Jel ko probo kupit onaj data kabel za c55 u chipoteci za 45kn (nije orginal) ili je to samo reklama.:) :) :) :) :) :)
Bok ljudi ima li tko software verziju 19 hrvatsku za siemens c55, ili mozda zna link gdje se moze nabavit? Hvala unaprijed!
Zanima me, da li se ikojom verzijom Smart SMSa mogu slat polifone melodije na mog C55. Ili nekim drugim programom? Cak i ako nemoze...imate mozda "sredjenu" :) verziju Smart SMSa ili slicnog proggya? Pozdrav svima :angel:
Novost na mobilovim web stranicama: Svi vlasnici Siemensa S55 od sada mogu sami programski nadograditi svoj mobitel. Na Siemensovim službenim stranicama možete pronaći novi Firmware 11 sa kompletnim uputama o nadogradnji. Osim ispravljenih bugova od poboljšanja možemo spomenuti: bolje korištenje...
Zanima me kad bi mogli birati između SL55 i M55 koji bi odabrali i zašto? Jer oba dva su jako dobri mobiteli i slični po funkcijama.
Zasto mi uvijek zvuk zvonjave stavi na "postupno pojacavanje" kad sam mu selektirao NAJJACE? Verzija softwarea je 19. Kako to rijesiti? Hvala
DA LI MI ZNA KO REC DALI POSTOJI MOGUČNOST PREBACIVANJA CIJELOGA IMENIKA SA SIM KARTICE NA TELEFON I OBRATNO,KAO STA TO POSTOJI KOD NOKIE,RADI SE O C55
na c55 upisem *#06# dobijem podatke CC-Monitora v1.06 pa kaze: A000 General 2400 Setup 2C80 Network 2074 Battery 1271 Diagnosis sto tocno znace ovi podaci, posebno me zanima Diagnosis. Brojevi se mijenjaju ali ne po nekoj logici ( bar ju ja ne vidim)
Evo nakon što sam se riješio nokie, buraz je uzeo C55 i mob je fakat zakon! Sad mislim uzeti S55, ali nisam ga nikad imao u rukama, tako da nemam pojma kakav bi on uopće mogao biti.... zanimaju me vaši dojmovi?? Jel' se isplati dati cca 2500 kn na crnjaka za njega?? PS. ima li gdje kakav dućan...
Osim sto ima slab prijem i bateriju, sto se zvuk pri visim tonovima izoblicava i sto se povremeno gasi i blokira sam od sebe izgleda da je ovaj Siemens dosta dobar aparat?
U vipnetovoj ponudi je S55 stvarno poprilicno pojeftinio... i uzme li se s pretplatom, ili iskoriste vip club bodovi, mobitel je za nesto sitno cak i jeftiniji nego na burzi... Jel zna netko mozda zasto su mu srusili tako brzo cijenu...???
Hi ljudi ko zna koliko Siemens C55 ima kb memorije rezervirane za Java aplikacije?:-/
jel se moze upravljati kompom(npr winampom) preko bluetootha na s55?
Ljudi, s čim otključati C55 v.1406? Zaključan je na VIP mrežu. Imam kabal:-/
Može li mi netko reči koja je zadnja verzija flasha(firmware) za siemens c55? I ako ima neka verzija iznad 18, može li mi poslati link sa kojeg bi to mogao skinut, ili mi poslati file na mail. Hvala unaprijed!
Pozdrav ljudi, Evo nisam vas dugo gnjavio pa rekoh da me ne zaboravite :D Imam tri pitanja ali mala... 1. jel ima neko slucajno panjabi MC midi za m50 2. Da li i kako se moze slati flash SMS 3.
Molio bi znalce da mi pomognu... naime c55 mi je zakljucan na vip, kako to rijesiti da ne zeznem mob? Mozete mi i mail poslati ako je osijetljivo...:angel: :angel: :angel: :angel:
http://www.siemens-mobile.com/developer na ovoj adresi možete skinuti sl55 emulator, težak 8 MB.... ko voli nek izvoli :) Potrebna je registracija...
Kakve C 55 ima melodije 16-tonske ili 24-tonske?:bat:
Pozdrav! Namjeravam kupiti mobitel, i C55 mi se čini kao prilično dobar izbor, pa vas molim ako ima netko iskustva s istim, da podijeli to samnom :-)) THX :confused:
Zna li netko koliko se max. flex. memorije može osloboditi za Java midlete kod Siemensa MT50 jer ja kad sve izbrišem oslobodim tek cca. 160 k od 225 k raspoložive memorije ?:( :confused:
Bok ljudi! zna li tko kako da rješim problem sa java enablerom, neće mi radit, non stop mi javlja neki eror. Imam win xp (dali je to možda zbog toga?) i imam nesiemensov data kabel. Može li mi tko pomoći oko rješavanja ovog problema? I ako taj problem rješim dali ću onda moći uploadati polfone...
Ajde da čujemo one koji su bili i vidjeli. Kakav je zaista ekran siemensa M55? Gog?
Siemens ugrađuje i-mode u S55 Tvrtka Siemens počet će s ugrađivanjem i-mode funkcije u browser modela S55. Radi se naime o, za tu tehnologiju mobilnog Interneta, najpogodnijem Siemensovom modelu koji podržava GPRS i MMS tehnologiju i u mogućnosti je reproducirati polifone tonove. Ova i-mode...
Napokon smo i to docekali (mozda kojih dan, dva ranije, ali nema veze)... http://www.siemensmobilelaunch.com ekran - 4096 boja nema mp3 jebeno izgleda :) 2 boje: rubin i titan
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma