jel mi neko moze pomoci kako da otkljucam c60 v16?
Jel zna ko kak se može odblokirat telefonski kod na MC60
Promjenio sam mob, pa sada trazim programcice za CX65! Ajmo savjeti koji su najbolji za: 1. Sinhronizaciju i stavljanje slika, tema, tonova.... 2. Jel podrzava koji program pretvaranje filmova da bi ga mogao ubaciti u mob 3. Koji kabal nabaviti za sve to i gdje
jeli princip isti? naime posto jos siemens nije izbacio MPM sa podrskom i za s65 i za sx1 imam na racunaru instaliran samo sds za sx1 i sada bi u s65 ubacio neke igre. jeli moguce jar file poslati preko plavogzuba pa ga u s65 instalirati ili mora drugacije.................... mogu li na s65...
evo pitanja:
Interesuje me da li se moze mijenjati jezik u siemensu MC60 i ako moze kojim programom i na koji nacin??
Da li nekako moguće exportirati bilješke sa CX65 na PC. Ili napraviti backup? Ako ne, da li je barem moguće importirati neki .txt file sa PC-a na CX65 da ode u bilješke? Hvala...
Zna li neko gdje mogu naci animacije (za screensaver) za siemens mc60?
Pozdrav! Skinuo sam novi fw sa siemesove stranice i htio bih ga uploadati na cx-a. Problem je u tome što sam nabavio serijski kabel od m55 i s njim ne radi. Pitanje: 1. može li se napraviti update preko kabla od m55 na c65 (serijski kabel)? 2. ima li tko u okolici Kutine kabel za Cx-a...
Naime, updateao sam svoj CX65 sa novom FFS verzijom (CX65_2_de-BRDHandel_16_0273) i više se ne pojavljuje "nedovoljno memorije" poruka i CX65 radi savršeno. Znate da sam na FW12 i FW16 imao problema sa "nedovoljno memorije" porukom i da je mob radi toga otkazivao u nekim aplikacijama svaka 24h da...
Imam jedan problem! Imam siemens mc60 i odgovarajuci data kabal al nemogu u ubaciti java igre u njega pa ako imate kakvo rjesenje...
Jel moguće napraviti patch da promijeni funkciju onog glupog velikog gumba ispod joysticka koji se ne može programirati nego samo ide na internet? Di da nađem nove ikone za menu za sl 65? Navodno one iz s65 ne pašu zbog različite veličine ekrana
Kolege forumaši, nazvao sam Siemens da pitam da li ih imaju na lageru i ona kaže da trenutno nema, da im stižu slijedeći tjedan... U HG Spotu ih imaju ko šalate kao i po nekim shopovima u gradu, pa me čisto zanima gdje bi ga bilo pametnije kupiti, u Siemensu ili bilo gdje drugdje u gradu? ...
Imam siemens s hrvatskim menijima, pa me zanima što se događa kad skinem najnoviji firmware sa službenog sitea, koji nema veze s hrvatskim. Da li je potrebno skinuti posebne fileove za hrvatski jezik, ili taj update njega sadržava. Update je 11mb pa pretpostavljam da zamjenjuje cijeli softver na...
Je li itko uspio preraditi serijski data kabel od c55-ice? Trebala bi mi shema za preradu ovog kabla da mogu spojit svoj cx65. :)
Evo i jedne zgodne informacije. Ja osobno nisam isrobao pa necu tvrditi, ali neki ljudi jesu i kazu da to radi ok. Pošto A65 ima Infenion CPU koji je C116 moze se otkljucati uz pomoc raznih alata kao sto je martech + testpoint adapter ili Freia+test point Test point je isti kao na A60 tj C60...
Napokon nesto i za x65 seriju. Nije unlocking, ali zato flasher - definitivno jako korisno za sve vlasnike x65 serije. Download na www.siemensfreaks.com Dakle, prvo trebate instalirati i pokreniti midlet koji dolazi u paketu (za patching Bootcore-a). Mozete koristiti originalni USB kabel ili...
jeli ikako moguce ubaciti u s65 nekakav mp3 player koji bi reproducirao mp3 file-ove na mmc kartici, sestra me davi vec 2 tjedna sa time, hoce da ih slusa na njenom s65............. PLEASE HELP..............
CF62 vs. CXF65 - slicno, ali... http://www.siemensmania.cz/content.php?id=238
Kad igram neke java igrice tipa Wormsi ili Prince, igra se smrzne i moram izaći iz nje s crvenom tipkom. Zakaj se to događa?
Networks: GSM 900 / 1800 Display: 128x160 pixels TFT, 65.000 colours Memory: approx 18MB Synchronisation: Organizer: Calendar, Calculator Voice Features: Records: Address book: 500 contacts Applications: Image Editor
Ajd mi netko objasni kak radi irda na cx65. Radi to izmedju dva moba? Sto je bluetooth? OT: Jel moguce gledat video klipove full screen?
Ujutro sam upalio mob i sve fino radi.Nazvao sam službu za korisnike da mi omoguće MMS uslugu i ženska mi kaže da će mi za sat vremena doći poruka sa izvješčem da je omogućena MMS usluga.I sad nakon primanja poruke u glavnom meniu stisnem na poruke a ekran u ovom slučaju poplavi(ovisno o temi),ali...
Zanimaju me neki podaci o Siemensu CX65,pa ako netko može odgovorit na moja pitanja... Pitanje 1: Da li se usb kabel može koristiti sa simensom mc60 i sa cx65? (da li imaju isti port?????) Pitanje 2: Koliko sekundi može siemens CX65 snimati video-clipove????? Pitanje 3: Koliko sekundi...
Pozdrav! Evo ovaj tjedan ponovio sam se sa dva Siemens CX-65 naravno po 1 kn na produžetak ugovora u HT-u. Pa imam dva pitanja. Nisu jako bitna za rad telefona jer rade vrlo dobro. Pitanje 1: Na jednom aparatu prilikom paljenja uvodna slika nakon utipkavanja PIN-a je kao T-Mobile i kad se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma