Da li i gdje se može nabaviti universal screwdriver kojim se mogu otvarati Siemens mobiteli, odnoso odšarafiti oni šarafi na kućištu? Na koji način se radi zaključavanje mobitela i zašto u večini slučajeva mobitel koji se otključa počne smrzavati ?
Jel postoji kakav program za cx65 da se mogu citati txt ili pdf fajlovi, ili bilo kakvi, naime trebao bi prebaciti povecu kolicinu texta na mobitel, a u poruke, biljeske, i tome slicno ne stane...
koji je bolji?????? dal da dam x450 za cv65 hvala
Kako prebacit taj mobitel s VIPa na T-com? Po mogučnosti bez otvaranja lemljenja i sl.
molio bih ako netko moze da skine ovaj file i da mi ga posalje http://eh.student.utwente.nl/~landy/...C60_070101.zip pokusavam vec cijeli tijedan ali dobijrm uvijek ovo: Not Found The requested URL /~landy/...C60_070101.zip was not found on this server
Ako moze neko da mi poogne gde mogu da nadem skins za siemens cfx 65,trazio sam svuda po netu vec nekih dvadesetak sati,i ne mogu nigde da nadem...Ako nista drugo i originali moze,posto mi je drug izbrisao...Ako moze neko da mi posalje,ili postavi link,bio bih...:spin: berni1756@hotmail.com ...
Baš jučer završio sa recenziranjem telefona i laganim crash test-om, a video klipove sa crash testa moći ćete pogledati na www.mobil.hr kada izađe novi broj. Ukratko, telefon me nije oduševio, dapače daleko od toga. Još uvijek živim u nadi da će Siemens jednog dana napraviti telefon kao što su...
Ljudi pomagajte! Kupio sam Siemens CXV70 i zelim ga spojit sa MPM-om.Takodjer kupio sam siemensov USB kabel i na njemu su mi radili i CX65 i C65.Kad spojim mob sve je ok medjutim kad udjem u MPM kaze mi TELEPHONE RECOGNIZED a poslje toga napise CX70 IS NOT SUPPORT.Pomagajte ljudi?
Moj rođak ima Siemens MC60.Ne obraćajući pažnju na mob,djeca su mu promijenila telefonski kod i krivo ga na traženje unijeli 3 puta. Mobitel je blokiran. Znate li molim vas kako ga uz pomoć pc-a vratiti u normalu? Niti promjenom ovog softvera nije uspjelo,ponovno traži telefonski kod: ...
Da li postoji neki program za Siemense x65 u kome moze da se komponuje kao u Sonyericssonovom programu MusicDJ, i ako postoji gde se moze skinuti?!
frenda zanima jel moguce vrtit na s65 mp3, nasli smo neki program ali kad ga iskopira na mob izbaci mu gresku da su predugacka imena fileova, skracivao je ta imena u programu, ali nije ga uspio pokrenit, pa me zanima jel ima kakav tutorial za natjerat mob da vrti mp3.. sorry ako je bila tema prije..
Da li netko zna gdje bih mogao naći melodije, animacije, slike ... koje se isporučuju unutar Siemensa m 65 Rescue? Ako to i nađem hoću li to moći ukrcati u m 65-icu? Hvala
...ima li je gdje za kupit, jer ova je moja već malo izgrebana, a ima i onaj vodafoneov logo pa bi ju htio zamjenit... ili ako netko prodaje, ja bi kupio...
1.Nabavio sam svoj CX65 čim je izašao(još ga nije ni bilo u HR, pa sam ga nabavio u Sloveniji).Frendica si ga je nabavila prije mjesec-dva u T-Com-u i skužio sam da mobiteli imaju potpuno drukčiji joystick.Na mom mobu je veći i mekši(i ima više lufta), a njen je nešto tipa SE-T630, mali i dosta...
Konkretno treba mi programcic kao excell. Znaci da mogu unositi u celije i brojke i slova. Imam neku aplikaciju Micro Calculator koja je poput excella, ali se ne mogu upisivati slova u celije. Meni ne treba nikakvo racunanje, samo da u pojedine celije mogu upisivati podatke. Otprilike ovako: 0 603...
jel ima ko kakav site gdje mogu skinuti program za rađenje tema za siemens sl 65
Pozdrav ekipa! Imam čudan problem s Siemensom CX 65:retard: , nekoliko puta na dan jednostavno mi ne rade tipkice krajnje lijeve strane 1,4,7, slušalica za pozivanje i zvjezdica. To traje nekih 1/2 do 1 sat i onda mi počne raditi ali tako da kada stisnem 1 mob ispiše 2 ili stisnem 4 on ispiše 5....
Napravio sam update skinuvsi firmware sa siemensove stranice i sad se sve melodije (za poruku,za zvono,alarm...itd) prvih 3 sekunde postupno poglasnjavaju do razine glasnoce koju sam zadao i onda dalje se normalno cuju.To me ne bi smetalo da zvuk za otvaranje i zatvaranje moba,pocetna i ...
...koji su sve programi i ostalo potrebni za pretvaranje S65v (Vodafone) u S65 (obični)...
mobitel nema mp3 pa bih htio skinuti program i ubaciti u mobitel jeli to moguće???????????? :confused:
zanima me jer mob odnosno kamera od cxv 70 može poslužiti kao web kamera za komp?:rolleyes:
...slike - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12349 ...
Na ovoj stranici sam pronasao 'zanimljivu' masku za CX65 medjutim, oni ne isporucuju u Hrvatsku pa me zanima zna li itko gdje se moze naruciti ista sa dostavom do nas ili mozda kupiti negdje...? :-/
Kako da na Siemensu S65 napravim pauzu, kao sto je to moguce na Nokiji ili SE telefonima. Znaci kada se na N ili SE pritisne nekoliko puta ili zadrzi tipka * pojavi se slovo "P". To mi je potrebno radi lakseg baratanja sa DTMF.
ima i netko il neki editor tih t9 fajlova :comp:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma