moze li se onda na MT 50 prebaciti java aplikacije preko kabla.. imal ko kakav link...i koliko je to opasno radit za novajliju?..
Neznam dal ova tema spada ovdje pa se ispričavam ako ne spada...jel zna netko gdje ima kod nas za kupiti maske za MT-50 i po kojoj cijeni?
ima li kakvih naznaka o sl55-u? ???
ima neko shemu za napravit ga??
Video sam na Stranim forumima da postoji mogucnos da se memorija C55-ice otkljuca i da se preko malkice modifikovanog data kabela preko PC-ja na telefon upisuju melodije,aplikacije itd.. E problem je sto su sva upustva konfuzna!! Koji programi su potrebni, kako prepravti kabel, dali ce to...
Kao što naslov govori,napokon smo je dočekali i moram priznati da sam i sam ugodno iznanađen.Cijena S55-ice u Siemens mobileu u ZG iznosi 3499,- kn. :rotfl:
Vredi li kupovati ga? Koji uzeti ako ne taj, da kosta otprilike koliko i C55? :afro:
Dame i gospodo, vas moderator Siemens foruma upravo u rukama drzi Siemens S55. Vise detalja cete moci procitati u novom mobilu, a ako se dokopam kakve kamere puknut cu i par slika... p.s. Morao sam se malo pohvaliti :D
SW 17-ica u mt50. Kad dođe izvješće o isporuci, novi sms ili ulazak u inbox nije moguć dok se ne učita ponovno cijela kartica. Ako nisam u pravu neka me ispravi netko:cool:
Koliko je isplativo kupovati mob sa kemrom... mislim..koliko je slika uopce kvalitetna...za te pare koliko kostaju takvi mobiteli moze se dobiti dobar digitalni aparat... nisam nikad jos vidio to uzivo...pa koja su vasa misljenja..?..
Na siemensovom on lineu dođe 499 eura sa kamerom Link
...vidim da postoji taj crack ali za C55 postoji li i za MT50?..i gdje se moze naci...
evo četiri slike siemensa s55 koje sam opalio GD87icom danas na kavi s gog-om ;D
u Siemens klubu :cool: Od danas sam ponosna vlasnica Siemensa MT50 pa ako ga još netko od vas ima (a normalno da ima) neka mi pošalje mail ili prajvt mesiđ gdje mogu skinuti logoe, melodije (ne nemam kabel) ili ako bi netko bio ljubazan/na da mi pošalje koju mel. :cool:
Koji kabel treba za mobitel?..i jel se on prikjuci na standarni port? (odostraga racunala) koje programi su najbolji za to ..i jesul besplatni..te da se mogu naci na netu?..hmm...
Siemens ne dijeli mobilne telefone Proteklih su tjedana mnogi korisnici e-mailova u Hrvatskoj, a i šire dobili poruke pomalo nevjerojatnog sadržaja. Naime, pisalo je kako mail stiže izravno iz Siemensa i da je u tijeku velika Siemensova promotivna akcija u kojoj Siemens dijeli mobilne...
:( HELP ! Ne znam jel ovo do moje beskrajne gluposti ili je do siemensa ili je do buga u ovom modelu. Kad podesim ring volume na maximum (bilo za ANY CALL, ili group, ili SMS), on pocne prvo jako tiho da zvoni pa postepeno pojacava volume do zeljene jacine. Ali to nema smisla recimo kod SMS...
Imam sw 170101 u MT50 i nemogu skidat java igrice jer sustav mi ne prepoznaje mob. kao MT50. U Cronetu kazu da to nema veze i trebalo bi raditi na bilo kojoj verziji sw-a
Postoji li kakav način da se iste izbrišu bez uporabe dodatnog softwera i kabla?
Šta to siemens krije i kakvi su im planovi? Ovih par slika je skinuto iz njihovog "BE INSPIRED" filmića sa prezentacije S55 u New Yorku...:) :confused:
Evo vam par sličica kako izgleda Summer Ski, java igrica već ugurana u S55 :)
:confused:
Mogu li se skidati igre sa interneta koje su namjenjne za M50...na MT50...i hoce li to uopce raditi?... na prepaidu sam...moze li mi netko objasniti kad idem na wap moram li se prvo registirati SIMPI?.. ..hmm..Hvala...
...navodno se na C55 ne može isključiti vibra te su u Siemensu priznali tu grešku te će je navodno otkloniti u budučim verzijama softa...:confused:
Zna li netko kako ubaciti java igre u C55 a da ne koristim wap? Nešto je o tom pisalo u prošlom Mobilu kojeg nemam :-/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma