Zanima me mogu li sa kabelom skidati igrice , programe... na m50?
Gdje ga mogu nabaviti, koliko košta i koji program za spajanje sa kompom da nabavim? Hvala :afro:
Pozdrav, koji software koristiti za siemens c55 ?Kako napraviti upgrade i na kojoj internet adresi?Hvala
Imam c55 software v.10 i ne mogu slati screensawere, u meniju jednostavno nema te opcije,, a mogu ih primati. Jel netko ima isti problem i postoji li za njega rjesenje? I zasto se moze snimati samo 18 sekundi bez obzira sto ima slobodne memorije za puno vise??:(
Imam nekoliko pitanja... 1. Je li izašla nova verzija software-a u kojoj je riješen onaj bug 'neprekidnog vibriranja'? (Ako je izašla napišite mi, molim vas, i koja je.) 2. Postoje li jos neki bugovi na njemu ili bilo kakve veće zamjerke? 3. Nudi li on stvarno toliko puno mogućnosti za cijenu...
http://www.isis.de/members/~mploetner/A31008-H4910-A1-1-7619_LA.pdf eto, cackao pa naletio i na ovaj prerelease...u samom manualu se ne spominje sama MMC i njen kapacitet, a niti MP3(prerelease je pa ih valjda nisu stavili) ali Dictaphone i SMS Archive su tamo pa je za zakljucit da ce sve biti...
Planiram nabaviti novi mobitel i dvoumim se izmedu Siemens C55 i Nokia 3310 molim Vas za vasa misljenja o ovim mobitelima!Koji je po Vama bolji? Hvala:confused:
pozdrav ljudi, Zanima me da li pomocu kabela za povezivanje kompa sa mobitelom mogu ista staviti na m50? Naime u siemensu su mi rekli da mogu samo preko wap-a ali to kod nas u BiH nema niti ce biti jos zadugo. Evo vidim da vi stalno pricate o tome pa mi tek sada nista nije jasno :confused: A ove...
gdje se može kupiti data kabal za m50 preko interneta bez kreditne kartice, a da može da se šalje u Bosnu
Pročitah da se u MT50 može ubaciti calculator kao java aplikacija. Može li mi netko opisati postupak, dakle gdje, što i s čim?
..evo...aktivirali mi GPRS...no ne mogu se spojiti.. zvao sam njih i razgovarao na mobitel (drugi)..te me oni navodili sto sve moram upisati ali nikako da me spoji...i sad mi kazu (ugodni zenski glasovi) ak ne budem se mogao spojiti tijekom dana da se javim sutra pa da ce oni neki prigovor ili...
kad nekoliko puta pogrijesim kod m50 secret code ima koliko puta može se jos pogrijesiti sta bude kad se to sve ispuca i usput kako mogu saznati secret code za m50
Od sad će ga se moći nabaviti i na europskom tržištu... :afro:
Pozdrav!!! Zanima me dali je netko pronašao na netu ver. 19 za mt50. Imam ver. 17 i u totalna je pushiona. Ako netko zna... Nek javi Hvala!
Cini mi se da je vec pisano o ovome, ako je unaprijed se ispricavam, no nisam stigao sve pregledati... Kad mi je mob na vibri, i zakljucana tipkovnica, prilikom primanja poruke mob ne prestane vibrirati sve dok ne stisnem neku tipku... uzasno me to zivcira, pa ako netko zna rijesenje unaprijed...
Trebao bih par informacija vezanih uz Siemens modele, pa ako netko zna, molio bih da odgovori. Model C55: 1. Koja je maksimalna velicina logotipa i screensaver-a? 2. Koliko ima melodija i koliko od toga korisnickih (izmjenjivih)? 3. Da li ima adresar? Model S55: 1. Koja je maksimalna...
Tražim maske za mt50 već mjesecima. Nikako ih nemogu naći!!!! Tržio sam po Italiji po Njemačkoj i naravno tu ali ništa. Ima li slučajno neko link pa da mogu to u hrvatskoj nabaviti/naručiti.... Hvala
Ukratko , treba mi hrvatski za MT 50 ili link gdje ga mogu naći .
Zasto je simens tako spor (bar MT50) ....ponekad mi se popne naaaa ...da nekazem sto....uzas... pola sata ucitava da bi poruku procitao.... glupo mi je i sto nema mogusnost brzog pretrazivanja imenika..vec se stisne slovo a onda opet gore dolje do trazenog imena....grrrr..... da ne govorim o...
može mi tko objasniti što je točno fw, čemu služi i kako se koristiti njime??
evo i to smo dočekali Java na siemensu preko drota. http://www.deadmanwalking.de/members/gsm-free/Siemens/early_bird.htm
Citam u mobilu da MT50 ima glasovno biranje i kalkulator ..al na mom mob ni traga od toga....ko tu sad koga valja!?...
Moželi itko dati linkove na kojima se može naci programi za aktiviranje jave u m50/mt50 i sve korake kako treba raditi.
procitao sam u Mobil casopisu da se moze namjestiti MT 50 kao Isdn modem...pokusao nastimati sam no ne ide... cak tamo pise da se moze koristiti ulaz za ISDN i pregledavati wap??..no ni to nece da radi!.. moze li mi netko ukratko objasniti sto sve moram postaviti da bi koristio ulaz preko...
Moze li mi netko reci kada Siemensi sejvaju poruke u outbox a kada ne ;) kad saljem poruku ponekad mi ona ostane spremljena u Outbox a ponekad ne .... :confused: nisam uspio naci neku pravilnost u tome.... mozda je netko bio bolje srece :cool:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma