Skinuo sam FW41 WinSwup za CX65 i ne mogu ga instalirat. Komp se zamrzne,pokrenem FW i kad stisnem start, sve zabloka. Probao sam isključit Pre-Check i Post-Check ali nije uspijelo.Pokrenuo sam MPM i on je uspio naći mobitel, znači da veza radi. Isto,kada stisnem COM-Port Settings u WinSwupu, komp...
gledam sad na simensovoj službenoj stranici pod firmware-e... i sad gledam za C65 i vidim ja da nema B402... to je hrvatski kaj ne?... e ali postoji A402... dal on isto sadrži hrvatski jeziku il šta?
pomoć kako raditi sa data cablom za siemensa cx65 gdje skinuti program
Zanima me da li se ubacivanjem tih grafičkih patcheva gubi garancija?Ako ne,onda bi zamolio nekoga,ako mu nije problem,da mi detaljno objasni koji su mi programi potrebni za to i kako se to radi? :) Hvala!
Evo, kako je bilo dosta pitanja oko toga gdje skiniti posljednu verziju za x65 modele, odlucio sam staviti link za download v41, ali u WINSWUP verziji. Pazite, ako sto ode po krivu gubite pravo garancije!!! v41 C65-ENG-http://download.allsiemens.com/flash/C65/410100_eng.exe...
imam na svom c65 firmware verziju 16... skinuo službenu verziju firmware-a 33 i kad uplovdavam (nađe mobi, piše ono da se sad ništ nesmije dirati i mobi se isključi) onda nođe poruka: 30b Upadate denied from mobile... baterija je full puna... e još jedan savjet... kad dođe ona poruka: 505 no...
kupio sam CV65 i imam fw ver. 16 i onaj glupi vodafone koji mi je na desnoj tipki i u svakom meniu nudi nesto za downloadanje... ja bih maknuo taj vodafoneov software i stavio original siemens original. KAKO? imam kabel... Hvala!
molim bilo kakvu pomoc...trazio sam nesto po forumu ali nista konkretno pa bih Vas zamolio..hvala...
E prvo jedno pitanje... kolko se smije imati otvorenih tema? e sad ono pravo za što služi ovaj topic... dal neko ima firmware 33 ili 25 na hrvatskom za C65... jer ja ga nigdje nemogu nać... nek neko da link!
Ljudi dal neko ima neki program koji može čitati i upisivati u memoriju, te dodavati patcheve (program sličan V-kalyu), ali da podržava CV65 ili C65. Znam da će mi sad stučnjaci reč da v-klay 3,1 podržava C65 ali ne i CV65... treba mi za oba moba...
e flasho sam sa c65 fullflashom,i sad mi nemoze se upalit mob,a imam ja backup fullflasha od cv65,ali nemogu flashat jer trebam patchat bootcore,sto naravno nemogu jer moram pokrenut sa moba,a neda se upalit.... POMAGAJTE! hvala!
bog, imam par pitanja za vlasnike ovog mobitela: 1. koliko je trajanje baterije? 2. koje promjene unosi vodafone-ov softvare i da li ga je problem zamijeniti sa originalnim siemensovim (kakva je procedura, imam kabel (com port))? 3. da li je softvare stabilan i ma li kakva besplatna...
aje neko daj neki fw za siemens cx65 A100 bilo koja verzija fw-a, ja sam naso neki koji nije bas dobar, skino sam ga sa siemensove stranice a novi ne izlazi, a vidim ima i neki fw 36. U mene je sw 25. A mozete li mi josh obasniti sta znaci acc. jer u mene tu nema nicega (pise none). Ove sam sve...
Garant cu postavit pitanje o kojem ste već raspravljali i vjerovatno odgovorili al to je zato sto sam sada prvi put na ovoj stranici pa ovako: 1.da li je moguce da se zvuk koji proizvodi kamera pri slikanju iskljuci? 2. Koja verzija software cx65 je najnovija? 3. trebali bi mi driveri za...
1.Molim vas možete li mi objasniti kako se fleša i što se sa time dobije? 2.Znate li neke stranice za siemens s65 aplikacije i 3d java igre? 3.Ima li tko možda od vas neki mp4 encoder ili takve clipove. Svi ste najbolji i svima puno pozdrava!!!
Pokušavam pretvorit svojeg Cv65 u C65,uspio sam maknut SVE linkove za vodafone(da,i onaj na desnom softkeyu i sve u folderima),e sad mi trebaju .GIF slićice iz glavnog menia...pa jel bi mi to ko mogao poslat ili postat ovdje? nalaze se u config/default folderu,ali ne one crvene vodafonove nego...
Dragi prijatelji/ce. Sa velikim zadovoljstvom vas obavjeatavam da sutra 10.01.2005. izlazi sluzbeni firmware za s65.Poboljsava dosta kameru i zvukove u amr-u. Uzivajte!!!
Ovak, frendica ima c65 i nemre promjenit melodije (ni pozivi ni poruke), tj. mob uvijek zvoni isto bez obzira kaj se narihta u ringtones, cak ni promjena teme ne promjeni melodiju, vec ovaj stalno trabunja jedno te isto.
Molim vas da mi pomognete jer trazim onaj db power conventer za wav a ne znam gdje bi ga trazio da ga skinem.Mozda znate neki kvalitetniji ili je ovaj dobar. Hvala!
1. Molim vas možete li mi objasniti zašto mi kad idem u v-klayu na read memory da izvučem fullflash iz mobitela piše " A hardware 1\0 error was reported while accessing COM4- Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin 2.Imate li možda koje aplikacije za ovaj mob-please? Hvala!
Imam siemens cx65 i baterija mi nekako kratko traje. Prvo sam mislio da je zato što je još nova ali mi je onda reko frend da i njemu traje isto tako i da je to na svim siemensima problem. Zna netko dali ima za kupit kakva jača baterija za cx65?????????????? :king:
Ljudi pomozite.Uzeo sam CX65. kao što naslov kaže tipka broj 7 je za razliku od ostalih tipki kruta i kod pritiska uopce se (za razliku od ostalih tipki) ne cuje onaj "klik".Da li je i kod Vas tako ili je problem u mobu? Da ga reklamiram?
Ima li netko kakvih iskustva s tim mobitelom? kakva mu je kvaliteta kamere, grafika, koliku memoriju ima itd? da li ga se isplati kupiti? :spin:
po cemu se ta dva moba razlikuju?znam za software i masku da su drugacije... moze li se stavit,ako kupim CV65,siemensov original software da se zamjeni vodafoneov? (imam kabel) mogu li kupit masku za C65 te da mi onda CV65 izgleda ko C65 i da imam onakve gumbe?tj.dali su isti ispod maske? ...
LINK OTIDJITE NA OVAJ SITE ODMAH NA POČETKU NEKI MOMAK JE ZALJEPIO VRLO MNOGO STRANICA S KOJIH SE MOGU SKIDATAI BESPLATNE (a dobre) JAVA IGRICE. IMA POKOJA I 3D IGRICA STRANICE SU UGLAVNOM NA RUSKOM ALI SE NIJE TEŠKO SNAĆI JER ODMAH IDETE DO MJESTA ZA DOWNLOAD IGRICA , A VECINOM SU IGRE...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma