da li postoji ikakva mogucnost da se screensaver UGASI, u mobu sam pronasao samo opciju podesavanja vremena za paljenje (od 1 do30 min) ali ga hocu iskljuciti. jeli moze to kako..............
Dali je nekome uspjelo da stavi neku sliku umjesto loga operatera,probao sam sa seleqom i fexplorerom ali bez uspjeha.mob se restarta ali jos uvijek pise ht-mobile hr.
:( Nikako da namjestim MMS postavke. Zvao sam i Vip za postavke ali svaki put kad pošaljem MMS poruka ostane u Outbox-u i piše "waiting". Onda poslije piše nešto u stilu "delayed " a uz to stoji vrijeme koje će bit za 10 min.. Molim ko Boga nekog (tko ima SX1 i Vipme)da mi napiše kako mu glase...
Evo, instalirao sam soft koji sam dobio na cd-u. Zanima me par stvari. Gdje vi stavljate SIS. programe pa ih onda instalirate? Zašto imam folder "Nokia" kad otvorim "Siemens SX1" u My Computeru? Dali ga mogu/smijem obrisati? I koje ste nove foldera napravili kako bi bolje organizirali podatke?...
Evo i link za v12, neslužben, nažalost... http://www.gsm-multifund.com/firm/SX1_International-uk-de-it_12_0001_service.rar
jel se može mp3 file na sx-u sa MMc kartice podesiti da svira kao melodija zvonjave(na Nokoji može)
Dakle, sigurno je mnogo od vas čulo za ovo. Za one koje neznaju, Smart Movie converter smanjuje sve MPEG, AVI, MPG, WMV, M1V, MOV,RM da se mogu reproducirati na mobu ( opet uz pomoć posebnog programa i codeca u mobu). Ja sam uspio par kratkih filmića snimiti i program radi odlično a slika na mobu...
Neznam da li ste čuli za ovaj mob, ali ja nisam. Dakle, izašao je 2001 godine ima ekran u boji i touchscreen. Više o njemu ovdje
Splash one..uspio sam ga zeznut. Daklem ako ima dobra dusa da objasni sta se desava, naime SX1 mi se vise nece bootat, prikaze se logo onda ono oko pa cudan zvukic i onda se naglo ugasi. Vidio sam negdje da je to problem u Smart profiles i inim aplikacijama da ga znaju zeznut sa corruptanim...
Ej Ljudi! Imam problem s Phone Codom (standardnim - 12345)... Zakljucao ja mob, i nakon sat vremena odem ja do njega i ono ekran bijel. Stisnem neku tipku ono pise da unesem phone code ... I ja upisem i nigdje tipke da prihvati ili obrise kod. Evo sada opet (!) radim update na v12 pa...
vjerojatno ce se neki nasmijati kada procitaju ovaj post ali meni treba pomoc. naime instalirao sam smartmovie i sada mise nalazi u setup-manager folderu ali je jos uvijek i u extras-filemngr-nokia-installs da li to treba tako ili ga mogu pobrisati u ovom drugom.......... posto je neregistriran...
MMS postavke?! nece mi poslat mms sa sx1-a, valda treba podesit GPRS(ak neko zna postavke mogo bi ih objavit,ak je to moguce da nemoram u vip odnosno HT)
jedna budala mi je tri puta unjela security code krivo, i sad me trazi phonecode. mob je sx1. zad mi javlja da je mob blokiran kak da saznam koji mi je taj phone code.
jel može neko objasniti kako se instliraju aplikacije i ostalo te gdje ih mogu naći na mobu poslje insalacije.pokusao sam instalirati remote ir preko sds launchbara pa na software install.Prodje cijeli proces instalacije ali nigdje na mobu ga nemogu naći...
sto vam se cini kakve su kvalitete slike na sx1 i st 60. meni su do 320x240 ok ali na 640x480 za krepat. jako su pikselaste
Jako me ljuti kad pojedini članovi foruma zaboravljaju da je većina nas na 56k i da nam učitavanje velikih slika oduzima vrijeme ( a vrijeme je novac). Zbog toga, za sada, molim sve one koji stavlju slike: - da ih smanje na otprilike MMS format ili malo veće - da u istoj temi ne stavlju hrpu...
bok,svima.eto,ne znam što bih napravio,a da imam v12 na svom sx1.kaže mi :"Mobilni telefon nije pronađen!(9)".hoće li mi netko pomoći?:rolleyes: hvala
Molim pomoć i to što hitniju jer stvarno ne znam što ću. Sve mi se čini da ja otvaram najviše novih tema s problemima oko SX1. Danas nakon što sam malo koristio kameru, pokušao sam nazvati nekoga. Kako se ta osoba nije stigla javiti, ona me je malo kasnije nazvala natrag. Mob mi je vibrirao,...
Dobar Jutar Svima! Moj SL je još uvijek živ & kicking:-) U skorije vrijeme bi trebao do nekog casha pa se predomišljam da li da uzmem sx1 tj. da li je sve što se od njega očekivalo - vidim da ga neki od vas imaju i da cijene padaju pa je svaki komentar dobrodošao.
dajte mi neku stranicu gdje mogu besplatno skinuti igre za sx1. sta god nadjem na netu ili traze download preko wapa (mi ga u BiH jos nemamo) ili traze da platim. ima li ista FREE?
Evo, ponovo ja sa problemom. Danas mi se prvi put na displayu pojavila poruka koja kaže: "Not enough memory to receive SIM messages. Delete some data first." U čemu je, dovraga, problem? SIM karticu sam isprazio od poruka, ali svejedno mi se pojavila ista obavijest. Frendica mi je poslala poruku...
Stavio sam fw10 na sx1. Zanima me ( možda glupo i naivno pitanje) jel night shot radi automatski ili na neki drugi način tj. treba li pritisnuti neku tipku da se pokrene jer u settigsu nemam nikakvu opciju za night shot.
Memorija telefona mi je prezauzeta, ali ni sam ne znam čime sve i još manje znam kako da je oslobodim. Navest ću što mi piše u Manageru na što mi je potrošena: Calendar 10 kB Contacts 121 kB Documents 140 B Messages 17 kB Sound files 2 kB Memory in use 2999 kB Free memory 967 kB
SDES mi nikako ne prepoznaje sx1. Sve skupa instalirao, ali nešto mu se ne da ga očitat. Ako neko zna molim neka pomogne. By the way kabel je originuinal Što se tiče šugavog softvera to je prva koje je izašla.
kako ću otkriti koji mi je firmware u sx1?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma