uglavnom, imam ga 2 dana i sad ga stavim na punjenje i niš, nula bodova, uopće ne reagira. baterija drži još zadnjim atomima pa sumnjam da je ona otišla, a sumnjam i da je kontakt za punjač na mobu, jer slušalice uštekam i sve normalno radi, a i ovaj bajdvej lijepo sjeda unutra, tak da sumnjam baš...
Trebam pomoč. uspio sam formatirati sve mape u mobu (to nije nikakva mudrost) i napravio glupost sada nemam nikakvih aplikacija inutra pa nemogu ni igrati igrice niti čitati text ili bilo šta drugo. može li mi tko pomoči.:dunno:
Javlja mi se problem kad pokušam spojiti Mobitel sa PC-om putem DCA 140 kabela. Mobitel se samo počne puniti i čuje se pip-pip-pip-pip... Instalirao sam i driver za kabel, ali ništa ne pomaže. Zna li netko u čemu je problem i može li objasniti kakva je uopće procedura kod spajanja mobitela sa...
Jučer sam instalirao par problematičnih tema na svoj BS C81 (fw 38) i nakon toga ne mogu ući u postavke za budilicu, naime piše mi "pričekajte molim" ali ništa se ne događa. Izbrisao sam te teme, formatirao mobitel, gasio i palio ali ništa. Zna li netko kako da to popravim, osim stavljanja...
Skinuo sam verziju 45 sa siemensmania,službeni update,ali se ne usuđujem ići sam updateat da ga opet ne sjebem. Zanima me dali ima tko stavljenu tu verziju 45 na EL71...
Jel itko uspio nabavit ikakve slušalice? Ja sam danas pola dućana prošao...telemax i alo alo i još par tih dućana nemaju, u t-mobilea kažu da se nebave tim, da pogledam kod privatnika...a neznam više di bi tražio...jel itko nabavio i di? I po kojoj cijeni...? Iz splita sam...ako nema nigdi jel...
Dakle prije 2 dana sam od Futurame kupio C81...sve je radilo ok iako je USB kabl kada sam ga uštekao u mobitel jako klimao,..pitao sam futuramu šta je to i reko je da nije to original usb od njega..ali ok..radilo je jedan dan..drugo dan sam pokušao spojiti mobitel da bi se dogodilo da se mobitel...
Hy....evo ukratko, Uzeo bih Micro SD karticu za mob.da povećam memoriju.Na stranici Chipoteke nasao sam sljedeci model pa me interesira dali netko ima iskustva s istom SecureDigital micro Card 1GB takeMS 137.00kn Hvala
Dali je dosao kraj Benq-u ? Mislim ja imam svoje mishljenje o Benq-u i bez uvrede.. ali ovo sam i ocekivao.. lol
Jos jedno pitanje u vezi C81, ovaj puta vezano za jamstvo, naime telefon sam kupio pouzecem, star je dva tjedna, kupljen u tele2 paketu, nije otkodiran, dobio sam racun od trgovine di ga je lik kupio, sve uredno, jamstvo je isto u kutiji ali na jamstvu samo pise imei od telefona a ono ispod datum...
Još ovo... SW verzija mi je 12 Mob kupljen u T-Mobile dućanu. Ima garanciju ali ako im dam da mi ga salju u Zg radi update cekat cu 10-15 dana. Interesira me mogu li napraviti sam update na noviju verziju softvera i sa koje stranice? Hvala :coffee:
Imam problem s njim koji se počeo javljat u zadnje vrijeme...nekad se zna bez razloga ugasit. Normalno radim na njemu i sve, odjednom se izgasi. Upalim i sve normalno...u čemu je problem? Ne događa se često, možda svako par dana ali novi je mob, zabrinjava me malo... Jel moguće da se radi o nekoj...
Kud je nestao taj mob, jel uopće izašao na tržište. Na stranicama BS-a fale stranice, recenzije postaje (npr. http://www.pcchip.hr/vijesti/test-tjedna/benq-siemens-q-fi-ef71 ). Inače, design mi je odličan na tome mobu, a i funkcije su više nego dovoljne za prosječnog korisnika. Dual Screens...
Ispričavam se ako je već bilo, no zatvara se poslovnica u Hrvatskoj, a Benq-Mobile Austrija je u stečaju... http://www.info-mob.com/novosti/benq-mobile-u-stecaju.html Tvrtka BenQ Mobile je osnovana u listopadu 2005., a nastala je kupnjom Siemensovog odjela za mobilne telefone od strane...
Pozdrav! Imam C81, verzija sofa 38, e sada telefon je pod jamstvom i trebali bi napraviti update softa jer mi kamera ne zeli slikati, kaze nije moguce slikati, naravno nisam sada u zg a put iz varazdina u zg zbog tog updejta mi se ne isplati, pa sam odlucio kupiti usb kabel i to sam napraviti! Pa...
Nedavno sam nabavio BenQ Siemens CL71 i zeleo bih nesto slicno kao sto je VSFE ... do sada sam imao Siemens M65 i taj mi je program mnogo pomogao. Uz CL71 sam dobio USB kabl koji pri konekciji na telefon ukljucuje meni za izbor nacina konekcije ... Moze se odabrati : Mass Storage, Modem/PC...
Evo kako nove ikone izgledaju na mom mobu (slika nije sa mog moba) Boje ikona koje postoje: ova sa slike, tamno plava i crvena. Izgleda poprilicno kul :) Sad ide mali vodic. Meni je trebalo par sati da sve ovo prokuzim uz pomoc "literature" sa stranih foruma. Nadam se da ce vama sa ovim...
imam mali problem. imam na koristenje ef81 i instalirao sam mpm medutim kad idem uci u phone explorer sve je prazno nevide se nikakvi diskovi. mob nema memori karticu ali treba bi se vidit data disk ili sta vec medutim nista se ne vidi! a vsfe simoco i papua ne vide ga ni na jednom com portu....
Jucer sam imao priliku rukovati sa EF81 u T-mobile.... moji dojmvi su sljedeći : 1. Do sada jedno od najkvalitetnijih upotrebljenih materijala za izradu moba (aluminij ,magnezij) 2. Nema "lufta" u spojevima moba , sve je super i osjeca ce dasak luksuza 3. Vrhunski zaslon 4. Kamer odlicna...
Potaknut mnogim raspravama o kvaliteti, funkcionalnosti, cijeni i dizajnu BenQ-Siemens mobilnih telefona, odlučio sam otvoriti ovu temu da svi mogu izraziti svoje mišljenje. Mislim da bi se rasprava pretežito trebala bazirati na one modele koje imamo priliku vidjeti na našem tržištu. (C81, EF81,...
prvo mi je par dana crkavao kad bi otvorio kalendar, pa bi bilo sve u redu kad bi ga ugasio i ponovno upaili... ali danas ne pomaze ni to. obrisalo se SVE. ima li neka nada da se taj imenik negdje nalazi na njemu pa semoze iskopati ili sam gotov? ne znam ni svoj kucni broj napamet, kamoli...
Tvrtka se još nije ni oporavila, a već razmišljaju o novim telefonima http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=76950
Jel netko zna gdje se jeftino mogu nabavit slušalice za EL71? I da li netko zna stranicu od kud se može skinuti ili bar imena programa isključivo za EL71 kao npr file manager , file locker i ostale stvarčice?
Da li mogu postaviti svoje melodije za zvonjavu pristizanja poruke, potsetnik kalendara i kako ? Cini mi se da mogu upotrebljavati samo melodije koje su fabricki postavljene ..... Da li se mogu menjati graficke teme, t.j. da li se mogu negde download-ovati nove i njih koristiti ? Interesuje me i...
Pozdrav svima ! Interesuje me misljenje Vas, kolega postovanih, o modelu E71. Cena u € i gde moze da se kupi ?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma