rasprava na temu slika sa S55 na url-u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3009
za azijsko tržište ali vjerujem da će doći i kod nas
ko zna nek mi kaže što prije di ga mogu skinut?
Jel tko probao?I šta se s time dobije,tj. što sve obriše?
Evo nabavio sam neke patcheve za Siemens s55(samo za V20) i ako netko treba ja mu posaljem. Ima ih ukupno 9.
kojim programom mogu ubaciti u mob (c55) logo-e, scren saver-e poli melodije... i kojim programom da napravim backup? unaprijed hvala
Evo u iducih 10 dana mislim kupovat M55 pa bi molio da mi oni koji su ga koristili kazu svoja zapazanja pogotovo ona negativna. Sta je potrebno za dekodiranje m55 (u kucnoj radinosti) i koliko je to komplicirano, moze neki link.
gdje da nadem siemens data suit? :) unaprijed hvala
hi all i need som programs for mobil siemens (MT50) :angel: :angel: :angel: :D
jer mgu javaenablerom ili data suit-om unistit mob... Tj da ga poslije ne mogu vise koristiti ako napravim nesta krivo??? kojim programom da prije svega toga napravim backup moba??? :)
u zenicu je stigao novi siemensov st 55 po cijeni od 275 eura. vrijedi li tog novca i treba li ga kupiti ili cekati jos 5 mjeseci da izadje sx1 i dati 3 puta vise novca. sada sam tuzni vlasnik siemensovog promasaja stoljeca c55 i uskoro cu ga zalijepiti o zid.
Ne mogu da downlodujem ringtonove sa wap strana,wap radi mogu da surfam ali kad dodje download dreme,dali mi moze neko pomoci,dali je do telefona ili ????? Hvala puno unapred!
Jel moguce promjeniti staklo na display-u od Siemensa SL55, i kolika je odprilike cjena?
Ah počeo sam ginuti za sl55..... Zašto opet padam u faze!?:confused:
Kupio sam kabel neoriginalnlini za s55 u solvensa u splitu za 70kn mislio sam da ću moći umetnuti patcheve ali nešto ne radi u v_klayu kad kliknem na read memory (pod tabom) flasher da mi nekakvu poruku "a hardware I/O error was reported while accessing COM1 - loader: Open: No answer from boot...
Prije par dana sam kupio kameru, a data kabel(neoriginal) mi je crko pa nisam imao kud sa slikama, morao sam obrisati melodije, slike i igrice. Jucer sam kupio original data kabel i napokon premjestio slike na komp, a na mob vratio stare fileove, ali... Java mi vise ne radi :( Niti jedan igrica ili...
Svi koji imaju M(T)50 znaju da osim mjesta na SIM kartici ima još i 25 mjesta u samom mobitelu. Postoji jednostavan trik kako se može spremiti više puta po 25 poruka. Potrebno je prvo imati aktiviran netmonitor. Nakon punjenja ARHIVE u PORUKAMA treba kroz Netmonitor doći do Flex. memory naći mapu...
Imali kakve razlike izmedu kamere IQP 500 i 530 i mozel se slikana slika staviti kao wallpapers
Jel zna tko gdje mogu kupiti data cabel za siem. m55, a da nije original, drugim rječima da ne košta preko 150kn?!...naravno da je prodajno mjesto u Zagrebu?!:confused:
Slucajno sam pobrisao Colour scheme od siemensa M55. Nalaze se pod "Pregled datoteka",pa "Colour scheme". Molim da mi netko posalje mailom Colur scheme za M55. Mogu se skinuti preko data kabla pa na mail. Unaprijed hvala.
imam c55 pa me zanima da li da ga ostavim ili da ga mjenjam za s45i ? znam da c55 ima polif.melodije,javu, a s45i ima više funkcija i poslovni je model, da ste vi na mom mjestu što bi ste napravili ? hvala !:angel:
Evo za one koji imaju st55 jedan online calculator. Osobno nemam taj model pa nisam probao, ali mislim da bi ovo mogla biti korisna informacija za one koji ga imaju. ST55 online calculator
Da li je moguće promijenit masku na M55-ici na standardan,Siemensov način?
www.siemens-java.com -Siemens M55 unlock NOVO!!! -All Siemens Unlock -Siemens S55 v.20 Flash patches -Siemens Color Shemes -Martech 3.9 Cracked USKORO:
Jel zna tko gdje se mogu naći melodije i tonovi za MT 50.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma