koliko megabajta mmc ide najviše u sx1????:):)
Dali se moze USB kabel DCA-510 s kojim je radilo sve koristiti na SX1?
Dakle,zanima me da li mogu SX-a slobodnjo puniti sa DCA-510 kabelom koji u sebi ima punjač? PS: Gdje bi se mogla u Zg-u kupiti nova maska za njega?? Zahvaljujem!
da li netko zna odakle se mogu skinuti gps mape za ovaj mobitel?
Prošlo je dosta vremena otkad se SX1 nalazi na tržištu, pa me zanima da li se još koristi i koliko je prema vašem mišljenju zastario! Da li taj mobitel još uvijek može biti zabavan i koristan? Ja osobno ga još uvijek koristim i zadovoljan sam njegovim mogućnostima, prvenstveno Symbianom... (što bi...
NAJZAD!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.club-siemens.net/ pise da je od jucer u prodaji u Njemackoj a u ostatku Europe u slijedecem tjednu................
naime, imam doma jako mnogo onih priključaka za siemens ( od punjača, starih data cablova i tak) pa bi si volio napraviti headset kabel... dakle planiram napraviti izvode na mobu koje smajam na 3,5mm stereo F konektor pa onda da mogu koristiti bilo koje slušalice za slušanje mp3 glazbe... ajd...
Pozdrav svima! Eto da ja ne idem kod servisera (jer je garancija istekla:-) odlučio ja napokon otvoriti sx (predugo ga imam da ne bi zavirio unutra:-) E, sad - tipke s brojevima gumenom podlogom pritišću kontakte pa prema tome kontakte ne bi trebalo čistiti(IMHO), no na mjestu jedinice se...
Pozdrav svima! Evo frendu kojem sam prije odprilike prije 6 mjeseci prodao sx1 mobac poceo stekat i doslovno se ne pali,a kad se i upali odmah zasteka.Meni je to jako poznata stvar jer sam i na svom vec 2-3 puta mijenjao maticnu i tako sredio stvar.No u biti zanima me zbog cega se takve stvari kod...
Tražio sam novi mobitel i a pošto Siemens nije napravio ništa novoga :angry: , ostali novi modeli su pali u vodu jer financije ne dopuštaju:-) Htio sam uzeti još jedan sx ili nokiu 6600 za 700 kn, no ukazala se prilika za SE P910 pa me zanima da li će sve aplikacije za s60 raditi na dotičnom....
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=375132#post375132 da li tko kupovao preko njih kako to ide?
Poz , evo moj prvi post na forumu, iako ga pratim vec neko vrijeme :thumbup: Trenutno imam siemens m55, koji je vec pa dotrajao, sa sve maske sam mu skinuo boju, a i oko displeya sam ostrugao svu boju, tako da je tuda providan :) , a ima par problema, zna se ugasit kad je u dzepu, samo se ugasi...
U posljednjih par dana muku mučim sa par emulatotora na SX1. Emulatori rade, ali ne mogu, čitaj ne znam kako ;D, ubaciti programe u njih. Radi se o emulatorima za Spectruma i Commodore 64. ZX boy i Spectrian za Spectruma i Frodo za C64. ZX boy kod pokušaja pokretanja bilo kojeg programa izbacuje...
...itko ima ideje gdje da ga kupim i po kojoj cijeni? Nigdje ama baš nigdje ga nisam vidio u oglasima da se prodaje ili u trgovini, pa ako netko zna gdje kupiti sx45 neka kaže...znam da je već zastario, ali ga ŽELIM IMATI:king:
probao sam sa usb kablom(neznam koje je)i kaže da mobitel nije nađen
SX1 je dugo na tržištu, ali to nije razlog da ne naprave neku noviju verziju od v.15, za one koji još imaju taj mobitel... Ima tko kakve informacije?
nemogu da otvorim siemensovu stranicu,pa ako zna neko neki drugi link za download novog firmwarea
http://rapidshare.de/files/30572034/MOV00003.3gp evo još nekad zna pustit neki tupi zvuk
Dakle, prema ekipi na www.siemensmania.cz možete sa SX1 "besplatno" na net. Navodnici zato jer se ne spajate direktno, nego vam vaš komp služi kao router i plaćate internet kao da sjedite za kompom. U odnosu na cijenu mobilnog interneta slobodno se može reći besplatno. Da bi sve skupa radilo treba...
Mislim da mi je "crko". Ima neko neku ideju ili nesto? Nejde mi se bas u servis.. :)
evo ovako treba te mi pomoči oko cjene pojedinih djelova komponenti... sve zajedno i odvojeno... Ekran... maska original crna sve tipkovnica i ona guma sa strane...(nije ogrebana...) zvučnik... punjač... kutija s upustvima(O2)... usb...
Kod SX1 mi slabo hvataju tipke (posebno lijeva i desna funkcijska) - šta da radim? Ima li kakvo riješenje - sam svoj majstor ili servis? Da napomenem - SX sam rastavljao, ali tipke mi se čine stvarno zajebane za rastavit da dođem do pličica (podloške od tipke).
Evo ovako...treba mi pomoć oko ovog gore navedenog..... instalirao sam instalacijski cd koji se dobije s njim... da ga spojim na kompić.....sve prošlo ok....(...i to sam proba već dva puta...) i kad ga spojim ćujem onaj zvuk ka da memory stick spojim na kompjuter (ono ka da ga je oćitalo) i na...
Nabavio sam iz Njemačke novu bateriju (zamjensku) za SX-a (up to 1200 mAh). Nakon prvog punjenja dva dana indikator napunjenosti stajao je na max da bi se iznenada oglasio zvuk prazne baterije i mob se ugasio. Da li netko ima slično iskustvo i koji je savjet za ispravno postupanje sa punjenjem nove...
pozdrav, imam jedno pitanje u vezi kamere na sx1. Neznam kako vi ali ja mogu snimati samo 13-15 sekundi, pa me zanima da li se može i ako se može kako sinamti dulje..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma