primjetio sam da kada sestri saljem nesto preko bluetooth-a sa moga sx1 na njen s65 da njen mob uopce nepita zali li primiti poruku nego je automatski prima, na mom sx1-u najprije javi da netko zeli izvrsiti konekciju i hocu li je prihvatiti dok na s65 automatski prima bez pitanja. moze li se to...
Elem, u zadnje vrijeme kada zumiram sliku kaže mi mob da nema dovoljno memorije. Nakon par sati ne mogu ni gledati slike jer kaže da nema dovoljno memorije, a onda se sam od sebe ugasi. Hmmmm.... To mi se prije nije događalo (naravno, imam oko 4MB slobodne memorije). Imam FW12 pa sam otišao na...
Nabavio kabel, al prije toga uspio sam obrisati neke teme i skinove i neznam sta jos, pa dal je netko napravio backup sa MPM na cistom telefonu pa da mi maila taj file ili dadne link? To je neki .DAT file. Firmware verzija je CX65_2_hr_HTmobile_12_0247 pa me zanima dal je ovaj oficijelni update...
Naime, ne znam da li je ovo feature ili bug: kada mi dođe poziv ili SMS, isti ostaje u folderu ulaz (joystick u desno). To je normalno. ALI... SMS-ovi se nakon cirka 24h brišu sami iz foldera ulaz, a pozivi ostaju. SMS-ovi naravno ostaju u inbox folderu, ali se samo brišu iz foldera ulaz. Da li je...
Ustekam ga, pricam, istekam, ustekam.... bla bla... I nakon par prikljucivanja i iskljucivanja kada zelim slikati, ne mogu... Kaze da nije moguce slikati. Bas tako glasi poruka... Ideje? Ista greska na FW12 i FW16... Mislim da mogu samo moliti Boga da sto prije izadje FW34 :) i da je u toj...
Kupio sam USB Data kabel za CX65 pa me zanima koji mi je program potreban da bi si mogo stavljat melodije,sklike itd. ? Hvala! :spin:
Ima li tko i gdje mogu pronaći program za otključavanje st60
malo sam tarazio po forumu i nasao sam da se s siemensove stranice mogu skinuti postavke za ht mobile gprs i ht mobile mms, ali su se snimile jedne preko drugih tojest mms postavke na gprs, ali ne smeta jer su identicne pa radi i wap s mms postavkama. problem je u tome kad hocu snimit vip gprs i...
U Siemensu su trenutno bez; ja sam na Vipu, u HT-u ga ima i neda se dekodirat. Jel zna netko neki GSM centar gdje se može uzet
-probao sam na par foruma naci odgovor,pa me uputuli na ovaj,pitanje na koje trazim odgovor je da li neko zna za neki link ili forum gdje mogu naci informacije kako na CX65 staviti "menu icons" od S65 ? -zahvaljujem !
Nekako mi se čini da je već bio thread S65, no ne mogu ga nigdje pronaći, pa evo opet ;D Nakon par dana druženja sa S65 došlo je vrijeme da podijelim moje mišljenje sa kolegama forumašima ;D - dimenzije si mi malo prevelike, telefon je velik ko sx1 samo mrvicu uži - tipke su premale -...
pročitao sam da je izašla verzija 16 koja ima java 3D-engine koja još poboljšanja donosi i gdje se može skinuti
Kakva je sad to vijest na prvoj stranici mobil.hr-a S66 izlazi u 10 mjesecu i kakva je razlika u odnosu na S65, samo u firmware-u ili i srebru ;D
koliko otprilike dođe usb za st 60 - orginal i neorginal?
Dakle, na CX-u se javili prvi problemi... Problem prvi... Kada me netko nazove, mob zazvoni jednom i ugasi se. Tj. prvo se zblesira, onda ugasi. To mi se dešava rijetko, ali dešava se... Problem drugi... Kada pišem poruku, isto rijetko, mi se desi da prvo zablokira brojač slova, zatim mi...
Daklem, nekodiran, sve mreže, cijena je 2700 kuna. Malo mi je to jeftino... Ne?
http://www.mobile-review.com/review/siemens-s65-en.shtml
Evo, kako je Sljaka zatvorio prethodnu temu vezanu uz ovaj model, ja otvaram novu, buduci da je siemens sluzbeno predstavio dva nova modela CX70 i CX70 EMOTY... Vide o njima - http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_67269_rArNrNrNrN,00.html
Pozdrav! Zanima me ima li tko gore navedeni kit, tj. komentari. Ili mi preporučate nešto drugo... P.S. Ako je auto još pod garancijom, da li ugradnja car kita poništava garanciju. Pod pretpostavkom da ne ugrađujem car kit u Renaultu, konkretno, već u Siemensu?
Od danas ponovo na siemens web starnicama omogućen download zadnje verzije za te modele... http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_66866_rArNrNrNrN,00.html
Evo mali trik kako produziti snimanje videa na x65 seriji... copy/paste If you have a M65 or CX65 with FW12 or a S65 or SL65 with any FW you can do a trick to double to video recording limit. Go to Menu - Messages - Message setup - MMS setup - User settings, scroll down to 'Size indication'....
pozdrav ja sam novi ovdje pa da prvo pozdravim ekipu inače, imam kabel za c55/c60, očito original jer mogu koristiti data exchange (za recimo staviti melodije ili java amd unutra), ali ga freia ne može otključati ima li netko shemu kako ga treba modificirati da radi otključavanje?
Telefon koji podnosi sve.. auto predje preko nejga nist mu:D tako kazu... sta mislite kakav je, jel ko vidio opipao.. cuo osjetio mirisao!:)
Imam mobitel Siemens C60 i imam problem. Nekada mi se sam ugasi. to se desava kada nekada posaljem poruku i odmah mi se ugasi. prijetelji mi kazu da nisam formiro bateriju. Znate li vi sta je uzrok ovome i kako ga mogu rijesiti ?
Evo siemens malo eksperimentira sa mobitelima... sto kazete na ovaj model -SK65 slika: http://www.siemensfreaks.com/temp/sk65-2.jpg malo vise inf: http://www.siemensfreaks.com/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma