Eto sve sam detaljno pročitao oko unlocka i svega ostalog. Imap potrebne programe, ali jednostavno C72V Vodafone (VIP telefon) nisam u stanju otključati. Sad me je uhvatio teški inat i stvarno ga želim sam otključati! Sad Vas molim da mi pojasnite kako doći do potrebnih ključeva za taj telefon....
Neki dan sam malo "kopala"po mobu (nemam ga ni mjesec dana) i u meniju Dodaci pa Sustav Datot. kliknem na Java pa na Jam i tamo su 2 foldera 1. Applications i 2. Games i u njemu 7 igrica koje pokrenem od tamo i rade cak im je i meni na Hrvatskom, ali nemam ih u My Media u Igricama , pa me zanima...
Pozdrav! Jel zna neko čemu služe sljedeće mogučnosti na cx70: Push-To-Talk Voice dial, command Clip-it covers External flash as accessory Hvala!
kako proširiti memoriju?
Naime ne ostavlja mi se mob u siemens servisu na čak 10 dana!!! Radi li to netko ovdje? i po kojoj cijeni? Inače sam iz zg, zapadni dio
Evo nisam nigdje vidio ovu temu pa je stavljam tu! c/p sa jednog foruma i prevedeno: Za x65/x70 Serije : lg1 (100=x1yy) - English, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Catalan, Brazilian Portuguese, Greek, Turkish lg2 (200=x2yy) - English, German, Danish, Norwegian, Swedish,...
Ja uslikam ono "klik", ja uslikam a ono "klik", ja ugasim sva zvona a ono "klik".... Pa da li je moguce ugasiti taj zvuk od kamere, odnosno fotoaparata:-/
Bok, ljudi! Već se par dana mucim sa otkljucavanje C62.... Napravio sam onaj kabel za c62 i sa Loger-om pokusao izvaditi Log-file pa iz njega pomoću C62_Log_Decrypter-a izvaditi cod..... i nisam uspio jer mi mi loger kod iscitavanje javi error W:9 tak nekaj... Ima li koji drugi način?!?
BOK dali ko zna dali se može na cx70 produžiti vrijeme snimanja videa kolko ima slobodne memorije. znam da je bila caka da se u mms postavkama stavi na 999 , ali ovde ne radi
Kada nekog slikam slika je odlicna, a kad snimam uzasna!!! Kada pregledavam snimak onaj sto je dosao na mobitelu (ona formula) slika je odlicna??? Da li je kod CX70 kamera tako losa? da li je moguce poboljsati?
Ljudi molim vas pomoc....Crko mi je C75 i nemam pojma kak da ga "ozivim" . Prije sam radio sa Siemensima (C55,M55,S55,C60,ST60) i imao sam sve one programe za flashanje i te stvari, ali to se negdi zagubilo i ne sjecam se vise nicega kaj sam kak radio....Nabavio sam od frenda DKU-510 Data kabel i s...
gdje mogu naci rjecnik za taj mobitel, ako je to uopste moguce... Zaboraviosam reci sa engleskog na nas.:thumbup:
Pozdrav ljudi! Imam problem s jednim c75 koji mi je doso neki dan na servis... Simptomi su onaj klasicni zvuk bzzzz. Po mom misljenju ostecen software. Problem je u tome sta mi ga nece butat ni vklay ni x65flasher, jednostavno mi napisu model: _ _ _ @@, imei:000000... i tako dalje da ne...
Jel Zna Neko Jel Se Može Nekako Stavit Lozinka Na c75 da netko nemože uči u poruke ako nezna lozinku molim odgovorite što prije
kako je bolje da prikopcam na PC sa kablom ili infrared-om?? Cuo sam da za infra red (ili kod kabla) da postoji nesto jednosmjerno (sa mobitela na pc da mogu samo prebaciti)...Pa mi pomozite da ne pogrjesim bezveze. Ja sam mislio to kupiti na pijaci, posto sviju koje poznajem kupuju na...
koja vam se igrica najvise svidja?Gdje da nadjem sah,tetris,krizic kruzic...:) Sa koje stranice mogu skinuti igrice uopste...
Evo iman priliku kupit CX65 za sitne pare.Problem je u tome što joystick nije 100% ispravan,naime lijevo,desno,gore,dole radi normalno ali da bi sredina "uhvatila" treba jako pritisnut ponekad i više puta.Zanima me jeli se može kvar otklonit tako da otvorim mob i to nekeko očistim(npr....
Evo, napravio sam jedan ''3D meni'', nije baš nešto, ipak mi je to prvi put! http://rapidshare.de/files/14757553/3D_Meni_by_Ba_t_.rar.html Tu su vam i još dva 3D menija, koje sam naša: Drehmenu_ExX http://rapidshare.de/files/14757697/Drehmenu_ExX.rar.html Drehmenu_TLP...
Znam da je star mobilen telefon, no treba mi pomoć oko njega. Pretražio sam sve živo i malo sam našao o njemu. Naime PC ga ne prepoznaje sa 540 kabelom. Ja bi mu htio ubaciti HR jezik. Zato molim pomoć: Gdje, šta i kako. Možda ste već xxxx puta pisali o tome - no molio bih linkove i uputstva oko...
Da li neko koristi Chat poruke na C/ME75?! Ako koristi, da li bi mogao da mi kaze koja podesavanja odnosno chat server koristi?!
Koji su najbolji i najkorisniji patchevi za CX70? Koje patcheve koristite i koliko ih može biti istodobno u mobitelu? Evo malo pitanja pa odgovarajte ko zna!;)
Evo zanima me jel može ko na području Splita ili Trogira jeftino otkodirati C65. Ako temi nije mjesto ovde premjestite je.
Kako loadati dotjar file na S65, ako pokušam u Phone exploreru samo copy/past u neki od foldera baci mi poruku: no such interface supported? Prvi put radim sa siemensom pa blejim ko tele u šarena vrata
Ovako pruzila mi se prilika kupiti c72 za 300kn pa me zanima dali se to isplati? Vec neko vrijeme nisam u "mobilnim" vodama pa sam zaboravio vecinu stvari. mob je brandiran na T-mobile tako da ima sve te njihove gluposti ali mislim da to nije problem izbrisati i unjeti originalan siemensov...
Neznam kak nekaj sam prcko po mobu i neznam na koju foru mi piše da imam 488Mb spacea na mobitelu.... mislim fakat ludnica i to necu maknut al me zanima kak se to napravi..... ak netko zna
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma