Evo kupio ja M55 u mobitel shop-u sve lijepo po zakonu 1300 kn,i mislio sam sad nebi trebalo biti problema,ali.....Kupio sam ga jučer navečer i u roku 1 dana punio sam ga dvaput i sad mi se opet ispraznio.Znači,baterija mi je u prosjeku trajala 5 sati!I da,svaki put sam ga punio do maksimuma!Nek mi...
Ovako, pokušao sam promijenti slova (staviti č,ć,š,đ...) i s v_klayom i s layout.me, ali ne ide... Layout.me je cijeli na ruskom, uopće se ne snalazim... Dal se možda može promijenit jezik u engleski? U v_klayu nema INI za m55, pa ne mogu očitat layout iz flasha, ni napravit sam... na netu sam...
Zna li netko kako maknuti postavljeni phonecode na M55? Postavio ga je frajer od kojeg sam kupio mob, a sad ga se majstor ne sjeca(!). Zvao sam vip i rekli su mi da ga odnesem u servis, ali me zanima mogu li to nekako sam srediti... thanks
Zelio bih postaviti animirani screen saver ili walpaper na moj s55 ali svaki put kad to i ucinim on mi prikaze samo prvo sliku ali ne i cijelu animaciju imali pomoci
Molio bih vas za odgovor na sljedeca 3 pitanja 1. Da li na s55 mogu na displayu da se pojave animacije kao sto to moze kod Samsunga. ako mogu onda kako jer ja mogu animacije da vidim jedino kao mms ili picture ali ne ida ih postavim kao walpaper a da budu pokretne. 2. downloadovao sam...
1.kako odkodirati m55??????? 2.vjerovatno ste primjetili da m55, kad zvoni, postupno povecava glasnocu zvona bezobzira sto podesim to drugacije, to sam primjetio i na c45. moze li se to ikako popravit 3.moze li se mmf ikako reproducirati na m55:afro: :afro: :confused:
Di bi se mogao nabaviti kabel za M55 i po kojoj cijeni?
Ovako frend mi kupuje kabal neoriginalni serijski da spojimo kod mene njegov m55 s kompom.Sta nam treba od softa za to i jel komplikovano prebacivanje igrica,bilo bi fino kad bi znali linkove odakle to da skinemo i kako prebacivat igre i mlodije na mob s tim programom?
Molio bih vas za pomoc da apdejtujem moj softver za simens s55. Ja sam downloadovovao v.20 unofficial version i htio bi je primjeniti na moj mobitel ako se moze i ako uopste imam potrbu za tim jer ne znam koja je moja obicna verzija
nikako da uspijem uspostaviti komunikaciju izmedju .. pairing napravio ali tu sve zavrsava...... zelio bih da S55 bude modem ali preko BT, preko IR sve je ok... ako netko ima neku ideju..
Cao svima !! Zanima me je li mogu data kabel od M55 koristit isto i za C55 i imali kakve posljedice ??? :confused: :confused:
znam da je malo off topic, ali ipak: da li se LEDice na M55 mogu podesavat da svijetle za vise eventa, npr i za dolazne pozive i za poruke i za alarme, ili samo za jedan od njih, npr, samo za poruke ?
u nekoliko navrta mi se sam ode sebe ugasio,i kada pozivne brojeve izbrišem i odjednom mi pokaže greška na sim i tada mi sve izbrisane brojeve opet prikaže.U ćemu je stvar ?:lol:
na svoj c55 sam stavio noviju verziju softwera (21) ali sad nemam hrvatski jezik... pa jer se on moze kako nadograditi??? jer tko zna gdje mogu skinuti netmonitor acitivator... nasao sam ga na ovoj stranici http://www.siemens-java.com/ ali ga ne mogu skinuti sa te stranice... pa ako netko zna...
Negdje sam cuo da M55 moze podrzavati hrvatski T9. Kako? Jel tko skuzio?
Evo za one koji imaju ST55 i žele ubaciti javu... Stranica je na češkom, ali uz pomoć online translatora da se razumijeti.... http://www.siemensmania.com/st55update.htm
Dali mozda netko od vas zna neku stranicu na netu gdje se mogu naci boje ze M55 (sa 4096 boja) jer ja pronalazim samo one za s55 od 256 boja. I da li mozda znate da li ce uskoro colour scheme editor imat podrsku za 4096 boja. Unaprijed hvala
Gdje mogu downloadat besplatne java igre koje NARAVNO nisu demo?!
Imam veliki problem... Imam dva siemesa >C55 jedan ima verziju softwera 10, a drugi ima 14... skinuo sam sve moguce programe s neta za mob, i kad prikljucim onoga koji ima verziju 10 (softwera) sve radi normanlo, tj. mogu u njega ubacivati i poli-e i logo-e i sve ostalo u njega, ali onoga s...
ako netko zna gdje se moze nabaviti neka mi javi.............
sta mislite o sl55??? jel se to isplati kupiti??? mob je predivan...ima dobar meni(a sta ja fantaziram,isti ko i m55 i s55)...drugo bas i neznam o njemu.... molim vase komentare....hvala!!!:angel:
Molim vas dali netko može da mi kaže zašto nemogu dobivati da mobitel (Siemens M55) email s ataccment-om. Gdje mogu aktivirati svoj besplatni web prostor (VIP). Hvala unaprijed,
...jednostavno pitanje oni koji imaju M55 jesu li uspjeli "poštelati" mail klijent u mobu tj. mogu li skidati mailove na mob (putem GPRS-a)?
nakon dugo vremena najzad sam uspio pronaci data kabal za c55 i sav sretan spojio mob sa racunarom, ali onda su nastali problemi stoga molim one koji mi mogu pomoci da mi kazu kako rijesiti slijedece............ naime, moj c55 je legalno kupljen u siemensu tako da sam potpuno siguran da nije...
Eto nasao link na jednom forumu pa da podijelim s vama.. Stranice su na ruskom jeziku.. ali uz pomoc online translatora.. za C55: vkp forum za S55: vkp
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma