imam c55 v.14 i zanima me koju verziju sw-a trebam ubaciti da bih mogao snimati do 2:45 min,sada imam samo 22 sek.zanima me s kojim programom obaviti isto ,te gdje nac program i doticnu verziju sw-a?
Da, kako? Zanima me jel moguće GSM Controlom ili nekih drugim programom za siemense postaviti melodiju ili slikicu u mob? Nabavio sam data cabel i kolko vidim da radi i na C55 a konektor paše i na A55. 1.Kako postaviti u GSM Controlu slikicu tako da bude u mobu kao nova a ne sad kad sam mjenjao...
Uzeo sam ovaj teelfon, ali nikako ne mogu da nadjem gde se ubacuju melodije. Da li je ikako moguce ubaciti melodiju u ovaj telefon? Inace, zanima me misljenje da li je telefon dobar u odnosu na cenu?
Kada mi je aktiviran developer menu, ne mogu nikako slat MMS. Kaze Network or configuration error! (e 102). Ako je signal full, mogu primit, a pocne i slat, ali kad zavrsi kaze Adrese su neodredene! i naravno ne isporuci se MMS, i ne ostanem bez 3 kn. Kad je dev menu deaktiviran, sve je u redu....
Namjeravam do kraja ovog mjeseca kupit mobitel S 55 Pa mozetel mi rec sve njegove dobre strane i njegove mane!!!!!! UNAPRIJED HVALA:)
Imate na www.siemens-java.com NAPOMENA: Nema Hrvatski jezik.
Koliko ima memorije S 55 i gdje mogu nac logo za a 50 u bmp.formatu(1bit) i ringtones u midi.formatu
vrlo jednostavno pitanje. kojega od ova dva se više isplati uzeti?
gdje se moze pronaci nesto tako za ove modele..... da jos nesto, neki programcic za slanje sms kad je mob prikljucen na komp hvala i pozdrav
evo još jednog preklopnjaka iz siemensa :)
dosao je u oglasnike 300eura dodje p.s. zasto su samo dvije teme u oglsniku pod siemens??
jucer sam kupio siemes s55,i kada sam ga prikljucio na pc,skuzio sam da svako par minuta mobile data suite otkaze poslusnost i kaze mi da mobitel nije prikljucen na comp ( a prikljucen je ),i jedini nacin na koji mogu opet spojiti mob je ra resetiram comp. siemens data suite je verzija 1.0 dali...
Bas sam se sada na ICQ-u svadao sa jednim clanom foruma o tome koliko ST55 ima memorije. Dao mi je link na info-mob da nesto pogledam, i usput sam vidio da pise kako ST55 ima 1.2 MB memorije. Ja mu kazem da je sajt pun netocnih informacija, ko da ga odrzava netko iz mobila :) I onda kad sam mu...
Skinte sa http://www.my-siemens.com/com.aperto/MySiemens/Files/Specials/hq/m55_upgrade/main.html
Cini se da je to s55 ali maska mi bas ne stima :D : http://r52.r52.ru/sota/?page=2&phone=391
Nekako na mome M55 nemogu mjenjati melodije u pojedinačnim profilima kao što se to npr. na S45 može. Ako promjenim melodiju u jednom profilu to se veže i na sve ostale.... Zna li neko riješenje kako bi to mogao promjeniti!?
http://www.freewebs.com/mkostic/mobilni.html
Prije par dana kupih VIPme komplet M55 Iridium u Splitu nakon mjesec dana trazenja po cijeloj Hrvatskoj. I sve je super, sve je za 5, ali nema gumene navlake! I sto da sad radim? :( Jel se moze to negdje posebno nabavit? I gdje mogu kupiti IQP 530?
Zna li netko gdje se moze skinuti flash sa softom ver.17 za Siemens MT50 koji ima HR meni i ispravno radi ? :wall:
Koliko slika (prosječne kvalitete) se može pohraniti na tu kameru, a koliko na mobitel (recimo M55)!?
Ako zelite pogledati M55 sa svih strana, iz svih udaljenosti, s kamerom ili bez nje, upaljen ili ugasen, pogledajte ovo .
Pogledajte www.club-siemens.com .
Ehej... Stavljal sam novu verziju software-a... I komp mi se smrzel... I kaj sad?? Mislim da trebam eprom za m50!!! A kad bi ga ubacil s uni-siemensom da bi upalilo!! ako netko ima eprom za m50 molim da mi pošalje!!!
bok,buduci da namjeravam kupiti ovaj mob zanima me kakava su vasa iskustva sa njim? jeli ima ikakvih problema? jel stabilan firmwere i slicno?bio sam se dvoumio izmedu njega i m 55 ali na kraju mi se vise svidio sminekrski look :) unaprijed hvala
Koji je bolji?Kojeg da kupim i usput kako funkcionira bluetooth???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma