Zašto na A65 vibrecija jača pa slabi, ali osjetno, i previše "zvrnda"?
Postoji li neki open disk program koji podrzava bluetooth vezu?? Pokusao sam sa VSFE koji ima ugradjen open disk ali ne ide, inace radi sasvim normalno preko BT veze kad se postavi BT kao com4!
Alo jel mi možete pomoch,chuo sam da postoji neki video recorder za c65 pa mi please ako posotiji, di da ga skinem i još di se mogu nač igre za c 65 ali kao file koji skinem na komp pa putem usb kabla frknem ga u mob?
Kako i gdje povećati maksimalnu glasnoću na navedenim mobitelima? Isto je i sa osjetljivošću mikrofona?
puko mi je dzojstik juce/danas, od tipkanja poruka pa stalno pritisce udesno radi brzeg kucanja, pa mi je pukao lijevi dio, dole ispod tastaruru, i ostao je tu, pa dzojstik ponekad ne mogu gurnut ulijevo, sto prilicno iritira. Da li se moze rastaviti telefon, da izvadim taj dijelic, kakav link bi...
znaci nabavio sam bio jedan cx65(besplatno^^) i sad...kao prvo treba mu neko vrijeme da prepozna da sam ga spojio na punjac (uvijek ne samo prvi put) i to poprilicno moram namjestati punjac...onda kad to i skuzi i kad napunim bat do kraja onda dok bat dodje do pola radi normalno, vec kad se spusti...
gdje mogu nabaviti data kabel za siemens cl75?
Evo dobio sam sl75 koji je zaključan na vodafone. Imam DCA-540 nije orginal. Sad me zanima moram li raditi TP? Znači koristim Joker i ove upute http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=289265&postcount=3 i to je to?
Mislim da su ovi elfi vrlo interesantni za mob, ali ih ne uspijevam pokrenuti! Eto sad ima i mp3 player preko elfa i razne emulacije (nintendo, spectrum itd.) , sve u svemu mob dobija jos mnogo zanimljivosti s njima. E sad da li bi neko mogao prevesti ili kako pojasniti tacnu proceduru instalacije...
jel se mogu na tom aparatu slušat mp3jevi? i ako može preporuka nekog softvera novijeg
ima mogucnost od t-mobil`a a65 otkljucati? mob je dosta star pa ima mogucnost besplatno kod t-mobile odkucati ili ima jos drugi nacin?osim kabel :adminrulz:
Vec neko vrijeme se po oglasima vrte oglasi u kojima se prodaju siemens mobiteli koji navodno imaju mogucnost prisluskivanja razgovora mobitela u blizini. Dali neko zna o cemu se tu radi?
Problem kod siemensa s65.Ne mogu nikako otvoriti ni izbrisati temu koja mi je poslana sa benq-siemensa c81 preko bluetootha. Stoji mi na naslovnici kao novi događaj, a ne može se ništa sa njom učiniti. Probao sam i vraćanje na tvorničke postavke. Pomozite, bar da ju izbrišem!
Jednom je Sljaka pricao da se moze napraviti da radi bez test pointa pa bi onda mogli flahirati i sve ostalo sa DCA-540 znali ko sta o tome,naime se radi o nekom softwareu ako iko zna molim neka KAZEEEEEE vrlo je BITNOOO;)
Kaj da delam u bilo kojem flasheru mi kaze pres red key i ja to ucinim i nis u V_KLay da iskljucim i ukljucim iskljucen mob i nis daj pomagajte btw. znali ko link za download Winswup?
Malo mi je smjesno, ali napravit cu vam taj uvod,:turn: ...naime : Kolegica ima duze vrijeme taj C75(VIP/vodafone), i kako ona kaze, a mozda je i istina taj telefon navodno jako malo zraci, sentimentalno je vezana na njega, lijepog dizajna itd. itd......ali sad zeli u tele2, i do tu stima. Ali...
nemože se upalit ne puni ,mislio sam da je do baterije,ali nije,odnio sam ga na popravak prijatelju, rekao je da je sve u redu da nema pojma šta mu je plizzzz pomagajte :confused: :cry: :( :dunno:
Trebam link za download crystal patcha jer na sluzbenoj stranici ne radi ili ako bi mi netko poslao preko maila! I treba mi neko kratko objesnjenje kako ga instalirati!
Kada nes zapisujem na flesh mog moba kaze da pritisnem kratko crvenu tipku (ona On\Off) pritisnem je i nista aj recite sta da uradim MOLLLLLLIM VAS!!!! Imam Siemens CX70
moze li mi ko objasniti kako da flasham soft na c62. imam kabl od c55.da li je moguce winswupom, jer nisam nasao odgovarajuci file samo program.imam takodjer flash programer i flash fileove. on prepozna mob ali nece da skonta flash fileove koje sam unzipovao u flash programmer direktorij i ne mogu...
pozdrav! frend mi ima mobitel naveden u naslovu, i tražio me da mu downloadam igrice i prebacim preko IR-a. ja downloadao neku od otprilike 400kb i prebacio na mob. frend odmah spremi i pokreće igricu........ izbaci se ona poruka please wait...i nikad kraja tj. neće se maknut, a mob se...
Zna li netko gdje mogu dekodirati Siemens C65 na internetu besplatno ili pomoču nekoga programa.... plizzz
Iz naslova se sve vidi! Primjetio sam da je kod prijatelja s65 dosta brži od mog, što je primjetno i na osnovnim operacijama! Malo sam googlao i saznao da je na mom firmware verzija 12, a kod njega 50!!! Zanima me koji USB kabl mi treba i gdje mogu da nađem firmware update pošto sam tražio sat...
Evo upravo sam pronašao 3 aplikacije koje mi se jako sviđaju........ 1.MyPlayer-jako dobar 3gp player,ima fullscreen........ http://www.siediyer.com/Java/MyPlayer.rar 2.PhotoSpy-pokrenite aplikaciju i stavite mobitel negdje .npr na stol,mobitel će hvatati svakih 30 sekundi sliku i spemati...
prije malo vise od 2 godine kupio sam cv65 i prvi dan kamera je radila ok ali se je u sljedećih nekoliko dana počela gubiti boje i slike su bile jako mutne za razliku od drugih istih modela moba. isto tako su se i igrice imale slabiju boju ali i slike koje bi mi netko drugi poslao mada vise ne...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma