Aj mi molim vas recite gdje mogu nabavit neoriginalni kabel za m55?
htio bih ubacit novi firmware,a imam usb kabel. a na siemensovoj stranici piše da da usb kabel mora biti na com 1 ili 2 a meni je usb kabel instaliran kao com 3. kako usb kabel postaviti kao com 1 ili 2 budući da u device manageru nemam izbor selekcije porta.Ajd pomozite.
Kada prebacim .txt file u Text ili Text module direktorij, .txt ekstenzija se promjeni u neku nepozantu. Kako to? Cemu uopce sluze ova dva foldera?
jel mi može neko napisat postavke za VIP.mms za Siemens ST55...na vipovom sajtu nemaju sve postavke napisane pa me zanima da li neko zna detaljno postavke? zahvaljujem
Da li se negdje moze downloadovati hrvatski T9 za S55 i ako moze gdje i kako ga onda ubaciti u mobitel.
što mi treba za prebacivanje slika i java igrica u mobitel i obratno? Jeli siemens data exchange software ili siemens data suite? Il je to jedan te isti program ?
Ne mogu sinkronizirati M55 sa siemens data suite programom.Imam kabel RS-232 original(9 kontakata) i sve je dobro spojeno al kad pritisnem na kompu sinchronize piše mi da nek provjerim da li mi je mobitel prikopčan na komp.Uopće ga ne prepoznaje.Dajte pomognite,možda treba nešto postaviti u...
jednostavno koji je bolji i zasto taj a ne ovaj
da li ima gdje u zg-u data kabel za st 55? Kad ce ili hoce li biti jave ili bar novi fw za st55
Kako uci u NetMonitor sa Siemensom S55? Hvala... :confused:
Moze li se nekako maknuti glupo ogranicenje da se ne moze slikati vanjskom kamerom za S55/M55 kada je baterija oko 40% puna? Naime, ista mi traje jos 2 dana s tim kapacitetom, ali kamera nece mrdnuti. Kaze da kapacitet nije dovoljan. Neki FW20 patch ili neko drugo rijesenje? Hvala...
Eto, baš me zanima. Znam za onaj neslužbeni v.11. Imam v.10 pa me zanima kad će novi (službeni) koji će to sve skupa malo optimizirat?
Ovako, vlasnici S55, odite u Postavke -> Telefon -> Info o telefonu u kojem se moze procitati verzija FW-a i ostali podaci, zatim stisnite Info dva puta i pojavit ce vam se u lijevom stupcu HEX, a u desnom opcije. Sta to znaci? Kako aktivirati pojedinu opciju? Hvala... :o
kazu da moze snimat melodije(kao c55) ja sam pronašao samo snimanje glasa(diktafon).ako može snimati melodioje kao doci do toga ? hvala !
Ovo je poznata stvar, ali ju moram spomenuti... Skinite sa neta BMP 101x80 u 256 boja bas za S55 i onda napravite isti takaf GIF i JPG u toj rezi i 256 boja. Daklem, sve je identicno i slike koje gledate na kompu su ISTE. Sada ih prebacite u mob i pogledajte jednu iza druge. Vidjet cete da JPG i...
Ovako, dobio sam laptop, ali na njemu su izostavili COM port, pa nemogu mob spojit na njega :( .Htio sam kupit Usb kabel, ali na www.solvens.com imaju samo za c55. Da li je to kompatibilno s m55? Imaju dvije vrste: za c55, spoj na internet, i za c55 usb kabel & punjač. Koji je od ta dva pravi? Šta...
Mozete li mi reci postoji li gdje na netu stranica s koje se na mob mogu slati besplatno melodije ili wallpaperi za M55? Hvala unaprijed:afro:
Jel može M55 svirat MMF melodije?
:lol: Ljudi za tu lovu od 1300 kn u Cronetu dobijete mrak od mobitela , puno kvalitetnije slike od Samsunga E-700 o displeju samo najbolje jedan od največih koji postoje , zasada o njemu najbolje a, što se JAVA igrica tiče za igranje je PC , glavno da ima VGA 4X zum ,MMS itd ko ne vjeruje neka...
jel netko zna kako se uplodira java na st55
Ekipo kaj mislite dal ej Simens sa m55 htio napravit u nekku ruku naslejdnika m35ice?
dajte pomagajte imam vec 3 puta istu nesrecu s mobitelima-baterija!!! Evo kupio sam M55 u prodavnici 400km (inace sam iz bosne) i baterija mi traje dan ipo otisao jsam je zamijeniti jednom,i opet mi se isto desava recite zar stvarno toliko traje baterija il bi trebo jos jednom otic da zamijenim :D
...slike se nalaze ovdje --> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=3462 ... ...vaša mišljenja,komentari...
Na svojoj empedestpetici sam kabelom pokušao prebaciti neke wav fajlove, ali uvijek kad ih pokušam reproducirat na mobu kaže mi navaljali format. Verzija softvera mi je 10, sve ostalo (slike, animacije, midije) mogu normalno prebacivat. Ako neko zna u čemu je stvar bio bih zahvalan na pomoći...
Ljudi pozdrav, Dvoumim se izmedju Simensa M55 ili C60. Dosta njih mi govori da ne uzimam M55 jer da je uzasno spor i da nije bog zna sta. Ja osobno ne ocekujem od ovih mobitela neka cuda jer mi je jasno u koju klasu spadaju i dosta sam ih dobro proucio (procitao o njima), ali svejedno bih...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma