Kako da stavim novi firmware, skinuo sam sa siemensove stranice ali mi njihov setup pokaziva samo portove 1 i 2, a mob je na com3 i com4. Sa kojim program da si još napravim backup starog firmware
Pozdrav svima ! Namjeravam kupiti Siemens MC60 kako bih ga mogao spojiti na racunalo (sa data kabelom, jos ne znam kojim, serijskim ili USB, predlozite mi) kako bih mogao na racunalu mogao slati mailove preko GPRS-a. Da li je to moguce i koji software trebam? Unaprijed hvala.
imam slican problem kao flashy sto je imao (telefon nece da se upali,samo pokaze plavi ekran,zazuji i ugasi se).pretpostavljam da je to zbog silnog maltretiranja telefona.procitao sam postove i otisao na siemensfreaks da vidim sta mi treba,ali link za prvi potrebni program za popravku nece da...
Zna li itko za koju (ne)originalnu bateriju veceg kapaciteta za ovaj mob. i gdje se moze nabaviti ako postoji? :spin:
iman usb kabel dca-540 i cx65, kad ga spojim, nađe mi "siemens usb connectivity". instaliram drivere dca-540 v0.71 sa siemens.com stranice i nađe mi "siemens mobile phone usb modem" ali na pol instalacije dođe error i veli "A service instalation section in this INF is corrupted". našao sam još...
Taman kad sam se odlucio uzeti taj mob cujem da ima jako zrnastu sliku. Kako mi nijedna trgovina u gradu neda da ubacim karticu u njega i ispitam mob. (valjda kuže da ga definitivno necu kupiti u njih nego preko ogalsnika ) nema mi druge nego pitati vas forumaše koji ga posjedujete ili ste ga...
Hi! Imam mob s65 FW16 i hoću da ubacim novi FW (25, 41), ali mi ne polazi za rukom! Skinuo sam Update sa siemensovog sitea za FW25 i... kada pokrenem program i počne pretraživanje na portu na kojem je prikačen mob, pojavi se sledeće: 505 No answer from Mobile, maybe not with new Update-Concept!...
imam siemens c65.ne mogu ić na internet preko njega , ja upalim preglednik a on kaže da je gprs prekinuo vezu a uključen je,stavim da salje podatkovni poziv a onda kaze da je CSD veza prekinuta ! probao sam ga postelat preko jednih podataka al nemogu nac te postavke za internet.ja nadjem one...
Pozdrav Imam 3 pitanja: 1. Neko rece da se sa neoriginalnim kablovima nemogu prebacivati slike i melodije sa PC na C65, pa me zanima koje telefone mogu sigurno raditi sa neoriginalnim kablom RS232 kupljen za x55 seriju...dakle pitanje se odnosi i na razmjenu PC -> Mob ali i na fleshovanje...
Sad sam naišo na netu da ima siemens S66. Jel to ista 65-ica ili tu ima neke razlike? Molim pojasnite ako netko zna
Ljudi veliki pozdrav. Razmišljam o kupnji Siemensa CX65.Poznate su mi sve tehničke karakteristike toga moba sa neta,ali me ipak interesiraju vaša iskustva o istome.Trenutno posjedujem M55,pa me interesira isplatili se uopće prelazak na CX65?? Hvala unaprijed :bunny:
EEprom toolsom sam izbrisao eeprom blokove, a nisam napravio backup.Imam virtual drivere za svoj USB kabl,ali mi kompjuter uopće ne prepoznaje com 4 port.Kada upalim mobitel samo se zacuje beep i onda nastavi spavati...........pokušao sam sa x65 flasherom ,ali ne može prepoznati port...........
Jel mogu koristit serial data cabel od siemensa c55 za siemens cv65? Ak mogu, koje programe trebam i gdje da ih nađem? Probo sam već sa programom simoco al mi javlja da mob nije spojen.
Naime,danas sam mico onaj zvuk kamere i kad sam otkrio taj folder sa OD-om ušao sam u SiMoCo i na desnoj strani mi je bio ponuđen glavni Data folder i ispod njega još dva sakrivena u kojem sam uspješno maknuo zvuk kamere.Nakon toga sam napravio update fw sa 12 na 25(službeni) te kad sam opet ušao...
Zna li neko odakle mogu da skinem (softver za comp) za povezivanje compa i telefona (siemens c65). Vec imam jedan softver ali pomocu njega mogu samo da prebacujem melodije i slike iz i u telefon. Da li postoji neki bolji program da npr. ubacim novi jezik u tel.?
E mozete mi molim vas rec ako znate gdje bi ja mogo nac hr t9 za skinut na komp(ako uopce postoji).
Ovih dana kupujem definitivno usb kabel i stavljam mu novi firmware, ali me zanima mogu šta napravit da mu oslobodim memoriju
Dakle, dobro je znati da sa SST 5.31 ili 5.32 mozete raditi s x65 modelima preko kabela za x55 seriju (Neoriginalni serijski-RS-232). Cak za neke nize FW verzije ne trebate ni patch-irati bootcore... Eto toliko...
Ej ljudi molim vas ako zna netko koji trik za c65 ili cv65 neka ga napiše na ovoj themi. Hvala unaprijed. :thumbup:
ovako,čitala sam ovdje na forumu da treba skinut one programe i skinula sam SiMoCo,imam USB kabel i driver instaliran,ali mi program neće da se spoji sa mobitelom,kaže da program predviđa spoj na port com5(što i treba biti) i 115 200 bd.jer sam napisala točne podatke u postavkama simoco-a,ali on se...
imam win 2000 i ne mogu instalrati smelter,prijavljuje da nedostaje neki fajl. smelter sam skinuo sa siemensfreaks. u cemu je problem? takodje ne mogu updateovati mc60 sa updateom koji sam skinuo sa siemensovog sajta. ne moze prepoznati da je telefon zakacen na com1 iako pritiscem on/off dugme,a...
gdje da nadjem te patch_chars.vkp za mc60? :-/
Vako ljudi desila mi se jedna tupa stvar... Prvi puta sam u kontaktu sa C65, drug mi dao da otkljucam telefon. Na kompu nemam nikakvog softvera za 65-ice, tako da nisam uspio sinimti fullflash, i ja baksuz skino tronador unlocker za 65 i probo da otljkucam... Sve sam uradio po uputi i kada...
da li postoji fw41 za siemens c65 i koji je maximalan update za taj telefon? gdje mogu naci patcheva za c65?
da li patchevi za cx65 rade i na c65?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma