Eto išao sam isprobat mob, išao vidit zašto služi taj kod jedan put ga napisao,a nakon toga zaboravija kod ,falija tri puta i sad je blokiran,to jest nemogu stavit neku drugu tele2 karticu u mob,sem svoje ,al i stavit tvorničke postavke,srečom nisam zablokira postavit samo neke brojeve sa...
Na sluzbenim stranicama benq-siemensa moze se downloadati novi fw. Ova inacica rjesava problem sa tonom za izvjesce, i odabranom melodijom za alarm ukoliko je mobitel iskljucen. Uz to je znatno stabilniji i, cini mi se, nesto brzi, od prijasnjih verzija koje sam rabio (v38 i v42). Vise o fw ne mogu...
Po forumima (Club-siemens) ljudi govore da im je ugradnjom novog firmwarea telefon počeo raditi puno brže i stabilnije. U T-mobileu sam isprobao EF81 i bio je upravo bolno spor. Međutim, moj EL71 (soft v 12, variant A508) prilično je brz. Za variant A508 postoji već verzija 31, a za A512 ("kojeg je...
a ruskom je ali slika govori vise od riječi............ The Black Box - это концепт дизайна мобильного телефона от компании BenQ Mobile. Он получил награду на iF Design Award China 2006. Концепт демонстрирует новый подход к пользовательскому интерфейсу. Фактически, вся лицевая сторона аппарата...
Stvarno sam zagrizao za ovaj mobitel i neznam gdje bi ga mogao kupiti,danas sam išaou u siemens u zagreb i tamo su mi rekli da ga nemaju,sad neznam kud dalje prošao sam pola zagreba i ništa!Pomagajte ljudi!!
http://phone.mobile9.com/benq-siemens/c81/ Samo nastavite jer vjerovatno imate linkove ,da nam bude lakše nać ,a ne tražit okolo. Ubacujte sve linkove za Benq-simens,od tema ,softwera,muzike itd...............
http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_195244_0,00.html .....kao što sve već znate, no mene zanima da li Benq ima pravo koristiti Siemensov brand tj. da li Siemens pripada Benqu sada kad su bankrotirali?
Molim ako netko ima kabel za prodati neka se javi.. i pliz dajte link za melodije ako znate.. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: tnx
Daklem, postoji li neko informirano cheljade ovdje koje bi mi znalo rechi ako se dotichni aparatich vech nalazi u prodaji u RH (na gsmareni i dalje stoji - ''coming soon'') i gdje bi ga se tochno moglo nabaviti (u kojim shopovima na podruchju grada Rijeke)?? Postoji li uopche kakva moguchnost da...
Znaci....uspijem pridruziti kontaktu sliku koju zelim...ali s obzirom da imam taj isti kontakt i na SIM kartici...mobitel kod primanja poziva prikazuje kontakt sa SIM kartice pa se ne vidi slika pozivatelja... Moje pitanje je kako dobiti sliku pozivatelja na ekranu bez da brisem kontakte sa SIM-a.
Nasao sam u oglasima jedan, cijena ok, medjutim, nedekodiran je mob :-/ . Koliko odprilike kosta dekodiranje, da li se to moze izvest u 'kucnoj radinosti' :comp: ? Sad mi nije jasno samo nesto, ako je nedekodiran, znaci mogu ga koristiti samo na npr t-mobile, ili vodafone mrezi (ne znam sa koje...
OK, skuzio sam da LEDica pocne blicat kad imam propusten poziv ili sms. Ali, jel se moze ikako ugasit, ili bas moram nazvat broj koji me zvao? BTW, danas nije htjela prestat blicat, pa sam na kraju ugasio i upalio mob da to rijesim:-/
Pozdrav! Ne znam jel to samo kod mene ili je i kod vas to da kad pustim neki mp3 ili wav fajl na mobitelu, pjesma mi ne svira odmah na punoj glasnoći (a pojačano je do kraja) nego se pjesma postupno sama pojačava... Treba mu negdje oko 2 - 3 sekunde da dođe do pune glasnoće. I to samo prvi...
Pošto sam s printerom dobio card reader trenutno pomoću njega prebacujem podatke sa kartice i na nju.Isplati li se kupiti kabel za sinkronizaciju s računalom,bluetooth?Što gubim ako ostanem na card readeru(tj.imaju li bluetooth ili kabel prednosti).Kakva je razlika u kvaliteti veze između kabla i...
evo OVDJE možete vidjeti kako BenqSiemens zamišlja sljedeću generaciju mobilnih telefona
kada pokušam instalirati neku .jar aplikaciju dobijem poruku: System Erorr
Ukoliko je neko u mogućnosti bio bih zahvalan da mi da informaciju gdje se mogu skinuti igrice za c81 ja sam pročešljao sve i sve isprobao ali nisu funkcionirale na mome mobitelu,evontulano na k750i...dakle ako nake zna neki sajt..samo nabacite !!!
Jel itko zna s kojim uređajima je C81 kompatibilan.Mislim na pokretanje java aplikacija tj. da'l se može pokrenut java igra s nekog drugog moba na C81?
Zašto kada uključim bluetooth, kada houću nešto sa računala na mobitel poslati, pokaže mi prijenos podataka prekinut. Jučer sam ga kupio u Tele2 start paketu.
Bas sam u potrazi za novim Mobitelom,i bas nadje na ebay-u ovaj Benq-Siemens S82,u prepaid paketu ali bez simlocka. Jel se isplati za to dat 90 €??imal netko iskustva s ovim modelom?
Pozdrav svima na ovom odličnom forumu:thumbup: Zanima me ima li neko preporuku za vodoravnu torbicu za benq c81(nešto da se zakači na remen i da nije preuočljivo) Hvala
Jel netko zna koju stranicu gdje imaju slike ''golog'' c81,tj skinute su mu sve maske,i mislim da je to slikano korak po korak pa...
E ovako kupio sam Siemens A31 kod Njemackog Vodafone-a.. Da li postoji neki kalkulator, kako da ga sam unlockujem??? Hvala na svakoj pomoci Pozdrav
da li meni ovi šta otkodiravaju mogu staviti novi soft gore?a ne da imam onaj od t-mobilea?te ako ima netko taj dal je bolji od brandiranog,tj. dal se ispalti mijenjati?:thumbup: + dali se može postaviti fotka prek cijelog ekrana?tj. pozadina...?
Na koji nacin natjerati ovaj program da procita sms poruke koje se nalaze u Arhivi mobitela? Ili kako uopce na samom mobu vratiti poruke iz arhive u inbox recimo? Neke poruke koje su mi vazne sam spremio u arhivu i sad bi ih htio prebaciti na komp. Mob je c81. I prepozna njega program i sve ok....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma