Imam cf62 kodiran na T-mobile. Moze mi netko reci da li postoji nekakav jednostavniji nacin dekodiranja koji mogu izvesti sam (tipa ukucavanje nekakvog koda)? Ako ne, gdje bih ga mogao dati dekodirati i za koliko novaca? Thanx
Ja imam problem.Naime , imam xp home i ma-660 irda usb.Kada hoću spojit mob s kompom, tj. kada hoću poslati sliku na komp ,na mobu mi se pokaže poruka :"Pojavila se greška!".Također nemam znak za irdu dolje desno kraj sata, ali imam znak da je usb device spojen na komp. Kak to riješiti? Hitno!
Malo gledam siemensmaniu i naletim na ovo!?Šteta što nemam moba da isprobam... http://www.siemensmania.cz/content.php?id=875
Bok ekipa je mi moze neko rec koliko kosta ekran i njegova zamjena treba mi klincu mobitel radi sve samo je donji dio ekrana puko i razlijale se boje. Sijemens C75
Može mi netko dati stranicu za siemens cx70 gdje se nalaze java igre,wallpaperi i ringtons?
Pozdrav. Nasao sam povoljno buletooth slusalicu. 200 kn :-)) sad kolko je to povoljno .-)) Radi se od Logitech Mobile Express, pa me zanima dal je to kompatibilno sa S65 da ne kupujem bez veze. Nikad prije nisam koristio BT slusalicu pa ne znam na sto trebam pazit i gledat. Dajte savjete ako...
Eto da vam budem iskren do danas nisam znao da c75 ima mogucnost postavljanja 3gp-a kao video ringtona.
koji program da koristim ,znam da se ide nešto preko IMEI-a al mi objasnite kako
Imam jedno pitanje vezano uz povezivanje Siemensa CL75 Poppy i PC-a... Imam USB kabal koji sam kupio da bi mogao povezati C65 sa PC-om, uz taj kabal sam dobio i original MPM software i mogao sam c65 normalno povezati... Sada imam CL75 i nikako ga Mobile Phone Manager ne zeli prepoznati (cijelo...
evo simpl pitanja, čitam ja tu po forumu, ima svega i svačega kaj se more na tim sajmensima mijenjat, pa mene zanima....kaj da ja napravim , a da poboljšam taj mob, neću puno isprobavat pa da nekaj ne zaj. vi samo recite kaj, a ja slijedim tutorijale koji su na forumu...... edit: iritiraju me...
skoro sam kupio ovaj S65 i meni se totalno dopada. e sad, imam problem, kad god povezem telefon na data cable meni se telefon iskljuci, bilo koj program da pokrenem.. probao sam npr da pokrenem OD ili tako nesto, i vecito se iskljuci i nece da se ukljuci dok god je taj program na compu aktivan.. a...
Evo ovako,chetao sam nekim likom koji kaze mu je neko modificirao cx70 da sad moze pustati mp3. E sad ja vas pitam dali je to neko ugradio hardverski mp3 enkoder ili sta ako neko nesto zna recite. Ili je neki alien modificiro njegov siemens cx70 :coolmad: :lmao: :lmao:
Kako ovo funkcionira,zna li ko
e ljudi znal ko neki link sa dobrim themama za c75 dami je ko zastava od portugala :king:
Dali je moguće usb dca-540 izvrsiti flash ili patch,:spin:
imam c75 i sad na nekim stranicama sam poskido programeneke u vkp file-u i sad ja si ga pošaljem u mob i on mi ga ne prepoznaj e .. sad imam pitanje jel zna ko kamo treba taj fajl ubacit ili dali to uopće ide na moj mob.hvala:)
Bok, evo imam problem s prepoznavanjem kartice, koristim cijelo vrijeme u mobitelu karticu od t-mobila i stavio neki dan karticu od vipa i mobitel je radio sve normalno dok nisam izvadio karticu. Sad ne prima više nijednu karticu,kartica je u mobitelu no on i dalje "molim umetnite karticu" ??? Zna...
Imam taj mob i htio sam raditi ovo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23603 ali papua mi se neće povezat sa onom aplikaciom, probao sam mjenjat com portove, ali bez uspjeha... Ima li tko kakvo riješenje za mene? Hvala
dal postoji za 65-ice? I jel se moze staviti na mob?
Zdravo, nisam još nikad dekodiral ili updateal mob, a uvjek me interesiralo kak to ide. Pogotovo sad kad sam prešel na tele 2, a mob mi prihvača samo t-mobile kartice... Bio bi zahvalan kad bi mi mogli pomoći i uputiti me na neke programe i kak se koriste. Već sam neke probal i svi imaju, koliko...
Dali postoji mogućnost osim preko kompa (upisivanjem kakvog koda i sl.)da saznam kojim je Phonecodom klinac zakljućao mob, on se ne sjeća i novi mobitel je neupotrebljiv,pokušao sam sa Jokerom,Papuom itd i ništa jednostavno ga nemogu isćitati .imam usb kabel i drivere podešene za nj. ..:thumbup:
Do jučer sam imao MC60, pa eto, idem malo dat i igre koje su 100% kompatibilne sa Siemensom MC60. Jedino što morate imati je USB kabel za MC60, te odgovarajući softver i moći ćete preko Windows Explorera ili My Computera seliti odmah .jar fileove, iako ću u pakete igrica staviti .jar i .jad...
Zaključan je na simpu, zanima me kako otkljucat na sve mreze
Da li je moguce kako spremiti SMS poruke na SIM karticu, kao sto je moguce na SE i Nokia telefonima? Nemam nikakav kabel, jedino onda nekako preko menija?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma