Gdje mogu skinuti driver za M55, za usb kabel?
Jeli moguce kako kad se stavi ona zastitna sifra na M55 kako uci preko neke fore?Mislim ako neznam sifru,jel ima koja fora da se moze uci na mob?
imam siemens c55 i nemogu da otkljucam javu.probao sam sa programom siemens c55 java aktivator,ali neide.kada pokrenem taj program izaberem port com4, odem na start i pritisnem tipka za prekid razgovoro kako pise nista se ne desava samo pise scanning.kako da aktiviram javu.inace imam usb kablo
imam siemens m55,verzija softwera je 11.pokusao sam nadograditi verziju softwera,sa programom kojeg sam skinuo sa simensove stranice.kada prepozna mobitel i krene sa instalacijom novog softwera pojavi se poruka *Update Nije Moguc Kriva SW Verzija*.da li postoji neki program za downgrejdovanje...
nemogu ubacit patch u siemens m55,probo sam sa v_klay 3.3 ,ali nece.kada pokrenem v_klay,namjestim port com4 odem na flasher pa na read memory prvo pise: conecting please wait,pa connected sending boots,pa connecting...shortly press power button or try to disconnect then connect phone again,when...
Imam veliki problem... Imam dva siemesa >C55 jedan ima verziju softwera 10, a drugi ima 14... skinuo sam sve moguce programe s neta za mob, i kad prikljucim onoga koji ima verziju 10 (softwera) sve radi normanlo, tj. mogu u njega ubacivati i poli-e i logo-e i sve ostalo u njega, ali onoga s...
Kada aktiviram na Screensaveru poslije deaktiviranja screensavera trazi ga!Kako ga ukloniti tj promijeniti, 2x sam pokusao i nisam pogodio! Jel moram nekom nositi mob ili mogu ja u domacoj radinosti neso odraditi??? HVALA
mozel se ovaj mob spojiti na racunar? kakav mi program treba (osim kabla)ako mogne?znal neko? thanks
zna li netko zašto se nemože sl55 otključati s friom
nakon sto sam uspio staviti na c60 firmware sad sam dobio od prijatelja da stavim njemu na m55.gdje naci najnoviji i postupak,ne treba hrvatski jezik zna jos netko kako prosiriti memoriju na c60 sta trebam hvala unaprijed!
...u naslovu je pitanje...naime,posudio sam od frenda kabel,ali mi komp nikako ne prepoznaje mob...imam drivere i sve,ali jednostavno ništa...
Dali netko ima Hrvatski patch za simens s55 . ili gdje ga mogu skinut :spin: :spin:
Nakon dugog vremena i dosta uzaludnih pokušaja konačno sam napravil hrvatski za M55 sa 3,75 MB. Ovo je, recimo, beta verzija pa svi koji primjete neku grešku ili propust neka slobodno jave. Da ne zaboravite flasha se od adrese 0x9C0000, a veličina flash je 0x10000. Uz hrvatski napravljen je i...
ej punio sam mobitel (isključeni) i kad se napunio probao sam ga uključiti, a kad mi se prikaže plavi ekran i samo se čuje nakakav zvuk i onda se isključi! HELP!!!
:mad: :mad: :mad: Grrrrrrr........... Ovaj me M55 vise poceo nervirati!!!!!! Sad hocu da posaljem MMS, ubaci sliku, doda tekst i da ubacim i melodiju kad se on ugasi! Ja sda ga probam upaliti ono samo Zzzz i ugasi se, ja ponovo, ono Zzzz i opet! :mad: :mad: :mad: Sad ga koliko vidim...
Kako i gdje da vidim temperaturu ? Gdje, koji red? :)
Daklem, zanima me kako maknuti one HTMobile animacije pri paljenju i gasenju mobitela (mob je inace otkodiran i radi na VIP kartici), imam USB data kabl. Neki patch ili nesto? Hvala.
Imam M55 i C55 (popravljen :) ), instaliran je S.Data Suite za M55 i drajvere za njega. Ako instaliram drajvere za C55 i program za njega, da li moram pobrisati drajvere za M55? Kako da instaliram oba unakrsno da mogu? Jel moze isti drajver za oba fona? :)
ej ljudi gdje ima na netu za skinuti colour schema boje t-mobila (ona roza ) za s55?
Pred par dana sam kupio M55, verzija softvera 4. Skinuh novi soft sa Siemensovih stranica, al tamo u uputama pise da trebam mappirati kabel na virtualni com port 1 ili 2 (imam original Siemensov USB kabel) da bi ga mogao updateati (nisam htio nis radit ovako, dok je mappiran na com port 4 (tako se...
jel ima neko objasnjenja za developer meni na sl55. na engl ili na hrv
Da li/kako M55 moze slati govorni zapis (amr)? Od sestre (mob: C65) sam primio govorni zapis i telefon ga je normalno procitao... E sad, ako on normalno moze primati amr, zasto ga normalno ne bi mogao i slati? :-/
(((znam da sam 'malo' zakasnio ali sta ces, sad tek sam se sjetio))) Prije vise od pola godine mom (starom) C55 se nesto desilo... Igrao sam igricu neku i on je nesto poludio i otad nista ne vidim na ekranu. Nosio sam ga na servis, oni mijenjali ekran i nista. Telefon normalno radi, samo sto...
imam verziju 16 (jako bugovita, ali takva je tvornicki pa je nemogu skidati) nekoristim nikakve programe za povezivanje, nego podatke posaljem prvo sa kompa na sl45 pa irda-om na sl55. 1.zna mi se dogoditi da mi pobrise sav addressbook, sva sreca sto drzim sve brojeve u simu 2.tipka 4. Kada ocu...
Eto, u naslovu sve piše, htio bih maknuti prijateljici T-mobile logo, ali ona nema komp i ne zna ništa, ja imam komp i znam malo ali nemam data kabl i nikakav program, može li bez kompa, nekakvom porukom koju pošaljem odnekamo!? Ili negdje iz meni-ja, ili nekim kodom!? Pliz!?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma