evo imam jedan problem : u postavkama sam namjestio da mi se screensaver pali za 1min i stavio sam da mi se zaključa s kodom i kad mi je screensaver i iden ga upalit pita mi taj kod i sve je OK . ali sad mi je taj kod krivo unešen 3 puta i svaki put mi javlja da isključin mobitel , a kad hoću...
Ljudi...pocastio sam se mobom iz naslova,radi perfektno i stvarno sam zadovoljen,ali me malo nervira sto dok pisem poruke stalno "skljoca" poklopac baterije tj.nije 100% fiksno priljubljen iz rub.Javlja li se i vama ostalima takvo sto ili sam ja jedini te "srece"...Ajde javite ukratko...By the...
Mozhe li mi tko preporuchiti dobar i pouzdan servis (ili osobu) u gradu Rijeci za otkljuchavanje i ubacivanje najnovijeg firmware-a za BS - C81? Isto tako (moj prvi pokushaj unlock-iranja mobitela) bi me zanimala i cijena takvoga "pothvata" za spomenuti uredjaj. Prijedloge slobodno shaljite i na...
zanima me iskustva s ovim mobitelom.... zanima me potrošnja baterije.. kakav je software... kakvi su nedostaci... mislim ga kupiti za 300 kuna.. flex 150, 24 mjeseca... t-mobile.. isplati li se za ovu lovu? thx
kupit ću EL71, ali zasad sam ga u hrv našla samo kod t-mobilea. pa bi me zanimalo: 1. kako doći do originalnog softvera, odnosno, kako da sa mobitela maknem sve što ima veze sa t-om? :sheriff: (dekodiranje je pod muss jer sam na vipu) 2. kad dekodiram gubim garanciju, ne? 3. hoće bit teško...
E pa ovako...zanima me par stvari: Imam BQ C81 (trenutno FW 3.8/A403)... 1. Koja je zadnja verzija na koju u servisu update-ju? Jel ima neka "ispod zita" koju trebam nazicati? 2. Osim sto su ipravljenu bugovi, jel ima neka nova funkcija/logika/izgled? 3. Jel ima netko ideju zasto u...
Moze mala pomoc! Jedan frend je dosao kod mene u opatiju i ima neki siemens i kad je odlazio slucajno je uzeo moj punjac a ostavio je svoj a s tim nemogu puniti bateriju! Imam jedan punjac od motorole pa jel je moguce napuniti bateriju od benq-a nekak da spojim zice od motorole na bateriju na plus...
imam c81 4 dana(kupljen u slobodnoj prodaji s garancijom) soft v38. Već 3 dana bezuspješno pokušavam sa službom za korisnike 098 složiti postavke za mms i gprs. Unosili smo ručno i automatski postavke no poslati i primiti mms ne mogu. pojave se na displayu ikonice slanja ili primanja mms-a ali...
ej,sorry,ako je vec otvoren ovakav topic... ali zanima me... nesto malo o mom novom mob-u.. kao prvo ima li bluetooth spajanje s drugim mobitelima (jer ja ne znam kako da to nastimam na njemu) je li mora imate kabel da se spoji s kompjuterom? i sto je to EMS ( a cula sam da on ima?) molim...
U Srbiji su upravo došli po super niskim cijenama, tako da se nadam da će doći kod nas za 3-4 tjedna. SL91 - 2150kn SLIKE http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slike-uzivo/1192/BenQ-Siemens/SL91/1/31 M81 - 1000kn E71 - 1300kn E61 - 950kn EF51 - 1250kn ....pošto znamo da su tamo jefitnije...
Može li mi netko napiati postavke koje moram ukucat u mob da imam wap i mms jer benq-siemens stranica je u defektu
http://mobil.idnes.cz/benq-siemens-mozna-zachrani-daleky-vychod-zajem-projevil-samsung-py9-/mob_benqsiemens.asp?c=A061124_152947_mob_benqsiemens_hro Zna netko prevest, vidim da se spominje samsung, nadam se da ga samsung neće kupit?:-/ bilo tko drugi osim samsunga ili se varam možda nešto deseto?;D
el se da taj ef81 osloboditi za sve mreze?nisam nista nasao o tome?
pozdrav!!!! htio bi ga dekodirat na vip!! kako? hvala
Bok svima, e imam jedan problemcic.Frend tu u zagrebu hoce si kupit novi Benq-Siemens mobac,men se cini EF81,al nije bitno. njega zanima kako stoje stvari sa jamstvom,u ducanu su mu rekli godina dana.e sad posto je Benq-Siemens bankrotirao ,ovdje u njemackoj jamstvo vise ne vrijedi(bez obzira jel...
Dali postoji način da se kopiraju svi brojevi sa sim-a na telefon? Ja sam uspjeo skužiti samo kako pojedinačno kopirati broj,ali imam punu karticu brojeva pa bi to predugo trajalo. Inače u uputstvima ne piše o ovome ništa.
Napokon! Mob je sasvim u redu po mojim iskustvima, vec prije sam imao stari siemens m55 s kojim sam u to doba, a i nedavno bio vise nego zadovoljan za sto mi je mobitel sluzio (pozivi, sms, orzanizator, ...). Ali ovo... ovo je prestrasno sto sve ima na tom mobitelu! Moram opet citati knjige.....
Zanima me da li može c81 na kojem je uključen web n walk poslužiti kao modem da se preko njega komp spoji na internet? da li se to može napraviti i što sve treba? HVALA! :wstupid:
Dakle problem je sljedeći: Prilikom dolaznog poziva meni mobitel normalno zvoni, ak se ne javim kasnije za propuštene pozive mi ne blica lampica niti nemam nikakve naznake na displayu da imam propušteni poziv. Ista stvar za poruke, poruka stigne ali mobitel ne zvoni, ne vibrira, niti blica ona...
kako da ja to čudo zguram unutra. tek sam dobio mob pa ga ne bih želio već strgati
u ćem je razlika,od 38 i 42
Evo,kupio ga jučer i jako zadovoljan s njime! +Cijena 1500 kn(Simpa paket) +Kvalitetna izrada +Dobar ekran +Slike od kamere dobro izgledaju na ekranu(nisam isprobao na kompu) +Brzi soft(v12) +Dobar izgled +Dobra tipkovnica +Fora dio oko ekrana(polirani magnezijev aluminij)
Bez veze sam isao formatirati memoriju mobitela a nisam napravija backup rjecnika, pa vas molim ako me tko moze uputiti gdje ih mogu ponovo skinuti ili ako mi netko moze poslai iste na moj mail. Hvala!
Mene zanima dali postoji koji program za otključavane BS A31,i gdje bih ga mogao skinuti. Također me zanima di bi mogao kupitit kabel za njega.
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=75295 Izgleda da najviše imaju gubitaka zbog mobilnog odjela kojeg su kupili od Siemensa. Neznam, ali po meni BenQ je dosta obnovio Siemensov odjel. Vaši komentari...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma