Mobitel mi je nedavno ukraden ali sam ga uspio vratiti ali su svi kontakti i sms poruke koje sam imao izbrisane. zanima me dali postoje neki kodovi ili programi sa kojima bi mogao vratit izbrisane podatke? Unaprijed hvala
Evo moj stari je kupio u t-mobilu(1kn) CF75 i hoće ga dat staroj(VIP) da on zadrži svoj stari jer se naviko na njega. Pa ga je htio odnjet nekom tipu da mu ga za 50kn otključa i sad ja vas pitam dal ja ga mogu otključat doma BESPLATNO sa "običnim" kabelom? Hvala
:thumbdown Kako na Siemensu CF75 Produljiti dužinu snimanja videa (sada je na jadnih 30 sekundi)Help?:jehon:
Kako produljiti snimanje videa na Siemensu CF75
problem je ovako nakon sve što utipkam pin i dođe mi poruka Phone disabled! PHONECODE dali je moguće kako to zaobići i koji je uopće phonecode po defaultu za njega? taj mob je imala stara pa nezna ni ona koji je.Dali se može to kako da se ne koristi kabel srediti sa nekim codovima?
Da li je moguće napraviti da ima privatnost kao kod Samsung mobitela znači na poruke, slike, imenik itd. Ili eventualno da je potrebno da se upiše password da bi otključao mobitel? Postoji li nešto takvo?
Imam data (serijski) kabel za C55 (originalni) i sa M55 mi radi dok sa CX65 ne. Skinuo sam MPM i sve, al ga nemoze nac. Jel trebam kupit drugi kabel?
imam s65 i Neko usb kablo(ne znam kako se zove) s njim nemoze patching ali moze transver podataka evo sta pise na njemu Model:KQ-U8A skinoi sam s onog djela koji ide u mob plasticni dio i ovako mi izgleda: Kako sta treba da se spoji? PS: peda i sesta zica (s lijeva gledajuci) su spojeni...
Pozdrav svima na forumu koji već duže pratim, ali se sad se javljam sa problemom. Dobio sam CXV70 i htio ga otključati. Pročitao sam sve što je bilo vezano uz tu temu i napravio glupost. Sa Eeprom tool-om 3.15 sam isčitao EEprom i napravio backup i poslije toga ne razmišljajući išao na save all...
Jel mogu ja svoj stari C60 otključat da mi radi na sve mreže, jel se da preko programa nekog, ili moram nositi na dekodiranje? Kabl imam!
Uzeo sam jučer irdu koja se spaja na komp preko usb-a, instalirao drivere i sve 5. Windowsi su XP, sa SP1. Problem je u tome što recimo sa Palmom sve radi kako spada, dok recimo prilikom približavanja s45i ili sl45-ice (sa uključenom irdom naravno ;)) komp ne kuži da mu je ikakav device u blizini....
Imam klasični Siemens problem, na mom M65 otkazuje lijevi dio tipkovnice (odgovor,1, 4,7,*). Ponekad neće da reagira, a onda hoć ali ne pravilno. Čujem da je to uobičajeni Siemens problem. Kako to popraviti, gdje otići (Zadar)? Jel to problem popraviti?
Vidim da ludi česi ne odustaju i izgleda da su nekaj skuhali i natjerali s65 da svira mp3ce. Za entuzijaste koji se žele zabavljat s tim, evo link ;) http://www.siemensmania.cz/content.php?id=875
htio bih nadograditi FW na tome siemensu , pa bi bio jako zahvalan da mi netko reče koji programi su mi potrebni , gdje downloadat najnoviji FW i još neke pojedinosti . hvala unaprijed
Nakon niza bezuspješnih pokušaja konačno je v.50 na mom CXV70 ili bolje rečeno CX70 jer od V nema više ni spomena. Kako znaju oni koji su probali stavit Winswup v.50 na CXV70 redovito je dolazilo ili do prekida flashanja ili do odbijanja flashanja uopće od strane mobitela. Preimenovanje sa X65...
Dakle treba mi ispravan EEP za CF62. Bilo kakav će biti dobar. Nije mi bitna verzija. Dobro bi došao i fullflash iz ispravnog CF62, ali nije nužno.
AMR ili WAV za Siemens cx70,koje je vama bolje.
pošto nisam pronaša temu o ovom... na svom C75 aktivira sam da me kad idem iskljućiti screensaver da me pita telefonski kod!moj rođak ga nije zna pa je ga falija 3 puta i blokira mi se(telefonski kod)!!!kako ga odblokirat???:-/
Pozdrav forumu, ja sam ljetos uspio bez problema ubaciti novu verziju firmwae-a .56 na CX70 serijskim kablom. Ne mogu se sjetit koji sam program korisito jer sam to radio sa tudjeg kompa tako da je sve izbrisano. Dok sam tragao za zadnjom verzijom firmware-a sjecam se da sa na nekoj stranici...
Posjeduje li tko ovaj mob? kakva su vam zapažanja? hvala
može pomoć? imam siemens c75,i htio bih ga povezati sa kompom,radi razmjene slika,glazbe itd.Na kompu nemam serijski port,nego usb,pa sam stavio adapter usb=>serial. Za mobitel imam serijski kabel (for sim c55),to sve pospajam,pokrenem npr.SiMoCO,ili mpm,pa Vnavigator....itd.,ali nikako ne...
dali netko zna kak se moze napraviti besplatan internet na simens x65. Ja znam za Sony Ericsson kxxx.
Evo nakon citanja i proucavanja siemensmanie i par drugih stranica uspio sam podici elfloader 2.0 za s75. Neki elfovi rade neki ne ali je dosta zgodno za isprobavanje. Ako nekoga interesira mogu i objasniti postupak. Bok Sasa
Treba mi usb data cable za c75 (s kojim se sve moze raditi) . Moze li mi tko reci gdje ga mogu kupiti u zagrebu i koja mu je cijena? hvala:) :) :) hvala:) :) :)
imam originalni kabel dali se snjim može odlokati s65 i kako
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma