Imam M35 i S35 sa softverom V18 i V05. Da li je moguće koristiti softver event. serije M45 ili S45? Odnosno, dobivam li bolju organizaciju podataka (sms-a, adresar, organizer i dr.) sa novijim verzijama sw-a, jezik engleski. Ako netko zna dati savjet, pliz :)
Imam M/S35i i data kabel. Pokušao sam pokrenuti Mobile Navigator 3.0 ali mi uopće ne prepoznaje mobitel. Problem u portu, kabelu ili postupku? Taiwanski data kabel za Siemens kupljen nedavno putem interneta pri GSM diskontu. Šteta, MN screenshotovi su izuzetni. Koji jednostavniji program da...
Kupio M35i vjerujući prodavaocu da radi na obje mreže. Radi samo na VIP :( Može li mi tko pomoći? Imam data kabel, PC i volju da riješim problem samo ne znam kako? Također, molim pomoć kako u S35i usnimiti noviji software , postojeći je V:05. Hvala unaprijed
ajd netko ako zna kako ovo rijesiti jer sad mi se zadnja 2 dana gasi svako malo ,...
Molim Vas da mi kazete koji je program potreban za ubacivanje HR menia u mob te gdje se isti moze skinuti i kako se to radi (ukratko ) da sto ne zaj... Hvala svima!!!:afro:
Zanima me ima li gdje za skinuti melodije za starije mobitele koje nisu polifone...trebam nesto stavit burazu na stari dobri S25 :afro:
moj je addressbook na read-only tako da ne mogu ništa s njim/u njemu raditi,a to se desilo bog zna kada dok sam kabelom prebacivao podatke sa comp-a//phonebook je ok-brišem:pišem//.može li mi netko pomoći i reći korak po korak kako da to riješim:confused:
izgleda da mi je sl45i zakljucan na vip... to je i logicno na neki nacin s obzirom da je tamo i kupljen i dosao 1000kn! kako ga unlockat, koji programi, postupak, sve je dobro doslo...?? :)
Da kad se zeli ubaciti disk b, jel potrebno smanjiti kolicinu jezika na 2 jezika??? Jer kod mene je v11. i nemogu nikako da izvucem 2 jezika, pa moze li se to i bez toga???
Maloprijen sam bio na athlonfreaksboard stranici i vidjeo sam da ima patch za disk B i za fw v.11!!! Sta mislite, bili to valjalo ubaciti?? Zna li itko dali je to testirano??? Usput, jel iko testirao dal funkcionira slikanjei kad je praznaija baterija,za patch v11??? hvala
Jel mi itko moze pomoci u potrazi za hrvatskim jezikom za Siemens M35? Vec par dana lutam po netu i pokusavam odnekud iskopati hrvatski za taj mobitel al ga nigdje ne nalazim, a na par mjesta sam cak uspio iskopat neke linkove koji ne rade. Pa bi bio jako zahvalan ako mi netko to moze ili mailat...
IMAM JEDAN PROBLEM!!!VUŽGEM MOBITEL I PIŠE MI "WRONG SOFTWARE!!" I ZAHITI ME VAN.DAL MOZDA ZNA KO KOJI JE PROBLEM I KAK GA RESITI?????? HVALA UNAPRIJED!!!
Pozdrav svima. Imam stari Siemens S10 active sa porukom wrong software. Molim za savjet i uputu na određen program. Dosad nisam uspio naći MAP creator za S10 da bih kreirao MAP file i tako korigirao IMEI. Zahvaljujem na pomoći. zeljko2
Pozdrav! Prije par dana sam dobio jos jedan SL45 v.23 sa interesantnim kvarom.Telefon radi sve u svemu OK,ali prilikom punjenja bilo punjacem,bilo preko syncstationa,ugasi se za 10-tak minuta. Posjedujem sve moguce i nemoguce programe za flashanje i repair SL45-ice i nadam se da problem nije u...
Nedavno sam ubacio Voyagerov GFX meni i radi super!Medjutim malo mi je dosadio i htio bih da ga zamjenim.Pokusao sam sa Undo opcijom u TwoClick-u,preko kojeg sam i ubacio taj meni , ali mi javlja gresku kao neke adrese se ne podudaraju,i pita me da li da nastavim.Ja kliknem na NO,jer ne znam sta ce...
Nedavno sam podigao SL45 na SL45i V.56. Sve radi perfektno,ali ima neka caka sa baterijom! Pazi sad:Kad je napunim do kraja(pokazuje strelicu na bateriji), otkacim ga sa pounjaca,pokazuje mi da nije bas puna! Da li je to zbog toga sto SL45i ima bateriju od 650mAh a ne kao SL45 onu od 540 mAh,pa...
Ljudi help, Pokusavam staroj osposobiti M35,ali kada pokrenem programcic za unlock,isti mi stalno javlja: Telephone is not powered on. Sta da radim i moze li mi tko reci ukratko kako to rijesiti.....bla,bla,bla.:confused:
Pozdrav svima! Da li neko zna odgovor vezano za slj. pitanje: SL45 komunicira sa V_klay-om normalno, ali sa Java aktivatorom nikako!Pokusavao sam promjeniti brzinu COM porta i u programu i u Device Manageru kao i broj COM porta (com1,com2,...). Kabl sam napravio po shemi, radi sa Siemens Data...
Pa dakle,ima li? I da li postoji kakav patch ili verzija softvera za C45,koja ima kalkulator?
Patcheve nisam stavljao oko mjesec dana. Od prije tjedan dana.. baterija se vise ne puni do kraja. Ako ga ostavim upaljenog na punjacu.. mobitel ce i nakon 3 sata prikazivati da puni bateriju. A ako ga ostavim jos duze onda nestane simbol za bateriju :) jednostavno ga nema.. i kad ga skinem s...
Dali netko zna gdje se može naći patch za aktivirati javu na S45i. Skinuo sam neki patch ali to samo piše java u Surf&Fun a neće se otvoriti.
Ima li netko kakvu provjerenu shemu za prepravljanje originalnog kabela za Siemens me45 u neorginalni ? :confused:
Zdravo svima i naravno pitanje! Ja sam na svim info site-ovima vidio da SL45 ima interni imenik od 500 brojeva.Moj ima samo 50!Da li je to zato sto je u mene v.03 softver ili mozda flash memorija ima manji kapacitet?molim vas da mi odgovorite,jer bih ja rado napravio upgrade na v.56! Da li cu...
ajde recite svoje najbolje java igre za sl45i, pa da popunimo kolekciju. mod nemoj premjestati u java podforum
Baterija na mom S45 traje 1 dan. Kad tu bateriju stavim u bratov ME45 ona tamo traje cak i do tri dana. I kad stavim njegovu bateriju u S45 opet traje jedan dan, a dok kod njega traje duze. E sad sam ja dosao do zakljucka da meni ne stimaju ti neki blk fileovi. Ja iskreno moram priznati da to...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma