e , ,ovako , malo sam čito tu vaših par threadova , i nisam našao ništa o tome , pa sam moro otvorit ovo u nadi da ćete mi pomoć! naime , ja osobno nisam vlasnik siemensa , već dolazim sa motorolinog foruma , a tu sam zato što me frend gnjavi , odnosno ima problem da sa irda može prebacivat...
Jel zate mozda gdje bih mogao kupiti joystick od s65? Stavio bih ga na sx1 :) I jel zna netko dali pase joystick od c75 na sx1? Ako pase onda bi mozda njega radije uzeo.
dakle koje programe koristit da mi otvori sve ikone kad ga spojim preko kompa, pa da mogu mijenjat ikone, slike, stavljat melodije, nesto kao MPM, samo za C75. imam MPM za CX65, al kad spojim preko serijskog kabla C75, nece mi ga prepoznat.
evo podigo ja danas gore navedenog sa servisa gdje su mi rekli da su promijenili i mapirali softver - mapirali?! šta je to?! i nije mi jasno zašto me, kada nariktam rođendan za određeni datum, mob obavještava dan prije tog datuma, ali ne i na točno taj dan - sad ne znam jel ja nemrem nać tu opciju...
Ako je moguće molim nekoga da mi detaljno objasni i podari linkove, kako bi mogao skinuti sve potrebno ;) Hvala!
znam da sam tup al kaj je tu je, da ipak pitam: kako da stavim igru koju skinem s neta na mob? najčešće skinem ili zip ili rar file u kojem nema onog .jad imam cx65. ako netko može opisati ili pomoći bio bi zahvalan
Kao sto naslov kaze zanima koliko je ustvari m65 otporan telefon? Zakljucio sam da mi treba otporan telefon jer skoro svi dosad koje sam imao su neslavno zavrsili....:-/ Vidio sam ona test na siemensmaniji ali me zanima kakva su vasa iskustva.
Evo iskazala mi se prilika uzeti onaj C75 sto reklamiraju na TV-u (VIP) za 91 kn... Naime, jedan poznanik je uzeo tu VIP preplatu za 200 kn i nije ga interesirao mob pa sam ga ja uzeo... E sad, mob koji sam platio 91 kn... Mob je strasan, stvarno sam iznenađen vec opusom funkcija, o brzini...
eto kupujem novi mob pa me zanima vase misljenje koji da uzmem od ova dva
Pozdrav! imam siemens c65 i zelim staviti novi firmware, tocnije verziju 33 jer sam procitao da se tada mogu reproducirati .3gp fileovi (video). posto to nikad nisam radio bilo bi mi drago da mi netko objasni u detalje kako da to sto bezbolnije uradim. moja trenutna verzija firmwarea je 12 a...
danas sam dobio gore navedeni mob pa imam nekoliko pitanja koja me muče. pošto je mob iz T-Coma u SW-u sve vrvi od njihovih sranja pa me zanima jel se to može maknuti normalnim flashanjem sa službenim FW-om ili kako? uglavnom, imam data kabel koji sam koristio sa C60, ali mi prek njega komp ne...
jer se može slušati na cxv70 mp3 ako ože stavite neki program ili uputstvo:thumbup:
Nikako da napravim podsjetnik u kaledndaru s glasovnom bilješkom na C75. Snimim bilješku i ona bude spremljena u "zvukovi" i od tamo je nikako istjerati u kalendar. Ima li netko kakvo slično iskustvo i možebitni modgovor?
mislim zamjeniti svoj cv65 s tim mobom, pa me zanima kakav je softver u odnosu na cv65(nije okljaštren?) podrzava 3d javu? i za koji mobitel bi mogle raditi igre na njemu?
Zna li netko koji je? Naime biserni starci su isli sami kupovati rabljeni mob i kupili su C60 koji je kodiran na vip pa sada naravno nemogu staviti tele2 unutra. Jel netko zna koji je kod ili se mora dati na odkodiravanje? hvala p.s. može i na pm
Ljudi pomagajte ukucao sam 3 puta pogresno phonecode i on je zablokirao.Kako mogu to rjesiti,sta je najpametnije napraviti?
evo sve pise ovdje - http://www.club-siemens.net/ BenQ Mobile have decided not to release the SG75, apparently because it overlaps the roadmaps of BenQ and Siemens and its life cycle would be too short due to new UMTS devices that are to be introduced by BenQ Mobile in first half of 2006. I...
Pokusavam pomoci frendu da otkljuca sk65. Jel zna mozda netko kako maknuti SP lock sa sk65? Koji program se za to koristi, koj FW mora biti na telefonu....? Hvala
evo me opet, naravno problem ali ovaj put s baterijom:klap: baterija mi traje između 24 i 36 sati ako ne razgovaram ili ništa ne radim po telefonu. Što bi reklo ako pričam slikam ili sl. traje puno puno kraće. Da li postoji neki hard reset za bateriju ili nešto slično da se ista vrati u...
Evo napokon sam gotov sa ovom,ako bude zahtjeva za C(V)65 i SL65 (ekran 130X130 pix) potrudit ću se i objavit ju u ovom podforumu.Javite dali rade na C75,M65,CX75,S75 i SL75 da mogu dopuniti popis podržanih u naslovu. Prijedlozi za poboljšanja su uvijek dobrodošli. Slobodni ste dijeliti ju...
Kakva poboljsanja se dobijaju pretvaranjem cx65 u cx70 i koliko je sam postupak opasan da nesto krivo krene po zlu???
Prijatelj je ubacio nove ikone na Siemens M6V, a nije napravio backup, pa je zeznuo stvar, ne rade neke precice. Molim nekog ko ima gore navedeni fon da mi posalje, i da ovo okaci one orginalne (main.fs). Hvala!
...dobio sam na otkodiranje C62 i sad tražim po Siemensu temu o tome, ali nigdje nema... pa bi molio da mi pomognete jer dosad x6x serije nisam otključavao... ...imam Freiu 15,al ne podržava C62...
...javlja mi poruku "Multimedia Card access denied"...
ok...e tak...htjela sam izvuci fullflash pomoću v.klaya,medutim uopce mi ne zeli ocitati...pa ono... napravim sve...upalim v-klay,ugasim mob,prikopcam ga kabelom i stisnem read memory...ali on cita cita i nista...stalno pise da ga ugasim ili diskonektam i ponovno spojim kada je ugasen...WTF? jel...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma