moze li netko preporuciti kakav programcic za prebacivanje podataka(slika i videa) sa moba (siemens cxv 70) na komp imam neki al mi ne sljaka i gdje bi se mogo skinit! unaprijed hvala:-/
1. Interesuje me kako uspješno staviti kompletnu temu na c65? Neke dijelove kontam ali ne i sve (kao npr. gdje staviti slike ili zvuke i "wait gifove"?)... i ne mogu pokrenuti teme 2. pitanje se odnosi na flashanje bootcorea tj. šta se dešava ako flashujem bootcore telefona? Da li ga u tom...
Pozdrav! Imam CX65 zaključan na Simpu kojeg bi trebao otključati da radi na vip kartice.Verzija softa je 43,imam orginalni USB kabal DCA-510.Zanima me koji su mi programi potrebni da to napravim i da li je to moguće napraviti bez rezanja test-pointa? Hvala! :)
moj prijatelj ima mobitel kao i ja (c65) dekodiran sa vodafona, kako promijeniti ikone u meniju??? (kod njega je kamera u sredini,... sve je izmijesano. Kako cu vratiti na klasicni menu ??? imam data kabal
Jel može pliiiiizzz neko reć di mogu skinut nekakav jednostavan programčić za pravljenje tema na siemensu c65. :comp:
Daj pliz jel mi može neko reć kak da promijenim ikonice u meniju c65-ice
Greškom sam izbrisao iz direktorija "Cashe" fajl "LockedStore.dat" i dok nisam ugasio mobitel sve je bilo u redu, ali sad ga ne mogu upaliti. Fajl ne mogu usnimiti nazad jer je mobitel ugašen. Jel postoji naćin da vratim fajl?
Program se zove Mh Media Environment Inter i ispod je direktan link za download! Takođe na istom sajtu su i dodatna objašnjenja. Možda sam trebao ovo postati u drugoj rubrici ali se nadam da se moderatori neće ljutiti jer programčić je interesantan i zaslužuje pažnju. ...
Iako u specifikacijama piše da CXV70 podržava samo WAP 2.0 protokol moguće je učitati normalne web stranice. Za testiranje je korištena stranica dragog nam foruma i logiranje na taj isti forum. Isto tako učitane su i dvije druge stranice, nije važno koje, i prikaz stranica je bio zadovoljavajući...
Evo, kupio sam sestri mob, al nema hrv jezik... Inače već godinama nisam imao posla sa Siemensima tako da neznam što je sad za flashanje najbolje... i koji software za dotični model sa hr jezikom je najbolji... pa bi vam bio zahvalan da opišete ukratko što da napravim... 2-3 rečenice... ime...
jel postoji za s65 rs-mmc od 128 ili vise mb? i koliko kosta?
evo zanima me što se dobije test pointom i čemu to služi,što je to eeprom? :thumbup: :wstupid:
ovako imam Siemens C65 sa novijom verzijom softwarea v50.Mobitel je zaključan na t-mobile.imam i USB kabel,pa me zanima da li se moze i kako otključati taj mob.
Kako i sam naslov kaze, trebam pomoc za naci cfx65 unlocker. To je software kojim bih skinuo net code .... Kabel imam.... ps. nasao sam neki, al' = 49$
vidio sam da se moze i vidio sam da ima brdo raznih i lijepih ikonica za meni. samo ne kontam kako da ih promjenim..
Eto, trebalo bi mijenjati kućište (i bateriju, a možda i tipkovnicu) na jednom ST60. Stvarno je jako oguljen. Nadalje, zanima me koliko je to teško promijeniti in-casa? Tražio sam po netu ali jedan jedini site u UK ih ima, s tim da je minimalna narudžba 100 komada :(
Da li ima ugrađen radio? Koliko može snimat filmiće i u kojem formatu? Molim da odgovaraju oni koji znaju, a ne da se bacaju offtopic gluposti! :thumbup:
Nekako je mi je ispala ona kapica i izgubila se e sada da li se ona može sama staviti i ima li se igdje kupiti(nabavit) jer mi je ovako mob umalo pa skroz neupotrebljiv
bok ekipa! imam par pitanja za CX65.. ovako da krenemo : 1. dali je moguce zakljucati tipkaonicu kao kod nokie s nekim kodom ??.. jer privatnost je uvijek na prvom mjestu kod moba =) 2. dali se moze ubaciti mp3 u taj mob?? 3. u kojim fajlovima se sejvaju oni mali filmici ?? avi. mpg. ?? 4....
Dali netko mozda zna zasto nemogu iskljucit vibru otkad sam updejtao soft na verziju 43? Ustvari uopce mi vise nema onog menija od vibre,gdje se moglo birati kakvu vibru zelim.
Da li itko zna neku stranicu sa step-by-step uputama za dekodiranje C60 (na hrvatskom ili engleskom, naravno)? Inače, nikad nisam dekodirao mob, ali se kužim u komjutorski hardver i softver, tako da nisam neki "tehnološki početnik" :-) Pozdrav!
Hy, nakon što sam čuo da se nakon firmwere update-a može gledati *.3gp na c65 skinuo sam update sa siemensovih stranica. Ja mislim da sam ove postavke izabrao Varriant 208 (v.33). I nakon updatea Imam folder Videos, ali mobitel ne prepoznaje 3gp fileove. Jel zna netko u čemu je problem???
Da li netko zna da li postoji neka java aplikacija koja moze reproducirati 3gp-ove.Imam C65,ali on ne podrzava to, pa me zanima?
Kako napraviti ovakve ikonice http://www.club-siemens.net/fun/c65themes/submitted/fragola/02.gif
Dakle, Siemens je najavio mogucnost update-a FW-a via GPRS-a... Za pocetak neki x65 i x75 modeli. Znam da je to kod nas za vecinu preskupo, ali kako vam se sviđa ideja online update-a?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma