba ova dva modela... P51 - Dimensions: 122 x 60 x 20 mm (L x W x H) - Volume: 130 cc - Weight: 170 g - Standby time*: Up to 150 h (standard battery) - Talktime*: Up to 240 min...
eto, lik mi daje SX1 pa me zanima mišljenja ownera ovog SmartPhona? Koliko ste zadovoljni s njime? Cijena i to? PLZ... Uglavnom lik je ugledao moju Motorolu v360v i sada oće da se mjenjamo... dunno why
Pozz U zadnje vrijeme sam primjetio da kad me netko zove i sl- nemam zvuka na mobitelu. Onda ja prekine razgovor i doem na mp3 player i pustim pjesmu i idalje nema zvuka, ali kad promjenim pjesmu na neku sljedecu zvuk najčešće dođe. Isto tako pri slušanju mp3-ca ili bilo čega drugoga zvučnik...
Pozz Evo imam nekoliko pitanja: Imam Netfont, pa kako s njim downloadovati File??? Ja kliknem na link, on nešto skida i sve super i velebajno, ali kad skine na kraju ne mogu ništa s njim Onda jel postoji način da puštamo WMA i WMV na SX-u??? I zadnje jel se može ikako popraviti boja kod ovih...
Dali netko zna neki sms bomber koji provjereno radi? :fried:
Dal mi može netko odg tko koristi SX1. Da li on ima standardnu Siemensovu arhivu za poruke, tj.da li podržava *.smi,*.smo i sl. Imam X700 pa me mući da li to ima SX1. Vjerovatno su u Siemensu nešto izmudrovali jer ne bi reko da su to maknuli.
https://market.benqmobile.com/portal/content.aspx?pid=1&LangID=0&cid=2&tid=10000&xid=3943 p.s. treba se besplatno registrirati (ako vec niste)... veicina cca 7 MB
Za one koji se jos nisu prijavili - https://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_125860_rArNrNrNrN,00.html Za one koji neznaju o cemu se radi: Siemens redovito pri predstavljanju novih modela da mogucnost testiranja tog novog modela i nama smrtnicima. sve sto trebate napraviti jest...
To: 3aTmr Hi, is it any way hot to change keyboard letters ex: a,b,c., in the way that I want, with sx1 inter.svn 15. Thanks Xeni
Prije mjesec dana kupio sam sx1 u t-mobilu, i sve je radilo uredu do neki dan kada mi se odjedanput napisalo system error i sve se zablokiralo. POMOĆ:bunny:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma