pošto sam novi zamolio bih da netko ponovo uploada OD a da to administrator ne pobriše kao u prethodnom topicu.....hvala
Kako mogu da povezem sa racunarom? Gde mogu da skinem softver za njega, ja imam softver za c60 i data kabl, probao sam ali nece da radi. Da li moze uopste da se sa ovim kablom poveze. Cuo sam da moze da cita 3gp fajlove, moze da se dogradi. buduci da si novi, ovaj put samo je promijenjeno ime...
Ovako detaljno: imam: RS232 - original prepravljen s otpronicima da bude 510 ali prikazuje : DCA-500 kad se uključi USB - original (typ: kq-u8a)
nasao sam na nekoj ceskoj starnici neke patchove za CX65, kad ih skinem dobijem neku *.VKP datoteku, kamo/kako da je stavim na mob?
zanima me dotični aparat pa ako ga netko ima neka kaže svoje mišljenje o njemu , prednosti ? mane? jer se ga iplati kupit? hvala unaprijed na odgovorima...:spin:
Trebam slike s onog priključka koji ide u MOBITEL, a ne u komp... kabel je dca-510. dajte obje strane. trebal bi to sad u nekih 2 sata da mi pošaljete jer bi sutra trebal odnesti kabel na lemljenje jer ja baš nisam vješt u tome, a sve žice su mi popucale na tom kablu.
Mobitel se ne želi upalit. Baterija je puna (punjenje radi normalno). Na pritisak paljenja, pojavi se plavi ekran i trenutno ugasi. Napominjem da na mobitelu nije ništa rađeno. Ima li ljieka? Pozdrav!
kupio sam polovan c65 ali tip mi je rekao da ga treba odkodirati! upalim mob i on me traži kod telefona. sada mene zanima mogu li ja ikako rješiti taj problem da ga ne moram nositi u servis gdje će mi naplatiti jedno 200kn za to??? imam data kabal za njega.
Kako na Siemens-u C72 mogu promijeniti tipku sa kojom mi odmah ide na "Ulaz", znaci, htio bih promjeniti to (prva lijeva gornja tipka), da mi umjesto "Ulaz" otvara npr. "Novi SMS" ili "My Media"...
trtebam brzo uzet novi mob, a ovaj mi je zapeo za oko:rolleyes: al vidim da ga ima samo u teletine uzet:( jeli ga problem dekodirat ili se moze jos negdi uzet a da ja to nisam primjetila?
mene zanima gdje se moze skinuti software za pc kojim mogu preko irda uploadati i downloadati stvari sa mobitela
Koji od ova dva mobitela ima mogucnost da se zvuk dolazne poruke postavi kao mp3 (ako nemoze niti jedan onda koji od Siemens moze?!)" Hvala
Evo napokon sam otključao mob i stavio TELE2 karticu, sve radi odlično ali nikako ne mogu maknut taj logo operatera!Piše mi HR VIP,a ispod toga TELE2.Imam onu prozirnu sliku od 1X1 piksela i to je radilo dok nisam stavio TELE2.Može li se to ikako maknut? Pozdrav!;)
Ja mijenjao ikone i sad kad upalim mob i odem na podesenja kaze da ne moze naci u /2:/japp/flex menu/setup.xml. Dal mi moze neko poslat to na mail igor.vorih@kr.t-com.hr Hvala!
Moze netko staviti linkove gdje skinuti teme,firmware;moj je 19,i jos puno toga me zanima;dali mozes sa njim gledati 3gp.Hvala svima na odgovoru
Bok!Trebala bi dekodirati Siemens C65!!Radi na Simpu a ja bih htjela da radi na VIP!!!!Pomoć!Može li mi tko reći gdje da ga dekodiram i za koje pare i da li je moguće to obaviti bez dolaska kao kod Nokia!?:comp:
Problem u open disc x65. Pokrenem o. d. x65 i odaberem com port bluetooth i ne izbaci gresku niti done,kao da nisam kliknuo na do it????
Kada mi netko posalje neki broj, ne pocrni mi se, i nemrem nista sa njim.Kao npr. spremiti ga u imenik,ono, ak je pocrnjen, pa preko opcije izabrati da ga spremim u imenik.Niti ga mogu kopirati,pa paste-ati u imenik. Meni se cini da sam to mogao prije napraviti. U zadnje vrijeme sam se igrao sa...
Brat mi ima Siemensa CX65 i jedan dan je samo presto radit tj. ugasio se i nebi ga bog više upalio, nosio sam ga nekim majstorima šta se bave popravljanjem mobitela i nemaju pojma šta mu je kažu da ga kompjuter ne prepoznaje da kad ga spoje na komp ne pokazuje nikakve znakove.Preporučili su mi da...
gledao sam i tražio po forumu, ali nisam gotov ništa našao kako promjenit firmware na tom modelu. Problem je ovakav: krepao kolegi taj siemens (nešt se zblesirao) i sad bih ga probao oživiti. Uredan kabal imam. E sad bi molio dobru dušu da mi u kratkim crtama kaže 1. koji program koristiti...
Ovako...prije nekoliko dana probao sam dekodirati Siemens CV65 i tu sad nastaju problemi...Došlo je do neke greške i više ne mogu upaliti mob.:cry: . Što da radim? Samo onako tužno zapišti kad ga hoću upaliti? **HITNO** Unaprijed hvala! Pozdrav:)
koji je kod telefona za c75
Ovako probao sam vec kolko puta prikopcat mobitel u v_klay i nikako mi ne uspijeva, mmoze mi netko iz pocetka reci kako moram uradit da mi se mob prikopca u v_klay jer cu ja izgubit zivce sa ovim mobitelom
mobitel je radio cca 1 mjesec i nakon toga se je sam ugasio i sada se se neda upaliti niti daje bilo kakav zvuk.Čitao sam u postu za c60 da treba pokušati spojiti nešto na tiskanoj pločici pa ako netko ima nešto bio bih zahvalan. Mobitel inače može puniti bateriju jer sam probao sa drugom...
Evo nešto napokon dobro za c65,od sada ga možete potpuno promjeniti u SL65(ne po izgledu):spin: Evo detaljno objašnjenje na siemensmani: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=614 Moći ćete gledati video bez memory assistanta,pokrenuti 3d-javu i imati e-mail klient.........
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma