zanima me dali se mogu upogoniti igre "homerun" "traffic" i "tetris" za sl45, vidio sam da postoje kada sam pregledavo sve slike u sl-u (pic252,258,259)???
Bok, ljudi..... Imam jedan problem. Ne znam kako ga rješiti...... Napravim log file, i kad ga hocu pokrenuti u A3xmapmaker-u javi mi grešku.... Mislim da treba nešto promjeniti u log file-u, ali ne znam što!! Skinuo sam map file s http://www.tau6-siemens-mobile.cjb.net/ i kad hoču sa loggerom...
problem je sto mi svako malo pise "sim card error" i lagano moram ugasiti mob i paliti ga iznova. v56 je,stavio sam papiric,... ?
Moze li se sa sync stationom flashati mob... i patchirati... ili bilo cime sto dolazi u opremi s njim... ili je potrebno kupiti kabel za 70kn? :confused: :confused: :confused: :confused:
Napokon možete slati ems logoe putem sms-a sa sl45tice LINK
Upravo sam se zacudio kad sam vidio da je na S/ME45 moguce dodavat nove igre preko kabla! Skinuo sam kojih 8 komada pa idem ja to probat...da vidim kak to radi :) Ustvari je potrebno upotrijebit Siemens Data Exchange software, napravit mapu games, pa u njoj mapu za svaku igru... Idem ja to...
dal je to moguce izvest i kako:confused:
Jedno pitanje pa ako netko zna ..... Siemens S45i kupljen u Vipme paketu, odblokiran ,10-tak dana radio dobro a sad nakon izvjesnog vremena nestane slike odn. blank display a aparat i dalje radi. Mozes zvati i javiti se ali na displayu nista. Ugasis , pa upalis,ponovno opet kratko vrijeme...
Treba mi EEPROM flash za M35. Znam da sam ga negdje vidil, ali se ne mogu sjetit. Ako netko zna neka mo prišapne.
Ja vidim da vi tu kemijate s nekim grafickim menijima...sad je pitanje s cim ih radite... dodao sam na www.siemens-java.com program "SLIK Graphical menu builder" pa pogledajte...
Jel tko probao ovaj meni? Jel postoji hrvatski?
Imam verziju v56. Moze li mi netko objasniti detalje aktivacije? Pokusao sam nesto ali nista... Pokrenio java aktivator, dobio service mode i kliknuo na ENABLE JAVA. Ali nista. Jel ima negdje na netu za skinit bin file v56 sa aktiviranom javom da probam ubacit? (po mogucnosti cist bez...
Nemam kabel pa nisam jos napravio update softvera... Kada se zelim spojiti na internet mobitel se ugasi. Da li je to neki BUG u ovoj verziji (v05) ili je kvar na telefonu? Hvala
SL45 PATCHEVI Da li netko zna dobru web stranicu gdje bi se mogle naci objesnjenja svih tih stvari. Skuzio sam da oni popravljaju bugove, vrse neke izmjene slicno kao kod programa na kompu ali mi pojedinosti nisu jasne. Bilo sto je dobro doslo. Pozdrav grupi. (Super je ovaj forum):beer:
Kada sam prvi puta stavio SIM karticu nisam odabrao kopiranje imena iz kartice. Sada svaki puta moram rucno utipkavati broj prilikom slanja sms-a osim ako idem na reply. Pojavi se neka kockica (valda imenik) i kad stisnem lijevi tipku ispise "Please insert MMC". A kada odem u imenik pa na nekom...
Imam sl45i. i zadovoljan sam njime. imam i data kabal pa me zanima gdje bi mogao naci taj novi softver pa da ga stavim ako moze. imao sam sl45 pa su mi stavili softver od sl45i ali neznam jel sl45i ima gprs.
evo mjenjanje dioda, skidanje antene, iskustva, linkovi, SVE:afro: :afro: :afro: :afro:
evo svi koji trebaju biti su upuceni u moj problem sa stavljanjem grafickog menia! viki mi je poslao svoj full flash i kada ga ucitam u svoj mobitel pise mi wrong software, pa koji mu je k.... da nece primiti njegov full flash?
Koma!!! Sve je počelo još prije mjesec dana kad sam počeo ubacivati Pach-eve............. Ne znam da li ima to uopče kakve veze s Pach-evima ali kad satvim upaljeni mobitel na punjenje, sam se ugasi i ne ne puni se više!! A kad je mob ugašeni i stavim ga na punjenje, prestane se puniti...
Kada je izasao... dakle ne Sl45, ne Sl42, nego Sl45i... zahvaljujem unaprijed! i jos jedno pitanje... s koliko max memorije prima mmc kartice (32MB?)...
Jeli bio možda neko isprobao ovaj unlock program za S45/Me45. Ja imam S45i i me interesira dali da idem probati ili ne
Pokušao sam pretražiti forum da vidim da li je bilo rasprave o ovom modelu. Kaže mi pretraživač da sam pogrešno specificirao upit ....i tako nekoliko puta zato ću pokušati ovako "na kurblu", da li se je pisalo išta o S40
Evo ja se malo poigrao i napravia (preveo) hrvatski jezik za SL45. Kako sam radia na brzinu ima još greškica, ali je uporabljivo, ma dobro, ako vas zanima možete skinuti hrvatski jezik ovdje :D
nije baš za topic - ali mi hitno treba jer sam ga zagubio a znam da cete ovo najprije vidjet - da ne saljem mailove svima. Viki to imas ti sigurno.
Ne uspijevam nikako da mi SL45 i S45 prepozna kao modem? Radim preko data kabela, poskidao sam i drajvere, ali nista? Ima li neko da mi posalje te drajvere koji "normalno" rade??? Mobis uvodi GPRS pa je trenutno testna faza, a ja ovako nestrpljiv da isprobam :(
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma