Kupio sam neki dan BQ-S EF81, i na njemu je stari software. Mob je malo usporen, i baterija mi ne drži baš. Pročito sam na nekoliko foruma da FW58 ubrzava mob, popravi sve bugove i drastično produži trajanje baterije. Ali vidio sam i dosta komentara gdje su neki pokušali instalirati FW58 sa...
Ovo je objavljeno na http://forum.allsiemens.com Evo i direktan link na topic sa prijevodom google language toolsa Inace na tom forumu ima jos brdo korisnih stvari. Da bi ovo napravili treba vam BrewMobile Commander. Skinite ga ovdje http://www.bezysoftware.net/en/sxgc.html Rukovanje s njim...
Preveo sam na hrvatski v.58 software-a za EF81. Kako to izgleda možete vidjeti na: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=125774&page=36
evo ljudi za sve vas koje interesira uspio sam odkodirati svoj bs c81! koristio sam papuu ver. 0.91a jer sa 0.95 nije palio. za iscitavanje kodova koristio sam midlet bs reader. ako je netko zainteresiran mogu korake navesti detaljno jedan po jedan. neznam jeli ovo vec ima u tutorialima...
nakon vise od mjesec dana evo i ovo je upalilo!! Kako sam preksinoc uspio odkodirati c81 da bi ga odkodirao morao sam mu poslati preko papue SKEY! zahvaljujuci skeyu mobitel je stavljen na factory mod! i nakon odkodiranja tako je i ostao! danas sam isao uci u mpm da prebacim fotografije na memori...
nove serije čistih BenQ modela imaju novi konektor, znači konektori serija 34/45 , 55/65/75 odlaze u povijest... dolje prilažem sliku novog konektora, sa pinoutom, bitno je da SST već nudi dekodiranje tih novih serija. a i martech je najavio podršku. konektor je identičan seriji 8 od Sagema.
Pozdrav! Evo ja se vec neko vrijeme bezuspjesno bavim postavljanjem neke aplikacije da mi postane shortcut. (to inace nije podrzano u telefonu) Znaci -da mogu sa nekom navigacijskom tipkom odmah uc u odabrani java program i sl Ideju i link za to sam nasao (na njemackom je ) ...
Evo ljudi link sa popisom svih data kabela za (BenQ-)Siemens mobitele sa objašnjenjem što se može s njima raditi,koji je kabel kompatibilan s kojim mobitelom,s kojim se da software updateati,koji je tip kabela,koji tip konektora,itd... ...
Evo samo ime govori sve. Negdje ovdje na forumu sam procitao da je netko komentirao da netko zapocne temu opcenito o Siemens-u. Mislim da nema boljeg zapocinjanja ako pokazem moju kolekciju Siemens-a. Svi uredaji rade,vecina ih je u vrlo dobrom do odlicnom stanju ima par u malo slabijem stanju...
pozz ! Trebam za jednu stariju osobu dekodirat ovaj mob koji je toj osobi sasvim OK.. Moze li se free unlockat na osnovu imeia i generatora.. Ako neko ima genrator nek mi se javi na PM pa cu mu dati imei... Vjerovatno ovdje ne smijem stavljat imei ?
Izvukao sam iz prasine ovaj mob nakon par godina, i ne reagira na punjac i ne mogu ga upaliti, jel ima ko kakvu pametnu ideju, inace mob je bio ispravan kad je zadnji put radio...
Pozdrav svima! Imam problem, instaliram MPM i kad spojim mob na njega preo usb,znači DC140 kabel on ga ne prepoznaje. Htio bih ga pokušati ponovno flešati jer je otišel k vragu,stalno mi se gasi,sad mi jedna opcija na ekranu fali i nemože se namjestiti više,tamo di je po defaultu moj meni ili...
imam taj stari smartphone,ima wi-fi pa se malo zezam s njim al ne zeli mi pokretat klipove sa YT,ima neki stari win na sebi..98 mislim. se moze ga kako modernizirati,da se mogu gledat video isjecci itd..?:sos:
Ovako,izgleda da mi je baterija u El71 definitivno otišla u vječna lovišta,jer se napuhnula. Puniti se hoće ali 5 minuta i onda prestane. MEne zanima dali koji dučan u Hrvatskoj prodaje baterije ili možda ovi u Agramservisu ih imaju?
znate li mozda di bo mogao nabavit bateriju za ovog starceka,,full mi simpa pa bi mu pomogao :D
Vodič za spajanje na internet preko BenQ-Siemens C81 na Tele2 Internet. Dugo sam razmišljao gdje da stavim ovaj post i odabrao sam ovdje. Nadam se da sam pogodio. Htio sam podijeliti onima koji to (možda) ne znaju. Koristeći laptop koji nema mrežnu karticu, ima jedino Dial-Up port i samo...
Sjetio sma se da u ladici imam C81 pa rekoh da ga malo stavim na red. Zanima me jel netko zna di bi bilo za skinut noviji firmware za navedeni model. Trenutno je gore verzija 38 :S
Znaci zanima me koji modeli imaju blacklistu??? Treba mi mogucnost da mogu blokirati pozive koji nisu u imeniku???
pozz ljudeki jel imao ko mobitel benq p5,ak je dal može napisati kakva iskustva ima s njim jer ga planiram nabaviti za 350kn ovaj tjedan(prva želja bio blackberry 8700 :cry:):tomato: ovo je link da vidite o čem se radi http://www.crazy-phones.net/Benq/P50-cell-phone-review.htm
Ovako, imam siemensa c81, na vip, i ne mogu unijeti postavke za internet u mobitel, vipova sluzba za korisnike mi je poslala mailom postavke, ja kad ih upisem u profil, ne mogu spremiti, a kad sam jednom uspio spremiti (ne znam kako) pisalo mi je da usluga nije konfigurirana. Ima ko kakvu ideju...
Ako nekom zatreba cijena je 90kn ostala jos jedna jer sam ja jednu narucio www.simel.hr salju pouzecem imaju doslovno sve za mobitele pozdrav iz osk
Imam BenQ-Siemens EL71. Poslao sam jednu pjesmu sa sonyericssona na njega i kada je došlo na 99% pojavio se Error i gotovo čitava memorija na mob-u je ispunjena iako pjesma nije pristigla! Onda sam kupio SD karticu misleći da ću tako riješiti problem no nije uspjelo jer sve pjasme koje se šalju na...
Zaista mobitel je čisti promašaj,pjesmu kada slušaš prekine ti,prije bi bilo di koja pjesma,zamrzava ekran pa moraš gasit i upalit mobitel,spori softver iako imam 51 verziju softver je sve sporiji,jede memoriju pa moraš formatirat karticu ako nemaš čitač karticu,puniš mobitel pa neće da ti puni pa...
Nakon pola godine ne-koristenja, danas sam se sjetio da bih mogao upalit i igrat se malo sa mojim EF81. Pritisnem crveni gumb za paljenje - i nista. Spojim na punjac i opet nista. Pokusavo sam na razne nacine upalit telefon, ali uopce ne reagira. Imate li vi ideju sto bih mogao napravit?
Jeli zna netko koji je kod za vracanje na tvornice postavke...ugl nemam trenutno manual pa ako bi netko bio ljubazan da mi kaze jer sam kupio mob polovan...eh da i jeli ima neki "univerzalni" master kod koji u slucaju zaboravljanja doticnog koda svejedno pali? nazalost nemam kabel ako on...
Gdje mogu nac igre za taj mob i kako ih ubacit? Tj jel moze preko bluetootha?
Znaci treba mi ili DCA-100 ili DCA-140! Gdje to ima za kupiti(Najbolje u okolici Osijeka ak netko zna! Ali moze i dalje otici cu pa cu kupiti!) i po kojoj cijeni?
Znaci posaljem si s bluetoothom na mob pijesmu i kad ocu prebacit na karticu izbaci mi da kopiranje nije moguce!? Zasto? probo sam formatirat karticu i nista!
http://www.gsmarena.com/benq_c36-2361.php
0d 2 mb košta 170 kuna ali nije sigurno da li može u bs c 81,inaće od 1 mb košta 100 kn
Zašto ?samo U Folder Moje Stvari I To Samo Neke Pjesme,neke Hoće,neke Neće,imam Dosta Memorije Na Kartici
slučajno sam izbrisao teme,aplikacije i igre na bs c 81 pa ako ko može da mi pošalje na privat ili mail morskicovik07@net.hr,unaprijed hvala.
molio bih vas za pomoć dali postoje neki pachevi za ovaj mobitel ako postoje dali mi mozete dati link:tomato:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma