Možete ga ovdje nać, ako već niste: http://www.siemensmania.com/firmware.php Instalirao sam ga.Malo ubrzanje menija, zvuk isti, kvaliteta slike ista, snimanje još uvijek samo 30sec...praktički i nema neke potrebe za instaliranjem.
Još uvijek nisam otključao siemens c60..ako može pomoć...čuo sam da ima dva načina..može bilo koji...hvala...
Iako sam prvo mislio ne podijeliti s vama link, reko ne bi bilo u redu ;D Ukratko, prijavite se za testiranje M75-ice, pišite o njemu na blogu i Siemens će uzeti na razmatranje vaše prijedloge, pohvale i pokude. Nakon testnog perioda kada izađe finalna verzija dobit ćete M75 na poklon... Više...
Imam problem sa skidanjem najnovije verzije softa za s65.Kad izaberem ispravni variant(a417),jedino sta mi ponudi za skidanje je fw12,koji imam.Sta ce se dogoditi ako odaberem neki drugi variant,i pokusam ga instalirati?
jel se mogu kako maknuti jezici s mobitela a da nije prekomplicirano??? htjela bih maknuti sve osim hrvatskog i engleskog...a htjela bih dodati SAMO talijanski...jel se to moze????
bok,ja sam ovdje novi,pa imajte razumijevanja. imao sam C25,C35,C45 a sad MT50 i prije 3 mjeseca kupljeni S65 (koji mi je najgenijalniji mobitel ikada a i najljepši). Za MT imam par programa i igrica sa wap.spruce.co.jp,ali sad bi htio neke nove igrice za S65,pošto su mi potapanje brodova i Wormsi...
Postoji li, slucajno, patch koji prosiruje SMS Inbox ovog mob.-a sa standardnih 100 na nesto vise? Mozda je malo blesavo pitanje, ali to 'povecanje' bi mi dobro doslo... :-/
jel ga ima kod nas? koliko košta?
znam da sam prije pročitao na forumu nešto o tome a sada nemogu to naći! zanima me gdje s enalazi zvuk za kameru onaj klik kod slike i onaj duži za kameru
Imam problem. Kad sam kupio CX65 narihto sam si Phone-Code i otad ka nisam upotrijebio, pa sam ga naravno zaboravio. Danas sam htio zaključat mob samo na svoju karticu i (idiot) triput krivo ukucao kod telefona!!! Sad je zaključan i ne mogu koristiti Kod telefona.Jel postoji način da ga resetiram...
kupio sqam rabljeni c65 i nisam uopće stavljao karticu,sad stavim unutra vip il simpu i nakon što ukucam pin traži me još neki kod "SUBSET CODE" Što da radim?
Na www.siemens-mobile.com sam nasao firmware samo kad trazim variantu mobitela ne mogu naci U111 a moj mobitel ima tu variantu. kako mogu to rijesiti
Hello! Friend of mine accidentally deleted all the files from his C65 directory "\\Config\japp\FlexMenu" Could someone copy these files from its phone and make an archive file for download or if you know point me to a location where I can download the original files for this directory? ...
evo došle su i verzije 43 skinite sa siemensovog sitea, ak vam skida verziju 25 samo zamijenite XX65250400.xbz_update.exe sa XX65430400.xbz_update.exe uživajte, ja neću jer sam si uspio skuriti port na svojem cx-u prilikom lemljenja domaćeg kabla :( :retard:
problem sa cx65...znam da je ta tema vec 100 put prosla...ali citala sam postove i slicno i uopce ne kuzim nista od tog kaj je receno!!! ovako...kupila sam USB serial kabel..uglavnom...instalirala sam ga...uz kabel sam dobila i neki program Mobiledit...i to sam instalirala...medutim,nije mi htio...
prvo ide poz... :-) e ovako: skoro sam stavio sw25 i posle sam probao neki patch da ubacim sa v_klay, ali negde pred sam kraj, v_klay je prijavio error i sad telefon nece da se ukljuci.. probao sam undo patch, ali isti slucaj, prijavi gresku... neko mi je rekao (nisam siguran ko) da isecem test...
Pozdrav svima na forumu :) Imam jedno pitanje, gdje nabaviti dobar serijski data kabel za M65 (naravno, ne orginal). Ispada da taj mob ne voli dosta kablova pa pitam za savjet prije kupnje. THX :spin:
Ovako pitanje: dali je moguće ili dali postoji neki progam za c65 da se reproduciraju ti file-ovi, odnosno filmići sa moba??????????????????
gdje skinuti ja guglao i našao samo s****
Valja li ovaj mob. i da li postoji način da nekako čita mp3? Razmišljam da ga kupim, koje su mu mane, a koje su mu prednosti? POZDRAV SVIMA!
Ovako hoću da ugasim zvuk kamere dok slikam a neznam kako Svaka pomoć je dobrodošla, hvala unaprijed. A ako netko misli da je riješenje na siemensfreeks, grdo se vara jer sam to probao i ništa nisam napravio!!!!!!!!!!! :cry:
Da li postoji ikakova mogučnost reproduciranja mp3 zvukova na s65, bez konvertiranja u midi, amr i ostale formate? :retard:
Skoro sam skinuo V_klay sa neta i imam problem jer ne znam da ga koristim. Telefon mi je skroz zakucao i ne mogu da udjem u meni. Neki mi je preporucio da ga 'flashujem' ali problem je sto sam skroz neupucen u ovo. Da li mi moze neko u potpunosti objasniti kako se koristi ovaj program ili me...
Kada bi trebao doći? i da li netko zna otprilike koliko će koštat :thumbup:
E, našo sam FW43 za CX65.Nisam ga još probao skinut(upravo namjeravam).Evo link, trebo bi radit bez problema. Ima i novih FW-a za druge modele, navalite! Tražite ispod slike CX65, skroz dolje(w43). http://www.siemensmania.cz/firmware.php
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma