Malo glupo pitanje, koliki je maksimalni kapacitet memorije s55? je li veci od onog sto zapravo pise oko 923 kb?
kupio sam ST55 još prije godinu dana i već mi je drugi put otišo software, nakon 200 uslikanih fotografija mi se jednostavno sruši sistem. Jel zna neko kako da to riješim?
Oni koje zanima mogu dobiti V-klay *.vkl datoteku koja ima naša slova na tipkovnici. Mogu se koristiti za imenik, e-mail,nazive datoteka, ali ne za SMS jer , barem VIP, mreža odbija poslat takav SMS.
neki puta kada ulazim u stazu na igrici crash'n'burn mi napise ''not enough memory to initilaze the system'' sta je to i mogu to kako rijesiti?
Prvenstveno me zanima x55 serija (M55 u mom slucaju), a ako netko ima za neke druge modele, uvijek dobro dodje... :) Pozeljni linkovi sa slikama ili bilo kakvo detaljno objasnjenje za nas obične smrtnike. Pozdrav i hvala!
prije par dana me jedan lega zamolio da mu ubacim hr jezik u sl55.ajd reko nema frke skinicu sluzbeni update sa hr jezikom pa ga update-at svejedno je imao jednu od prvih verzija softa.Sve je proslo ko po loju,vratio mu ja mob on sretan,sretan i ja. Jucer smo tek skuzili da vise nema opcije da se...
Lijepo vas sve skupa molim da pazite malo kako pišete. Ima onih čije postove treba ispravljati kako bi se znalo što uopće žele reći i onih koji spajaju riječi koje se ne spajaju i onih koji ispuštaju slova. Nije mi namjera tražiti nekakvu apsolutnu gramatičku ispravnost nego samo malo više pažnje...
Baš sam se zainteresirao za taj mob pa imam nekoliko pitanja: 1. Da li se zna kada točno izlazi (koji mjesec i oko kojeg datuma)? 2. Da li će podržavati EDGE? 3. Da li će moći snimati video? 4. Da li će imati FM prijamnik? 5. Koji je najveći kapacitet MMC kartice koja SIGURNO radi na njemu?
Mobile forumaši, jedno pitanje za vlasnike SL55 mobitela.. Zanimaju me iskustva, kako ste zadovoljni i kvaliteta ovog uređaja.. Dakle, opčenito vaše mišljenje.. Thnx
Flashao sam M55 sa v11 (divljak) i sad ga nemogu vratiti na v10 (orginalni - siemens). Kako izbrisati cijeli mob i da li tako mogu vratiti v10 (flashanjem sa Siemensovim softwareom) ili ga moram flashati sa v10 iz nekog drugog telefona? BTW. Nisam napravio backup te ako netko ima v10 fullflash...
http://patchessiemens.altervista.org/M55_910101_service.rar ili www.siemensmania.com Jel probao netko novi nesluzbeni fw91? Evo procitao sam da je pisanje sms-ova mnogo brze, meniji također brži, kao i prebacivanje podataka sa moba na komp;navodno sve leti. Eh sad, vidio sam na...
S kojim je programom najbolje unlock-at M55 soft v.11 ? :zbunj:
Zanima me koje postavke treba staviti u FREIA v.10 za unlock Siemensa A50 ?
Bok, svima! Tu i tamo mi je nestalo slike na display-u, i danas mi je nestala do kraja, i milio sam da je možda problem u software-u Dizao sam FW sa 07 na 12...i instalirao V_KLay... i kad ga je instalirao, resetirao mi je komp. .....i evo veselja! Mislim da imam problema s bootcore.... ...
Bok, imam problem s st55...neki dan sam navecer isao doma i nes prcko po mobu i javi on da je bat slaba i ja ga stavim u dzep da se sam ugasi..i tako dodem doma i nece se niti punit niti upalit...nevjerujem da je crko punjac a mob je radio besprijekorno i nijednom mi nije pao niti bio u doticaju s...
Ima negdje za skinut firmware za M55 s hrvatskim jezikom? Kad ce novi oficijelni v11 od siemensa?
Postovanje! Patchirao sam svoj M55 i uspio sam ga ubiti :( Pokusao sam rijesiti situaciju slijedeci uput sa stranice siemensfreaks.com. Pokrenem program M55, postavim COM, brzinu.... odaberem flash file i onda samo stoji poruka Waiting Power On......... i nista se ne dogadja. Skinuo bateriju,...
Bok svima!!! Zanima me kako da ubacim 3.75 memorije u mob??? Kod mene je mob m55 v11. i nikako neuspijevam da pobrisem jezike, znate li vi kako, sa lanuage editerom neradi, sa winhexom sam pokusao, al su znakovi koji izbaci tako ne citljivi da nemogu da nadjem jezike!!! Hvala unaprijed!!!
Dal se moze koristiti USB data cabel kao punjac mobitela... ?!?:confused:
Znaci na m55 kad udjete u meni na lijevoj tipki imate moj meni i imate crvenu slusalicu kao izlaz... e sad dok brzo stiscete moj mei pa onda crvena slusalica (znaci udjete u moj meni pa izadjete) e ono malo brze, onda se mob ugasi... bar moj (fw10)... :confused: komentari?
Da li je netko već probao onaj patch za S55 koji povećava memoriju na 1.7MB? Ja bih ga htio isprobati, ali se još ne usudim na ne (nedozvoljena riječ) mob... :-/
Bok dečki,trebam pomoć oko promjene softwera na svom siemensu st55...trebo bi ga flashati u orginal siemens verziju ali nigdje nemogu nabavit taj fw koji mi treba, moja verzija sftw izgleda ovako : 030726n-03.0A ML1.TMO-0.96D DPWMEM4R41 3aTmr...
Da li bi mi preporučili ovaj mob?Ako ne ,napišite zašto.
Za Email trebas aktivirati Moj portal dobijes svoj e-mail npr. st55-60@htmobile.net Udjes u email postavke Spajanje preko- izbor prikaza- gprs postavke Csd – prazno Gprs postavke- htmobile.mail Korisnisnicko ime- (upisi samo svoje od mog...
Isel danas po dcanima i nigdi nema data cabel... u biti nasel jedan - neznam koji - utikac pase u moj mob - tip veli da je samo to bitno... ok... bez racuna onak samo tak je prodal jer je tak imal... i ono na utikacu koji ide u mob pise siemens (veli tip da je original siemensov) a na onom USB...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma