zna li netko di mogu pogledat shemu kabela za gore navedenu seriju? znači full raspored kontakata... TNX
Moze li mi neko reci kako da ubacim hrvatski t9 na sl45? Hvala. :spin:
Imam s35i kod kuce ali ga ne koristim..mob se gasi napunim bateriju i samo lagano nekoliko puta zapisti i krepa..u siemensu su mi rekli da je radijski dio otisao..i kazu samo 1200kn (ima vec dosta kad sam to pitao) na drugom mjestu kazu 400kn...imali li tko slicnih iskustava..i ima li mu ljeka??jel...
Posto sam slozio patch da mi se snimaju svi odlazni i dolazni pozivi dosao sam do laganog problema. Naime, kartica mi se napunila sa tim mojim pozivima koji su u VMO formatu. Prebacit ih mogu preko explorera na komp bez problema kad imam ukljucenu opciju "file conversion", ali to sve skupa traje...
Dobri ljudi pomagajte! Zakljucal sam navedeni mob pa vas molim za linkove za skidanje kvalitetnog softa za gsm unlock. Unaprijed zahvaljujem!
Kaj mislite o ovom? http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=168487
MS Outlook 2003 i S45. Kad pokrenem Outlook, a prethodno sve dobro instalirano javlja mi ovo: "SiemensQuickSync: Ressourcen dll not found!" Pomagajte.
Aplicirao sam Selectable Operator Logo Patch i mogu ga odabrati iz Application menija.Medjutim kad ga odaberem prikazuje mi neke nebulozne slike.Ako neko zna na kojim stringovima stoji koja cifra neka mi javi da ih mogu upisati pomocu FFmod programa,jer ja ne znam.Komplikovano mi je da ih unosim na...
Yna li iko odgovor na gore navedeno pitanje?Da li postoji ikakav patch da se otvori ova opcija na SL45 v.56 ili neki Java midlet. I jos nesto: telefon mi se nekada ugasi kada pokrenem Java aplikaciju,i kada ga upalim,pokazuje mi praznu bateriju,koju sam napunio prije par sati,dakle bila je...
Lijepo vas sve skupa molim da pazite malo kako pišete. Ima onih čije postove treba ispravljati kako bi se znalo što uopće žele reći i onih koji spajaju riječi koje se ne spajaju i onih koji ispuštaju slova. Nije mi namjera tražiti nekakvu apsolutnu gramatičku ispravnost nego samo malo više pažnje...
Sta mislite isplati li se kupit novog za nekih 125 e,s garancijom,standardan paket ?
moze li mi netko dati upute kako dignuti verziju softwera na ovom aparatu, trenutna verzija je 14 a cinimi se da je zadnja vazeca 55. Da li mi treba neorginalni kabel za to i kako mogu provjeriti da li mi je kabel orginalni ili neorginalni ... takodjer .. ima li kakvih opasnosti da nesto pokvarin...
Koja je razlika između sl42 i sl45i i dali se sl42 da pretvorit u sl45i. Moze li se stavit veca kartica na sl42 pa da stane vise mp3-ca?
to mi ispise kada uplim mob. sta da radim moze li se popraviti hvala!!!
1. gdje kupiti novu masku? onako da bude povoljno, bilo bi pozeljno ako netko zna u Osijeku trgovinu,dilera, ako ne u Zagrebu gdje? Tamo u hajnclovoj ili ? 2. kad kopiram ono sto sam diktafonom snimio na komp, sve je drugacijeg formata,kako da ga prebacim u npr. wav ?
Naime pokušavao sam promjeniti kontrast na SL45i (flashani Sl42) preko kompa sa Siemens Contrast Tool-om i zajebo sam stvar. Kontrast mi je sad dosta svjetliji iako je podešen na 3, a preko kompa ga više ne mogu vratiti. Pokušao sam ga ponovna flashati ali nije upalilo. Ima li ko kakvih ideja? :-/...
Nabavit ću ovih dana polovni S45. Problem je u tome šta mu je polucrknut display...Našao sam u jednom dućanu display od ME45...Dali ja mogu stavit display od ME45 u S45, dali netko ima s tim iskustva Hvala:)
S cim da otkljucam s45i, verzija softa je 04
Hi ! Can somebody help me how to sent from MMC of 32MB all addressbook to another MMC of 128MB using only through the phone. So with sync station. Thanks! Xeni :)
My battery when is 25% is saying recharge it ,and the phone is shuting down during that call. Is it any option how to fix it ? Thank You
...možda se većina već susrela sa time,al svejedno... ...došao frend i pokazao mi C45,i pita primjećujem li išta čudno na tom mobu...ja,onakav munjen,kažem ne,ne primjećujući plavo svjetlo displaya,a on se opali smijat...mislim,dal se on napušio il šta... ...i počme on men...
Moj s35i gotovo svaki dan sam od sebe se isključi s napomenom: "card error". To se dešava u stand by modu. Tada ga ugasim i iznova upalim i sve je ok. Do sutra ili event. prekosutra. Što mu je?
; *** yet another profil logo *** ; *** provider name -> profil name *** ; Firmware : C45 v38 ; Author : ACiD ; Homepage: www.gsm-dev.com 27E324: DAF4A4B3 DAC00000 27E362: DAF4A4B3 DAC00000
Ajmo dečki pomoć. Imam ME 45 Ver.30 i S 45i Ver.04. Htjeo bi u nekog od njih staviti grafički meni jer sam čuo da se može, digitalni sat te da mi izvješća stižu kao flash poruke pa me zanima dali imaju patchevi za to koji provjereno rade i ako mi možete pojasniti ukratko kako da ubacim te patcheve...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma