Pozdrav! Imam problem:Treba mi raspored nozica za originalni kabl SL45-ice,onaj koji sa jedne strane ima RS232(COM) a sa druge RJ45(Ethernet) konektor.Svoj sam unistio,a nema ga nigdje kupiti,pa ga moram napraviti.Tnx :afro:
S onim istim softwerom kojim sam i S45 v14 u S45i v04 stavljao? Ne bih htio nesto zeznut odmah prije patchiranja :)
kad si stavim alarm da me ujutro budi ,nikad se ne probudim jer mi se mob ugasi i onda me stara probuda kad me zove na kucni!!kupio sam novu bateriju i opet isto,mislio sam da je zbog one baterije koja je drzala 5 sati problem ali ni ovo nisam rijesio?jel to neki bug ili sta?ali kad ovak nariktam...
Odlucih konacno da je vrijeme da u moj vjerni ME45 ubacim neke patch-eve i tako po uputama sa http://tau6.web1000.com/ flesh-am ga na ver s45i v04. To je sve prošlo OK i ohrabren polucenim uspjehom uz pomoc V-klay-a ubacim svoj prvi(i zadnji) patch: Firmware : SME45iv04 ;Author : RizaPN...
Ljudi recite mi postoji li mogucnost da deblokiram M35i bez da ga povezujem putem kabela na komp? Mozda da mi kazete ako ima koja Web stranica sa kakvim siframa koje se unose direktno u mob! Hvala unaprijed.....
gle..odjednom mi kaze "card error" i to je to. mob je relativno nov, nekoristen , i tak to. ???? poslije opet radi,ali samo cekam da mi to opet kaze... danas mi je to vec 2-3 put. rjesenja? fw56 ,jucer stavljen ?! e da , nakon toga se ne ugasi , nego ostane tak svijetliti,dakle baterija...
kad stavljam fw56 s winswup programom, zablokira mi i moram restart napraviti..jel to mozda zato sto imam XP ?
Zanima me cijena zamjene ekrana za c35 i da li se to uopće isplati? Gdje je to najbolje napraviti Unaprijed zahvalan
Naime, napravio jucer od S45 S45i. I ubacio ja patcheve i to sve radilo dobro dok nisam dosao na graficki meni patch. Kad sam njega ubacio.. nije to sve skupa dobro izgledalo pa sam napravio UNDO u V_Klayu. Od onda telefon ne mogu vise upalit. Skinuo sam prije toga fubu.. ali ni s njim nema...
Evo me ponovo nakon nekog vremena.Bio sam bez računala. Naime zna li netko kako se na Sl 45i makne Aeroplane Check.Kad upalim mobitel to mi napiše na displeju i traži potvrdu za paljenje. Molim, vodite računa da nisam baš nešto na kompu a engleski mi je ahilova peta.
Dali netko zna gdje u Rijeci ima za kupiti kuciste i tipke za sl45 ili gdje se može naruciti?
kad dobijem poruku zamrzne mi se!vertija softwera mi je 56,a kad ocu u imenik ili mp3 pise mi multimedia card is initialed?sta je to?ko zna?fala
...svojevremeno stavio sam (ako se ne lazem) 22. verziju na ovaj mobil, tek onda pronasao Hr-meni za s35, ali koji je "radio" samo do 16-te verzije(bar je tako bilo naznaceno),ali ja vec bio napravio update---:-(...... sada mi je ipak potreban nas menů, ali ne znam sto da mu radim....da li da ga...
ako ima neka dobra dusa s gore navedenim mobitelom ,... i da prebiva u osijeku .. i da mi napuni bateriju :)
jel prima SD memorijske kartice, ili iskljucivo MMC???
još 3 fotke možete pogledati OVDJE :D
Dakle s nekim sam se kladio da je Sl45i bolji al on kaže da je S55 bolji.Dakle koji je ipak bolji?
:confused:Htio sam svakako imati pravi mobitel a kako se ne razumijem u flashanje našao sam čovjeka koji to zna ali, nije ga flashao normalno nego ga je klonirao.E sad,,u verziji mi piše SLIK 56. Da li je to ok? Ako je, za kasnije ,znate već, imam mali milijun pitanjaca.Imam li ja siemens sl45i...
Ajmo si skupa razmjenit najbolje ringtonove (naravno i smstonove) koje imamo :) Vec mi dosadili ovi moji :) Pa eto mozete mi poslat na mail: s25@hi.hinet.hr Moji su tu: http://www.inet.hr/~tofabija/Ringing%20tone/Ring%20tone.zip
Napokon sam popravio ekran i fino počeo ubacivat patcheve itd, i kad sam ubacio patch od come onaj BATERIJA odonda mi se mob vise nije htio upali, odonosno upali se na sec i zgasi. E sad bi molio ako netko ima vec patchani bin fajl (mislim da mi to treba) da mi posalje sto prije jer mi je full...
koji mi program treba,te gdje ga naci i gdje naci najnoviju verziju s45i.hvala ako mi trebaju neki programi molim nekog da mi ih poslaje na mail 2062014@vip.hr hvala
jel se moze nekako na sl45i staviti ona spagica za oko vrata???
imam s35(v.18) i zanima me da li putem IC-a mogu ubaciti hr menu ili moram imati kabel.molim Vas da mi brzo odgovorite jer imam posudjen laptop kojeg sutra (ponedjeljak) moram vratiti. Ako moze s kojim programom i gdje naci taj program kao i file sa hr meniem.
Ovako, nedavno sam postao vlasnik jednog prekrasnog safirno plavog S45. Verzija softwarea je 30, znaci najnovija... Radi k'o urica, ali sam vidio da ga je moguce nadogradit na "i" verziju. Pa me zanima dal se to uopce isplati? Mislim - s obzirom na funkcionalnost uredjaja poslije upgradea i na...
mikrofon ne radi. bilokakav audio ne radi. ringtones,itd. nekakav prijedlog prije odlaska u siemens? (btw ak ne grijesim,mikrofon je u masci od mobitela?)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma