Molim pomoć!! Konačno sam nabavio data kabel za M55. Na koji način priključiti mobitel i koristiti ga kao modem za prijenos podataka sa notebooka (mailovi i slično). Hvala, :retard:
e..imam stvarno glupi problemcic koji vec 3 dana nemogu rješit...na mobu mi je cijelo vrijeme upaljeno svijetlo i zbog tog mi bat traje 1 dan-mogu ga ili ukljuciti ili iskljuciti za stalno...nemogu naci di se namjesta da se svijetlo samo ugasi nakon nekog vremena.... molim pomoc!! hvala
Imam siemens c55. Ako znate neke cool sajtove za njega tj. za download raznih programa za c55 molim vas da mi napise te. :afro:
Zdravo ja sam novi na forumu i ovom prilikom bih pozdravio sve koji citaju ovu poruku . Problem je slijedeci : skino ja Skylordov :angel: java unlocker za C55 i uso ja pratio upute i sve fino i kad je krenula samo se pojavilo Stopped , dakle ,uso sam spojio mob iskljucio ga klikno start i...
M55 disable aero check, vidio sam samo za v11. Hvala.
Jako me ljuti kad pojedini članovi foruma zaboravljaju da je većina nas na 56k i da nam učitavanje velikih slika oduzima vrijeme ( a vrijeme je novac). Zbog toga, za sada, molim sve one koji stavlju slike: - da ih smanje na otprilike MMS format ili malo veće - da u istoj temi ne stavlju hrpu...
Hello everybody! I'm a Bulgarian so I understand 75-80% of what you guys are writing but it's kinda difficult to write in your language without any skills. Please, don't be mad cuz I'm writing in English. Was asking a question but it was probably at the wrong place. Under "m55 patches" so......
Pozdrav svima!Vec duže vrijeme pratim ovaj forum pa odlucih da se i ja priključim... Nedavno sam kupio st55(T-mobile verziju) pa me zanima koji program trebam koristiti da ga "preflasham" na originalnu siemensovu verziju.Da li je to st55 tool ili neki drugi program?
kako se na c55 ubacuju melodije.Probao sam s kablom nisam uspio a na c60 jesam. Jeli do nedostatka memorije ili nesto drugo. Hvala
Pozdrav! Zanima me, je li moguće maknuti ono postepeno pojačavanje melodija? Treba mi glasan zvuk za poruku. Ne znam da li je bilo riječi prije o tome, pa ako bi mi neko nešto o tome znao reć, bio bih jako zahvalan.:-/
Kako je vip još jučer počeo sa aktivacijom GPRS-a nije mi dao vrag mira i pokušao sam sa Java programom WEBviewer "otići" na forum. Na moju radost nije ostalo na pokušaju. Za info svima program radi dobro i možete ga naći na http://midlet.com. Nažalost radi se o trial verziji koja ograničava broj...
Siemens m55 mi se ugasi kada se baterija napuni i to onako kao kada se reseruje racunar znaci iz momenta? Zbog cega je to tako, da li je softverski problem ili...Telefon je nov.
Pozdrav Naime dobio sam mobitel pa neznam jos sve finte itd... Znaci kako staviti(kopirati) melodiju u mapu downloads da mogu slati MMS porukom???
Što kazete na ovaj novi model?
Jel zna neko gdje se može skinuti verzija siemensa st55 sa hrvatskim jezikom?
Kada pomoću freie idem otključati svoj c55 da radi na sve mreže javlja mi poruku "boot file is not accepted"...Što to znači i ako mi možete pomoći da otključam napokooon svoj mob...Hvala
s kojim program bi mogao unlockat c55...??? freia??? jel zna netko gdje se moze kupiti i po koliko data kabel neoriginalni za seriju siemensa *.55 na gore??? gledao na site-u gsmdiskonta, ali nista!
ok, netko tko je imao ovlasti u VIP-u pristupit u service mode mobitela mi je prčko po njemu. prekjučer sam ga kupio. Evo liste majmunarija na mom mobu: 1. mjuza u java igrama. Igre koje imaju standarni siemensov meni(onaj koji je isti kao i oni meniji koje vidite kad ste u sučelju samog...
evo sestri krepo c55, kada stisnes crvenu da ga upalis, zazuji, upali se svijetlo u opet se ugasi. ima mu pomoci?
Ljudi pomagajte! Sinoć sam kao i obično bacio 2 melodije na mob preko kabla i danas, na moje zaprepaštenje - ne mogu pristupit folderu s melodijama. Mob se jednostavno zamrzne! Ima netko iskustva s takvim nečim? Kako to srediti? Nadam se da neću morat flashati mob... :( Zahvaljujem unaprijed...
Pozdrav svima.Evo pokusavam osposobiti javu na siemensu st55 po uputama sa ove stranice http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/st55update.htm pa mi treba mala pomoc,ako iko zna gdje se moze downlodati file Rel_ml1_all_n_030904_3Amf.mbf. koji se spominje u uputama.Ako je neko vec...
Doio sa kabel i super skida slike ali nece da mi izlista slike koje sam prebacio u MMS radnu mapu! Jel tko zna kako se prebacuju slike u "Slike" ili "Foto album" ili neki program koji skida i mms poruke s mobitela?
Sa pojavom Siemensa S65 njegov prethodnik S55 polako odlazi u zasluzenu penziju. Naravno, ovo je prilika za sve kupce "bolje stariji model vise, nego najnoviji model nize klase" tipa da po povoljnim cenama kupe jedan telefon biznis klase. Kao i svi izuzetni modeli i S55 je ili obozavan ili...
Znali neko link za skidanje drivera za USB data kabl za Siemens M55, moze i neki web da pogledam.
Jutro, da li netko zna kako na M55 prebaciti poruke sa mobitela na SIM karticu? Takodjer me zanima kako prebaciti unose iz adresara u imenik na SIM-u?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma