c 35 se nakon dekodiranje svaki put sve ćešće smrzne. Kako riješiti problem?
Jel ima jos netko tko koristi SL45 i ko je gore stavljao novije patcheve? Mislim na novije u smislu unatrag godinu dana. Naime, imam ja jedan SL jos (doduse imam dva.. no na jednom ne radi right soft key), eh da se vratim.. nisam se zezao s nim vec godinu dana.. a i stavio sam neki patch koji mi...
Kako? Dali se uopće može?
Gubi mi kontakt negdi na zvucniku, pa ga moram lupkati da bi mogo razgovarati. :( Da li netko zna kako se otvori taj tenk? :)
Evo ne znam koliko ima od mog zadnjeg posta no to je bilo u vrijeme ako se ne varam tek 30-ak patcheva i izlaska sl55, pa koje sjećaju nek pomognu. Najprije se zblesiravao ekran, pa je proradio jednom i sada se paljenjem pali samo svjetlo i naslijepo pretpostavljam ne prihvaća pin jer ne proizvodi...
Nakon flashanja s v24 i unlockanja telefon se ne pali vise, tj. upali se, gore na sredini ekrana pokaze malu crticu i zgasi se opet... Kabel imam mislim orginalan siemens, piše gore siemens for/pour/fur RS-232 Help, treba mi mob za tele 2!!! :)
To: 3aTmr I got one sl42 and it woun't start. A friend of mine tried to change svn and he said that there is an error during that with electricity called B 989. How do I format ( like with winswp OTHER PHONES ), or something similar. Thanks Xeni
Imam gore navedeni simens ali je zakodiran na neku Njemačku mrežu pa me zanima jel se to može nekako rješiti bez kablova.Kao neke nokie ukucaš kod i to je to.Pozdrav **naslov je promijenjen u skladu s parvilima foruma** edited by 3aTmr
Bok , molim te mozes li mi iskopati sliku za premoscivanje antene kod C35. Imam problema s dva komada C35 ne mogu uloviti mrezu. Mozda je problem sa PA a mozda mogu i probati s premoscivanjem. Molim te posalji mi riesenje, te ak bilo tko na forumu posjeduje sliku da osposobim C35 network...
ko zna gdje ima odgovorite molim vas i ako znate gdje ih mogu poslati jos bolje pls
Koju najvecu MMC podrzava sl45i? 128?
Eto preuređujem nesto po kuci i naiđem na moj strasni SL45i... Pa se sjetih tih starih dana i njegovih cari... sjetih se kako ga kupih kao SL45, pa onda procuri na net winswup v52 (sjetite se , tad nije bilo sluzbenih download-a novih update-a) sa podrskom za Javu... pa kad sam ga nabrijao...
Pozdrav ljudi. Imam problemcic sa svojim sl45. Kad pokusavam formatirati karticu(32mb) javlja mi gresku :memory (Multimediacard,FlexMemory) on mobile could not be formatted. access is denied. Ima netko ideju kako to rijesiti? Hvala na pomoci!
Taj mi je problem prisutan cijelo ljeto, no sad mi je palo napamet:-) Treba je jako stisnut da uhvati... Pitanje je - da li da otvaram telefon jer na slikama nisam mogao vidjeti kakva je tipkovnica(ne znam da li je gumena kao na nokiama jer klik se na toj tipki čuje kao i na ostalima al hvata...
Je li moguce nekako pospremiti sms-ove sa moba na komp?kojim programom?-kabel imam...
jel ima negdje za download gore navedeno? jasno i od A36 mi paše, probao sam izvući s drugog mobitela flash, vrti ali neće... TNX
Imam na kompu neki program pod imenom Ksie 5.1. kaze da je to all siemens unlocker pa me zanima jel ce to upalit na ovaj model...jasno ponudjen je ovaj model kao opcija.. Jel je netko imao iskustva sa ovim programom? ak nije volio bih da mi netko preporuci neki program. Hvala unaprijed!
Dakle, siemens je postavio jednu malu anketicu o tome biste li kupili mobitel kao sto je bio SL45i, ali sa ekranom u boji i BT-om? Sto vi mislite o takvoj kombinaciji? http://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,uk_en_0_14699_rArNrNrNrN,00.html
imam Com data kabel, pa me zanima kako i s čime dekodirati gore navedeni model... TNX
Za one koji su koristili taj mobitel pitanje. Da li mislite da je to najgori mobitel u povijesti ako ne racunamo one jeftine bas za par sto kuna? Na mobitelu mi je sve otislo sto je moglo otici valjda, prvo lijevi gumb, pa sada desni, ekran se nekad hoce upalit nekad ne i tako veselju nikad kraja...
Dakle, ovo su ikone kojima mijenjate neke od ikona u meniju... Ikone su rezultati rada različitih autora (NightShift, alcatraz i dr...) Uzivajte ;) p.s. alcatraz smao tako nastavi :thumbup:
Mislim da je c35. Imam data kabel za m55 na kojem pise da je za c35 e sad frend oce da mu dekodiram (mislim da je c35 u pitanju) da mu na 091 radi dal se to moze preko tog kabla i kak? kaj mi sve treba? Hvala!
dali se u kojem dučanu u zagrebu prodaje SL 45
i jel imaju istu dodatnu opremu, znam da ovaj kad se kupi nov ima 16 a sl45 32 MB... a druge razlike ? Jel imaju isti firmware hvala hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma