Imam dakle ST55 i USB kabel za njega. Imam i program Smart tool 1.91 koji radi ok (skidam slike, SMS-ove ... *malo jedino zeza jer mi izbriše sve sa kompa ako pokreneš program dok mobitel nije spojen ???) No, ono što me zanima je dali se mogu nekako preko mobitela tj. preko GPRS-a sa kompjutera...
Nabavio sam neke Java programcice za ICQ (ICQ client, SMS over ICQ), za HTTP i sl. Programcici koriste GPRS, medjutim, niti jedan se ne uspije spojiti. Napominjem da GPRS radi ok. Mora li se nesto posebno podesavati, ili? Netko upsio upogoniti te programcice na M55?
Zna li neko gdje se može naručiti novo kućište i tipkovnica za st55,ovo moje je svo izgrebano(ekran) a sa tipkovnica se ogulila boja....
Pozdrav svima! Ljudi, pomoc molim, bilo sto... Imam Siemensa M55 koji mi je danas krepao dok sam ga patchao sa V_klayom. Ovako je bilo... Stavljao sam patch sa V_klayom, nakon sto ga je on stavio, ukljucio sam mobitel, uplaio se display, dosla slika i onda se zacuo neki odvratni beep kao da...
Prckajuci po mobu jednostavno sam formatirao mob (datotecni sustav)preko opcije format i sada mi je mob potpuno prazan.Postoji li kakva sansa da se sve vrati na prijasnje stane (npr.da s neke stranice downloadiram datotecni sustav koji ima Siemens M55) ili neka druga opcija..
pozdrav ! evo par pitanja. jeli java za mob. isti jezik kao java za komp ? koja je razlika kad bi isa radit u javi za m55 od one za c60? treba mi koji site sa tutorima o toj temi ili icim korisnim. svaka informacija je dobrodosla ! tnx PS i naravno jos stoji da trazim sve sta ima veze sa...
S V I M A Molim vas sve koji postate u ovom dijelu foruma da izbacite vulgarizme, bilo koje vrste i bilo kako napisane, iz svojih tekstova. Sve takve riječi ću brisat iz postova, a onima koji i dalje nastave brisat ću cijele postove, a ako treba i teme, bez obzira na temu i sadržaj posta. ...
Slike ne ispadnu uvijek ovako ciste, najvaznije je da ne drhti ruka dok se slika :) Mana je sto su slike napravljene izbliza dosta mutne :(
Novi fw11 ne podrzava hrvatski jezik pa me zanima kako da ubacim hrvatski jezik u siemens m55? huala
može li se na m55 prebacivati java aplikacije pomoću kabla i može li spremati .wav-ove? hvala
kojim programom da ubacim melodije i slikice,loga i slicno na A50? skinuo sam SX45CZ,pa onda Siemens Data Suite,Pa VisSie,pa... nijedan ne prepoznaje telefon,a probao sam dva telefona sa tim programima.Volio bih ubaciti neka zvona i slike,pa ako znate koji program,javite!
Ja imam m55 sa v11., a frend mi ima isto m55 sa v10.! Pa me zanima, dal bi ja mogao sa njegovog mobitela skinuti fullflash i ubaciti u moj??? Bil to radilo???il treba nesto uraditi?? Ako da sta treba???
Imam MT50 (soft.v17) star dvi godine.Radija je OK sve do prije par dana , kada se poceja 1-2 puta dnevno gasiti.Nakon paljenja radi normalno. Greska vjerovatno nije u software-u jer sam ga ponovo flash-a i dogadja se isto,mislim da ni baterija nije u pitanju jer se gasi i kad je prikljucen na...
Skino sam sada onaj patch sa stranice m55patch sto je velika 5,54Mb, i zanima kakav je taj tuning patch??? Od cega se sastoji??? Jel postoji opasnost da pokvari mob??? Jel taj patch mogu izbrisati kao i sve ostale??? Iman ja svoj original patch, pa ako nebude nesto ok, dal mogu opet taj patch...
Ej, ubacio sam onaj tuning patch, i nemogu da upalim mob, sta je to????? Kako se mogu rijesiti tog problema?????? pomozite miiiiiii
Imam MP3 player za Siemens i M55.Problem je u tome što se player spaja na mobitel konektorima kakve imaju stariji modeli mobitela,pa ga ne mogu spojiti na M55.Zna li tko da li postoji kakav adapter ili nešto slično s kojim bi bilo moguće spajanje playera i M55 te kolika bi mu bila cijena?
molim dobre duše u forumu ako netko ima uputstvo za korištenje u pdf formatu na hrvatskom jeziku da mi pošalje link ili već pdf unaprijed hvala
Imam jedan A55 koji je bio kodiran(donesen iz inostranstva),a potom dekodiran.To se sve desilo prije nekih godinu dana. Prije par dana je pri paljenju ispisao Wrong Software... E sad: Da li da ga otljucam sa Freia 8 ili 9 sa Direct Unlock opcijom? Ili je bolje da mu upisem novi softver koji ce...
Siemens S55 V90 official dostupno za download ali samo na eng. jeziku: http://www.my-siemens.com/MySiemens/Files/myCMS/app/16979S55_900101_update.exe
Bok ljudi! Bas sam na gsm-forumu vidjeo da postoji ta verzija, jel to tocno??? I gdje je mogu downloadirati??? hvala
Bok ljudi!!! Imam pitanje! Dal ima i za m55 program za editiranje slika kao i kod mc60??? Ja sam skinuo sa frednovog mc60 taj program, al kod mene nece da radi, sto me i necudi! Pa vas pitam ima li mozda za m55 slican takav editor za editiranje slika??? Hvala
pozdrav raja..imam jedan problem pa ako bi neko bio voljan da mi pomogne malo...dobio sam siemens M55 kodiran...kupio sam kabal neorginalan i sad me interesuje kako ide taj postupak dekodiranja korak po korak...program za dekodiranje sam skinuo sa www.siemens-java.com ako neko ima vremena da mi to...
...komentari,kritike,itd... na slike u threadu "SIEMENS IQP" ...
Zelim da ostavim u mobu samo dva jezika, njemacki i engleski u m55, imam v11. Instaliro sam siemens language editor 1.4. i kako to sada trebam da uradim! Ja kliknem tamo na decompile i neznam sta onda dalje, moze mi itko pomoci???
Imam tri patcha al neznam cemu sluze, pa da vas pitam jel ih itko ubacivao i o cemu se radi, jer nebi volio da si nesto zajebem zbog toga!!! evo ih: ;*** Developer menu*** ;Firmware: M55v11 ;Loader: V-Klay 2.5 ;80177A: 2D 0D ; SlowLightUp Patch ; (c) SiNgle
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma