Kako vam se sviĐa taj mobitel? Dali ga netko ima? Kakva su vam iskustva s njim? Kakve su slike kada se snima sa kamerom? koliko poruka stane? hvala unaprijed :fried:
Koja je razlika između ST55 i ST60?
dakle u solvensa je kabel 70kn.jeli to taj NEoriginalni serial kabel koji trebam kupit za svoj mob ? i ako sam dobro svatija cilu pricu razlika originalnog od neoriginalnog je da neoriginalni moze jos flashat mob a inace ima sve iste funkcije kao i originalni ? hvala zoran
Ljudi, cuo sam da se moze nadodat jos 1,4mb memorije??? Al sam isto cuo da nefunkcionira bas nesto! Pa vas molim kakva iskustva vi imate??? Ubacio sam bas tri flasha, super su,posebno mi je dobar onaj gdje na ekranu brise sms i menu, sad je odmah ugodniji ekran, cool!!!
postoji li nacin da igrice za mob (m55) igram na kompjuteru. poskida sam ih podosta pa mi je tlaka svaku prebacivat pa isprobavat na mobu. ako slucajno takvo nesto postoji link pls tnx Zoran
Daklem, dobio sam patch koji ubija checkiranje baterije kada se kamera prikljuci na S55, te se time kamera moze koristiti i kada je baterija skoro prazna. Ne javlja vise da je kapacitet baterije mali kada je ispod 40%. Zanima li nekoga? Patch je za S55, FW20. :cool:
Imam m55, i zanima me zasta sluze oni flash patchevi, i jesu li stetni za mob??? Ima li mozda ijedan flash kojeg preporucujete da bi valjalo imati??? Ima li ijedan za ubrzavanje moba???hehe Zna li mozda netko gdje mogu besplatno downloadirat hrv melodije(polifone)! Gdje ima dobrih igrica???bio...
Zdravo!!Imam jedan problem.Imam kablo za c55 siemens ali neznam kako dalje!Sta trebam snimiti itd..Pomozite ako znate!BRZOOOO!!!!!!Hvala unaprijed!
Dakle, zamovaljam sve koji znaju gdje se mogu pronaci kablovi za siemens mobitele neka se jave, web adrese, telefoni, bilo sto preko cega mogu stupiti u kontakt. Naime vec nako vrijeme ocajnicki pokusavam naci kabel za st55, i neide mi. Dakle POMAGAJTE!!!!!! Hvala svima koji se odazovu na...
sutra u 1 ce siemens predstaviti 2 nova mobitela www.siemens-mobile.com/presslaunch
Neki dan sam ubacio novi firmware v11., i nije mi bas nesto, uopce nema nikakve razlike izmedju njega i verzije v10.! Pokusavao sam ubaciti ponovo verziju v10., al neide, javi mi da nije korektan firmware u mobitelu, mozete li mi rec kako da izbrisem v11. i ubacim v10., jer mi je taj bolji, ima...
Dobio sam napokon data kabel i sad me zanima koji programi su mi potrebni da mogu mjenjat slike i melodije na mobu a i softwer?Dobio sam samo kabel nikakav cd koji bi inace mogli prodavat uz kabel.Hvala unaprijed!
najzad nakon 10-tak dana razmisljanja ipak sam uzeo st55 i mogu reci da je najbolji siemens kojeg sam do sada drzao u rukama......... da, nema javu.......... da, port je drugaciji nego u ostalim iz serije 55......... ali ipak kada uslikate prvi fotos smrznete se od kvalitete displea i svi oko...
dakle uzea sam kabel i sad ide par pitanja :) ako sam dobro skuzia sve sta mogu napravit sa siemens data suite sve je dozvoljeno sta se garancije tice .znaci mogu sve izbrisat one slike,melodije... i sve sta mi padne pod ruku i stavit svoje sta ocu ? a s onim drugim za flashanje firmawarea to...
Stari već duže vrijeme ima S55 i prije jedno mjesec dana je podivljao. Kada ga bilo tko nazove na mob on prekine poziv i počne kukurikati. Ja se svaki put strgam od smijeha a stari p..... Jedanput ga je čak nabio u zid :D :D I ne prestane kukurikati dok se ne ugasi. Tako se isto događa i sa...
Kupio sam od prijatelja data kabel koji je on dobio uz svoj Siemens S55 a ja imam C60. Stavljao sam neke igrice na svoj mobitel i kada sam poceo igrati igrice mobitel se ugasio i vise ga nemogu upaliti. Kada ga pokusam upaliti na displeju se pokaze plava slika na sekundu i opet se ugasi. Na...
Pothitno mi trebaju stranice s kojih se moze skidati polifone melodije igrice i slike za M55.Spremio bi ih na komp, apotom preko kabela stavio na mob...!!!!
Ako nije problem : kako podesiti (moze skraceno) freia 9 za odlokati m55 (da ne bi poslije morao biti repair) Hvala
Zanima me na sto treba paziti kod mijenjanja originalnih slicica u Siemensu pomocu Picture changera da li je bitno samo da je format nove slicice isti ili je bitna i velicina slike u kb-ima ? :comp:
Vidio sam da postoji patch za M55 koji izbacivanjem dijela lang. pack-a oslobadja dodatnih 1.4 Mb memorije pa me zanima da li postoji nesto slicno i za MT50 (bilo bi super jer on ima samo nekih 150 kb slobodne memorije) i da li se u MT50 uopce mogu ubacivati patchev-i ? :confused:
da li se moze poslati flash sms sa mobitela, imam s 55, i jeli potreben neki plugin il nesto slicno
Imam Siemens M55 i na njemu sliku koju bi si htio poslat na komp putem E-maila.Kad idem slat sliku on mi javi poruku "Nema odgovora od mreže".U čemu bi mogao biti problem? PS:Zvao sam vip tehničku podršku,ali mi nisu pomogli.
Trebam Vas savjet. Danas sam uzeo M55.Mob je fenomenalan i prezadovoljan sam,ali ja nebi bio ja kada nebi nasao i najmanju potencijalnu "gresku". Prilikom rada s mobom sve tipke imaju intenzivnu crvenu moju osim tipke za javljanje koja ne svijetli tocnije samo se vidi zelena slusalica,ali bez...
Uputstvo na www.vlada.co.sr Trenutno imam samo srpski T9 ali sam dao i uputstvo kako ubaciti i neki drugi (hrvatski). Potrebno je samo naci firmware nekog telefona koji ima ugradjen trazeni T9 (srpski sam iskopao iz neke Nokie).
zasto kada hocu da downloadujem sa sajta wap.tagtag.com neki gif veci od 10 kb javlja mi da nemam dovoljno mjesta iako ga ja imam na pretek. imam s55
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma