naime, nisam bas u toku pa me zanima, koji Benq-Siemensov model trenutno zari i pali tržištem? koji model, kakve ima funkcije, brzina softwarea?
E ljudi postoji li novi software za bluetooth za bs c81 jer ja znam da on koristi 1.1 a svi mob-ovi sad kolko ja znam imaju 2.0. More ko kaj saznati?:D :ideja:
HELP stalno mi se gasi mob. a na servisu deli novi softw. i to al ništa ne znam kaj delati celog sam formatiral al ništa svakih 30 min mi se gasi i nova mi je baterija i unatoč punjenju ne znam problem.:thumbdown
dakle pc mi uopće mi ne prepoznaje mob kad ga spajam preko usb-a, ima kakvo rjesenje, molim detaljnije pojasnjenje jer nismo svi eksperti u ovim stvarima...
Imam EL71 i super sam zadovoljan sa njime.Kolega sa posla ima isti kao i ja samo ga je dao dekodirati pa mu je unlocker shebo softver.Ja bi sad uzeo taj mobitel kao za "djelove" pa bi ga pokusao nagovoriti na sto nizu cijenu.By the way postoji li ikakva sansa da povratim mob među žive.Koliko znam...
Pozdrav! Eto, s obzirom na nesretnu priču s Benq Siemensom, kakvo je stanje s firmware-ima. Još dok im je web radio, zadnja verzija za ovaj moj (A508) je bila 31, ali su postojale novije (45 čini mi se) verzije za druge varijante. Da li se netko bavio stavljanjem novijeg u kućnoj radinosti (ne...
Našo sam zgodnih patcheva za sw51 na siemensmaniji pa me zanima kak ih mogu instalirat. Anybody?
Imam problem nemrem instalirati update firmware velli mi da spojim data kabel a ja ne znam zakaj ne bi išlo prek bt. sticka ima ko informacije?
Ovak prvo pozz svima... Vidite da sam nov tu pa ak moze mala pomoc oko firmware za BS c81. Vidio sam onaj download link ali download je isteko pa ak neko ima da mi posalje prek maila ili re-uploada i napise link u ovu temu. Pregledo sam sve teme i nigdje nisam naso a one neke stranice ne rade....
Trebam Papuu Koja Ide Na Bs C81 I Kako Pomoću Njega Očitati Skey I Kako Napraviti Loader Za Vklay Help Ljudi
Eto jednostavno pitanje, kakav je? hvala!
Bloototh na c 81 neradi,kupio sam bloototh i radio je 2 mjeseca,što je najgore mogu s kompjutora prebacivat na mobitel,ali ne mogu s mobitela na kompjutor to jest mogu gledat slike ,zvukove i zapise,ali ne mogu prebacit ,tako da slike,zvukove i videozapise nemogu sačuvati u kompjutoru,jer bi...
Evo, samo da obavijestim raju, stavio sam Hrvatski paket na mob, i radi odlično. Nisam primjetio da je netko već probao, pa da postam tu. Upute je dao Steky na ovom postu: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=1141771 A paket sa HRV jezikom je ovdje:...
Slucajno sam naisao na ovaj programcic na siemensmaniji,koliko sam si uspio prevest preko njega se može i patchati mobitel,jel tko moze reci vise o tom programu,ako zna.....moze se skinuti samo ga treba potraziti preko searcha P.S. ako slucajno ovakva tema vec postoji neka mi admin oprosti
Nadam se da vec ne postoji ovakva tema, barem je nisam nasao. Dakle trebao bi mi brzi net, neda mi se uzimat adsl, tj htio bih da mi c81 bude modem posto ima edge, a uzeo bih i neku podatkovnu tarifu. Pa me zanima jel to funkcionira, pretpostavljam da to ide preko kabla i jel tko to probao i kak...
Vidi upute http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=1142381&posted=1#post1142381
HEy ljudi,može mi tko pomoći. Ovako,odkad mi je napravljen TP na mobitelu,više ne mogu upisati SKEY u mobitel.. Koristim papuu i neznam u čemu je problem...:creep:
Mobitel se ugasi svaki put kad udjem u postavke telefona pa u upravljanje licenci, kaže mi "pričekajte molim" pa se ugasi. Inače sve radi ok, nema nikakvi problema, fw. je 51 i kodiran je na t2 , još ima garanciju.
Kupio sam ga u tele2 9.10, i danas mi poceo krciti zvucnik kada slusam muziku. Da li se jos nekome to desilo.
Bok! Evo interesira me koji je zadnji firmware koji je dostupan za njega? Zadnji Siemens kojeg sam imao bio je M55, pa se nadam da je i za ovog update besplatan (u Heinzelovoj ulici u Zagrebu ako se ne varam).. A ako ne prodam A31, mozda i njega odfuram na update, ako je i dalje besplatno... ;D ...
radio sam neke usporedbe između mp3 i aac na EF81. aac mi na zvučniku zvuči glasnije i čišće, al na slušalicama nisam primjetio neku razliku. uzeo sam neku stvar(192kbs, 44kHz, u MP3 formatu), stavio nju takvu kakva je sa kompa, i stavio sam istu tu preko MPM-a, konvertirao ju u aac+(high...
Ljudi molim Vas pomoć...mob je došao iz Agram servisa gdje su mu stavili novi software (48-ica) jer se smrzavao prilikom rada.Kada ubacim Simpa SIM u njega na displeju se pojavi natpis ograničena usluga.U službi za korisnike nemaju pojma već me opet šalju u servis koji ću opet čekati 10 dana jer...
Nzenam jel itko zna za to....ali u agramservis je stigao novi firmware v47....Nema ga jos na sluzbenoj stranici bs-a ali ga ima u servisu... Neznam nista o evetualnim ispravkama bugova jos...ali cim ga stavim...you will be notified ;)
Kad prebacim neki program u C81 i stavim ga da bude na kartici i tamo se i nalazi sve dok ga ne pokrenem i onda mi se kao instalira i spremi u memoriju moba i folder u koji sam ga spremio na kartici ostane prazan i onda mi se nalazi u folderu di su aplikacije. Jel moguce da se programi mogu samo...
Gdje mogu nać neke besplatne igrice za EF81? Pronašo sam na mobile9.com, ima odličnih igrica, ali to su samo .jar datoteke, nemogu ih instalirat na mob, Java Midlet Installer mi javlja da je potreban .jad file da bi se instalirala igrica. Jel se može to kak riješit, il moram tražit igrice...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma