Planiram kupiti dotični mobitel staroj. E sada, našao sam polovan za 250 kuna, u trgovinici kod zrinjevca, bavi se preprodajom mobitela i tak. Zanima me na šta moram paziti kod tog moba, koje su mu slabosti i tak. Inače je mob dosta očuvan!
Dakle... Našao sam u ladici svoj stari siemens C55 i, za divno čudo, još radi. Htio sam ga malo osvježiti pa sam mu promjenio masku i htio sam flashirati novi firmware. Skinem ja winswup v.24 lg04, pokrenem winswup, stisnem start, pritisnem crveni gumbić i izbaci mi "No bootcore detected!". Kako...
"Die Gerüchteküche brodelt weiter: Laut dem Internet-Portal Siemens-Info.de soll das Anfang der Woche auf Fanseiten aufgetauchte Siemens ST55 als T-Mobile SDA auf der internationalen Funkausstellung 2003 in Berlin (29. August bis 3. September) präsentiert werden. Als Betriebssystem gibt die...
Dakle, vec sam 2 puta ukucao krivi phone code,i sad mi je malo bed ici treci put pokusavati. Sto se opce dogodi kad se 3 puta unese krivi kod? E sad mene zanima,da li postoji neki program s kojim bi ja mogao saznati svoj kod, a da to (po mogucnosti) ne ukljucuje otvaranje moba. Veriza sw je...
Mene zanima dali tko zna kakva je razlika izmeđi Siemensovih externih kamera QuickPic 500 i 530?
kamo mogu skinuti patch za a50 i kako ga ubaciti u mob
kamo se može downloadati firmware za siemens A50
Imam c45, data kabel (serial) i treba mi softver da ga mogu povezati s kompjuterom. Imam data exchange software v267 koji mi prepoznaje samo USB portove, a ja sam povezan sa serijal data kablom. Kako da to riješim, ima li neki drugi softver za povezivanje?
Gdje bi mogao naći fullflsah sa hrvatskim jezikom jer sam zabunom skinuo update bez hrvatskog jezika,kaj sad? EDIT by Sljaka: Ubuduće pripazi na rječnik, da ja ne bi morao biti zločest.
imam siemens A50 i za njega kabal...naso sam na netu par programcica i nikako ga ne mogu dekodirati???!!! Ucemu je problem?!!
http://www.gsmarena.com/benq_siemens_a58-pictures-1574.php ...isti siemens A31 samo s Bluetoothom i 6.5mb memory
stara ima taj mob i ugl, ona čuje ali nju ne čuju. jel mikrofon otišo il je možda riječ o nečem drugom? ona tvrdi da je nekaj stisla, a ne zna kaj, ja sam malo kopala i stiskala i mute i sve kaj sam nasla i nije radilo. ali mozda nekaj nisam nasla :) ? ima ko kakvu ideju? i recimo da je otiso...
Kojim programom da otključam M55?
Kad upalim telfon napise mi wrong software, i ugasi se. Nisam nista radio, to se dogodilo samo od sebe. probao sam staviti drugi software gore, i koji god stavim ista stvar. da li mu ima spasa?
Jedan mi prijatelj ima siemens A 50 i kad se ude u zabranu poziva aktivirana mu je a da bi se izbrisala trazi se lozinka, jel netko zna koja je univerzalna? On je inace iz bih ima gsmbih mrezu pa neznam sada mozda mu mreza neda telefonirat odavde ili je on ukljucio to slucajno sam kad je prckao po...
Ima li kakve mogučnosti da bih smanjio softwer iz V16 na V14 , te bi mi radi Vklay ili sličan program da bih mogao upotrebiti patcheve. Hvala Ales
Skinuo sam s siemensovih stranica upgrade na v16 ali cim pokrenem kaze da nemam raspoloziv com port. Pa i nemam na laptoptu com port raspoloziv. Imam kabel od SX1 (usb) pa vas pitam jel to ide nekako preko usb kabla!? Hvala na odgovoru.
Nakon oho ho vremena bok ljudi!!! Tek sada kad vam se obracam za pomoc vidim da me predugo nije bilo... :rolleyes: Siemens c55 je zakljucan na vip, a meni treba za simpu! Jel se moze to sredit? Kaj mi sve treba tocno... Cini mi se da sam jednom prije vec probao, ali nesto nije islo... no ne...
fw je ver.11 Nece Freia ni sa Normal mode ni bootcore bug. Izgleda da moram napraviti testpoint kao na novijim c55?
Zanima me da li je postupak za otklučavanje a50 isti kao i za c55 dakle
Pozdrav! Zelio bi patchirati svoj S55 pa bi molio nekog da mi poblize objasni kako se to radi sa VKlayem. Pronasao sam upute na razno raznim jezicima ali nikako na njem., eng. ili hrv. Inace, unutra je FW v91. .....i da, kad sam pokusao ubaciti neki patch, VKlay javlja neki bootcore (ili...
Nekad kad pišen 2 poruke u jednoj taman kad iden prić iz prve u drugu dogodi mi se da se mob izađe iz poruke i vrati u meni. Zna li ko u čemu je problem?
htio bi staviti novi softver na c55, ali nebi htio izgubiti ovaj koji mi je sad gore, koji su mi stavili dok je bio na servisu. s kojim programom bi mogao iscitati softver, pa da ga mogu poslije ponovo vratiti?
Jeli normalno da S55 ima slab zvuk? Recimo da mi zatreba nesta za budjenje na njemu... kako ce me on probuditi? skontao sam da se alarm gasi nakon 1 minute postoji li neki fix? ili da bar bude glasnije?:-/
Dal netko zna neki program tipa nokia free unlocker 3.10 kojem samo upišeš IMEI i on ti baci kod kojeg upišeš i otključa se mob za sve mreže. Ili ako nema tako za bez kabela, jel zna netko s kojim se moze prek kabela otkljucati. Hvala!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma