Imam mobitel siemens Cx70v dvije godine.Medjutim unazad nekoliko dana poceo se iskljucivat iz "cista mira"..Bateriju sam isljucio jel je nova,kontakt je takodjer ok..Otisao sam u servis ,pa sam se raspitao,oni ne garantiraju za rijesenje problema a uzimaju oko sto kuna..Buduci da...
Treba mi pomoć,probao sam (i uspio) mijenjati ikonice menija (a i druge) na MC60 i to pomoću PicPac programa i VKlaya....sve je ok i sve mi je jasno osim što nikako ne uspijevam pronaći ikonice za "Surf&Fun" i "Card-Explorer" pa kako god da promijenim ostale ikone na meniju ove dvije ostaju iste! ...
Ovako,molim vas nemojte zatvoriti ovu temu... Imam problem s mobom,ocito nemam dobar kabel... Mogu flashati s V-klayem i X65 flasherom ali ne s winswapom ili service updateom... Zato mi treba Fullflash CX70 s verzijom firmwarea 56... Ili ako mi neko moze preko x65 flashera,otvorit svoj...
Nigdje nama nikakve teme koja mi je pomogla pa zato otvaram novu,nabavio sam si novi CX70,jer sam starog sj..o,i nemogu ga spojiti s nijednim programom za prebacivanje datoteka...M55-icu mi prepoznaju svi programi,a CX70 prepoznaju:Eeprom tools,Papua Uitilies...bla bla... pa sad mi...
Neznam kak na Mc60 napravit test point da bi spojio mob s v-klayom nasao sam na nekim stranicama da neke treba ono prerezati...ja sam to prerezal i kad ocu mob spojit s v-klayom pise: A hardware I/0 eror was reported while acesing COM 3 - Loader: Open :no ansver from boot initBoot.bin el bi...
znam da ima puno ovakvih tema...ali nijedna mi nije pomogla nikako da i9nstaliram driver za cx70...nikako ga ne mogu spojiti s nijednim programom....neznam ni koji je kabel jer kad ga spojim i napisem #*06* tamo pod aac pise not pluged...sto da radim??
Ovako,sve sam živo pretražio...nigdje ništa pronašao...imam Siemens A70 i trebam mu promjenit jezik na Hrvatski jer ga nema...Znam da se treba napraviti FullFlash jer nije nikako drugaćije moguće promijenit jezik...Zato molim nekoga da mi pošalje Fullflash svoga A70... marko_horvat15@net.hr ...
Stoji vec par godina u ladici pa sam se odlučio da ga popravim,naime,kad ga uključim ima plavi ekran,mogu zvati,prčkati po njemu samo je plavi ekran...probao sam već s onim programima za kontrast ali neznam na kaj moram podesit...fleshao sam vec par puta FW.sad je na njemu v13.
Trebao bih prednju masku od Siemensa CF 75. Da li ju je moguće uopće zamijeniti ili ništa od toga? Zgreban je oko sekundarnog ekrana s kovanicom. Ne pitajte zašto.
Imam jedan CX65 kojemu bi trebalo napraviti update software-a,pa bi molio da mi napišete kratki postupak i linkovi gdje mogu skinuti ako je potrebno nešto. Podaci su sljedeći: SW-version 16 Baseline kzdb4#main_1.0_V119.8 Kabel za spajanje je KQ-U8A
Moze li mi netko objasnit kako dekodirat ovaj mobitel putem World Unlocks Calculatora, ne razumim se u to! Ako cete lockat temu, bar mi dajte neki link na tutorial za World Unlocks Calculator ili za dekodiranje A70! Samo,molim vas, nemojte reci "to svaka baba zna", E, pa ja ne znam! aj,zivili,svaka...
Molim vas, hitno je... Ja sam totalno glup za tehnicke stvari oko mobilnih telefona, pa da pocnem... Naime, cuo sam da moze da se komp spoji sa mobilnim putem infrareda (ni na kraj pameti mi nije palo :confused: ) pa sam pratio instrukcije sa ove adrese: http://support.microsoft.com/kb/305588 ...
Trebao bih S65icom uslikati jednu stvar. E sad, sve je ganc crno a samo u sredini je svjetlost i to je ono kaj ja hocu uslikati. Medjutim, ispada da mob prilicno samovoljno kontrolira svjetlinu tako da mi slika redivto isoada "zgoreno", bijelo je sve umjesto da bude u duginim bojama. Jel postoji...
Gdje se mogu kupiti rezervni djelovi za navedei mob. Tocnije treba mi poklopac od baterije.
Dali mogu c75 otkljucat (na vipu je) bez kabela, znaci samo preko onih nekih kodova??? Ako moze molio bih vas sva uputstva ovdje.
Uglavnom rođak je uspio nekoliko puta unesti krivi kod telefona u gore navedeni mobitel jer ga je zaboravio. I sad je mobitel neupotrebljiv. Jel ima tu kakva pomoć?
jel mi moze neko dati neke upute za modanje siemensa c60 i neki link za download firmwarea? unaprijed hvala ;)
pozz svi,please ako neko moze,zna i zeli help... Imam Cx70 (bar tako pise na pozadini ispod baterije),telefon 99,99% izgleda Cx65. SW mu je od cx70. I evo sada problema,u posljednje vrijeme mi display zadrhti /tj slika na displeyu i onda postane bijelo sve,mogu telefonirati,cuti zvuk i sve...
kad hocu stavit temu na S75 prebacenu prek blututa javi mi file corupt, activation faild :notworking: teme skidam sa zedgea
kad je bila malome đepu naslonio se na nešto i puklo.Di da to nabavim i koliko bi to para bilo.Inače mob radi normalno...
Tri puta sam ukucao krivi phonecode i sad se zalockao mob. Imam neoriginalni data kabel za M55, da li sa njim mogu otključati C65, šta da radim. Hvala.
Frendov S65 ne želi poslati MMS. Uredno ga prima,a postavke smo par puta skinuli s Tele2 sitea. 0 bodova. Prikaže progress bar kad ga šalje,i taman što dođe do kraja,samo stane i izbaci poruku "An error occured" i "0 MMS sent". Ne znam što da radim s njim,flashat ga se ne usudim,a nemam ni kabel......
gdje se i može li se kupit kompletno kućište za cx65 znači ne samo prednji clip - on i poklopac za masku nego i poleđina ..... po mogućnosti u nekoj boji ???
Pomagajte dobri ljudi! Imam siemens s75 i na netu tj. Na modopo.com sam wideo ikonice sa ef81 a ja neznam kako da ih ubacim u moj telefon,tj. Da ih zamenim sa starim!aj pomozite!probao sam i od ali nece...a imam irda conekciju na kopu!zeleo bih i da promenim slicice baterije i signala ako moze!aj...
de mogu da nagem igre za ovaj model!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma