jeste li vidili dosa je novi siemens cx65 u prodaju. ima li ga ko, ako ima neka napiše o kakvom je mobitelu rijec
Tražio sam po netu i nigdje nisam našao link za download najnovijeg softwarea za C60. Zna li netko od vas možda gdje ga mogu skinuti?
Zanima mi što bi se dogodilo da na C60 stavim software od M55 pošto su ta dva telefona hardverski vrlo slična.
Pošto je tema o M55 bila prevelika za učitavanje na mobitelu, otvaram ovu temu da bi pokušao postati sa mobitelom. Pa ako sve bude kako treba, sljedeći moj post će biti napisan sa mobitelom.
LJudi, znate li kada dolazi u prodaju c65 i koliko će koštati?
Evo prvih slika... ajmo komentari :) SL65 A65
Size Length: 97 mm (85 mm excluding loop antenna) Weight: 88 grams Width: 48 mm Volume: 78 ccm Height: 23 mm Battery Max Standby: 200 hours Battery Type: Li-Ion Max Talktime: 3,5 hours mAh: 600 Charging Time: 2 hours Features Networks: GSM 900 / 1800
evo da se rasprava preseli ovdje. edit by coma_zgb: zezno sam se oko naziva, pa je bilo neke rasprave koju sam sad pobrisao i pocinjemo ponovo. reci dojmove, izgled funkcije...
Tu ima par slika: http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_3911_rArNrNrNrN_img%253A1159316,00.html http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_3911_rArNrNrNrN_img%253A1159309,00.html ...
evo rasprava se seli ovdje
imam par pitanja u vezi mobitela. da li data kabel od st55 pase i na st60? da li je moguće skinuti kakve igrice za st60 jer ht mobile ne pruza tu mogucnost? da li treba nadogradnja jave ko za st60? kako mogu uopce sta skinuti s WAP-a. Uvijek kad pozelim nesto skinuti melodija/slicica uvijek mi ju...
Imam Siemens MC60 i napravio sam sve one postavke za mms i aktivirao uslugu u vipu ,ali samo mogu slati,a ne i primati mms.Pomagajte! I još nešto mobitel je iz njemačke (T-mobile) postavke su bile na njemu.
Pozdrav svima, prvo da vam kazem da sam totalni n00b sto se tice mobitela, pa molim da tolerirate moja glupa pitanja. OK...tata se danas pojavio doma sa novim MC60, bio je skroz fasciniran sa kamerom i kak se moze s telefonom slikati stvari itd... (ukratko, ko klinac u ducanu s igrackama). Mene...
Gdje se može nabavit kabel za st60 i kolika mu je cijena?
Zna li možda netko kako se konfigurira email klijent na C60 za npr. yahoo?
Evo siemens najavljuje ove mobilne telefone za CeBit: Siemens S65 (penelope) Siemens M65 (x-cite) Siemens C65 (hera) M65 smo vec vidjeli slike (ako je vjerovati tim slikama), a pitanje je sto ce ponuditi kod ovih drugih modela. Mene osobno posebno zanima S65. Svojevremeno je procurilo na...
Kao što već znate, na C60 se mogu snimati zvukovi iz MMS-a i to do 1:12min, a mene zanima kako se to vrijeme može produžiti. Znam da je moguće jer sam ja jednom uspio (neznam ni sam kako) doći di vremena 11:36min koliko sam vjerojatno imao prazne memorije. Samo znam da sam u MMS već nešto stavio,...
Zanima me kada dolazi u hrvatsku........Na htnetovim stranicama sam čitao da će tijekom siječnja doći u prodaju ali ga nema još nigdje u ht centrima........ Zanimljivo je da u paketu sa telefonom dolaze handsfree i kabel za spajanje na računalo...COOL
Da li je moguće da se zvukovi snimljeni diktafonom (iz MMS-a) u .amr formatu iskoriste kao melodije zvona??? Možda pach ili takvo nešto. Moj sw. je 20.
Probao sam Data exchange sa sezamove stranice ali onaj ne prepoznaje USB portove nego samo RS232.
Kako se color sheme mogu ubaciti u mobitel? U koji file.
Zna možda netko di mogu skinuti polifone melodije za siemens c60? :afro:
Jedna zanimljiva tema mi se mota po glavi vec duze vremena, pa rekoh da vidim i vasa misljenja.. Oni koji redovno prate trziste primjetili su sigurno neke stvari poput kontakata na baterijama na xelibriju 6 i siemensu c62 koji su pljunuti sonyericssonovi. Zatim tu su SE Z200 i Siemens CF62,...
Evo da zapocnemo i ovu temu... sto mislite o izgledu? specifikacije za koji dan ;)
evo prve slike...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma