Ovako,došao mi je EL71 sa servisa i ostao sam ugodno iznenađen. Umjesto očekivane verzije softa 31 koji je i ujedno dostupan sa BenQ-Siemens-ove stranice,ostao sam iznenađen kada sam ugledao softver verziju 41!I to za našu varijantu A508!Koja noje dostupna na webu! Također su mi stavili FFS od...
Bok ljudi! Zna li netko kojim programom otključati al21? Vidio sam da spominju jocker...ali ne zman kako? Napravio sam test point...pa ako netko zna korak po korak... thx
Imam EL71 i skinio sam neke igre za koje su dali link neki forumaši. Prebacio sam igru (PoP) i igrao,ali kad me ubije,piše mi restart from last checkpoint,yes ili no,ja stisnem yes,ali nijedna tipka ne reagira,nego moram izaći na pozadinu i igrati sve iz početka. Mob je skroz ispravan,a ista se...
Našao sam neke meni,al ih neznam aktivirat na mobu,mogu ih stavit al su u nekom gpf fajlu,jel tko zna u koji direktorij ih treba stavit preko bluetooth
Zanima me gdje mogu nabavit na crno benq SL91, jako mi je napet pa me zanima da li ga ko ima i za koju ga cijenu mogu nabavit. Hvala svima koji mi pomognu pri potrazi ovog aparata. Ako ovo ne spada u ovu kategoriju mozete me odmah diskvalificirat.
Pošto o ovom mobitelu nema baš puno toga, odlučio sam se otvorit temu pošto vidim da imam mnogo članova na forumu koji ga koriste. Dakle ovdje možete naći sve potrebno, možda nemožete odmah ali ćete moći uskoro ;) Video: Za gledanje videa potreban vam je konverter na računalu koji će smanjiti...
Imam bs c81 i bt je ok, s njega mogu slati na druge mobove a mogu primati s drugih mobova takodjer No problem je kod slanja na komp, nikako nemogu nis poslati s moba na komp dok mogu s kompa na mob jeli tu treba neke postavke mjenjati ako je kakve :bunny:
Buraz mi ima Benq EL71 i uz njega mem. karticu od 256 MB.Kada hoće nešto snimiti(video), nakon 2 minute mu video počne štekat, tj. zastajat. Kako da riješi taj problem? Je li možda stvar u mem. kartici? Svaki savjet je dobrodošao.
bluetoothom sam stavio na mob program mobileamp. trebalo je prije pokretanja certifikat ovažiti (ili kak već) - što jesam. zatim me je tražio da ugasim mobitel da se to uvaži. što jesam ali sad više ne mogu upaliti mob. niti se što događa kad ga punim ništa. sve beživotno što da radim
Ima li ikoji program koji omogucuje da se ne moze ulaziti u poruke,slike itc. osim kad se upise sifra koja je postavljena kao sto mogu samsung i lg :jehon:
Evo čitam na club-siemensu da su svagdje rasprodaje benq-siemensovih telefona, u Srbiji se nabavi s65 za 55€, M65 35€ i sl...za primjer evo novih cijena od t-mobile njemačke Siemens ME75 - 29,99€ Siemens S75 - 69,99€ BenQ Siemens A38 - 9,95€ BenQ Siemens EL 71 - 49,95€ BenQ Siemens E 71 -...
Jel tko uspio skinuti s http://jirkab.webzdarma.cz/EFS.rar efs od sl91 na kojem ima tema i još puno stvari sa sl91 koje bi se dale iskoristiti ? Ja sam uspio skinuti oko 5mb ali mi svaki puta prekine download nakon nekog vremena, ali u tih 5mb ima i 3 teme sa sl91 !
pozz ovako trebao bih pomoc odnosno savjet imam mobitel siemens benq c81 novi software dekodiran i sve radi ok no danas si je moj frend kupio bloototh slusalicu i njemu na motoroli l7 radi naj normalnije no ja ju nemogu nac normalno na mobu stisnem trazi i nece ju nac mozete mi molim vas u cem...
Evo odusevljen sam ovim mobitelom za ovu cijenu sta sve nudi, ali sam dozivio razocaranje kad nisam mogao office dokumente otvarati, pa ne znam u cemu je stvar, jel greska ili trebam koristiti drugu verziju officea? Koristim office 2003, pa ak je netko imao kakva slicna iskustva volio bih da...
Ima li di za kupiti DCA-100,ili ako možda netko iz okolikce Karlovca ima posuditi na par dana zato jer si kupujem AF51.
Evo nabavio sam ovaj model neki dan, prilicno sam zadovoljan za mob tog ranga a pogotovo sto je siemens... Ali mms nikako nisam uspio napravit tj napravio sam ali svaki put moram mijenjati tj stavit na vip.mms povezivanje rucno, jer mi tu vezu u opcijama nece sam prepoznati...pa ak je netko imao...
u c81 imam bsreader midlet. udem u midlet i on mi izbaci kodove, u papui namjestim com port, stavim boot type x75, otidem pod tab codes i pritisnem px65v5 i kad treba procitati kodove iz midleta izbaci neke opomene i kaze mi da skinem midlet s neke stranice. mob je cilo vrime spojen s dca kabelom i...
Zanima me da li AF51 može raditi sa DCA-140?
Evo me i ovom forumu! Odmah na pocetku pozdrav svima. Imam BS EL71 od 10. mjeseca i tako-tako sam zadovoljan njime. Ovo mi je 4. Siemens (S25, C55, CX65 i sad BS EL71). Prvo sto sam primijetio je da nemam editor za EMS poruke, dakle na prijasnjem sam mogao birati font size, poravnavanje...
dakle, da čujem mišljenja korisnika navedenog mobitela.. sad je već prošlo dobrih 3,4 mjeseca od kad je na tržištu pa da vas čujem... kakva je baterija? jel slabi...? ogrebotine se - lako lijepe- ? greške u zatvaranju.....? sporost? ste se navikli na njega? ukupni dojam? ( isplati li se...
Pozdrav grupi! Problem je cudan! Koristim Mobile Phone Manager aplikaciju koja je dosla s telefonom u paketu. U postavkama za sms sam iskljucio 'save after sent', tako da mobitel ne snima poslanu poruku u sent folder. Medjutim, kad spojim mob s aplikacijom, nekad neke poruke koje sam poslao,...
Benq Siemens C81 u zamjenu SX1, jel bi se isplatilo? Znam da je malo glupo pitanje, ali sad koristim BS i htio bi se malo prebaciti na Symbian ;D
ako netko putuje u Slovačku... http://www.mobilnet.sk/site.php http://www.123mobil.eu/product_info.php?cPath=72_88&products_id=1842
Dakle kad ga ukopcam u punjac nista se ne desava! Inace bio sam bez punjaca kojih mjesec dana pa nisam punio bateriju i jucer ga hocu napuniti i nista! Jel ima spasa bateriji ili moram kupiti novu?
Ovako,dok sam radio update otišao sam popitit vode,i ja sam se vratio i kad najednom piše daje nekakav software error,i sad se naće upaliti,ljudi šta da radim brzo pomagajte!!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma