Pozdrav ljudi . imam problem koristio sagema godinu dana , stavio ga malo u ladicu i sad zaboravio sigurnosni kod !!!!!!!! ONO AK SLUCAJN ZNATE KAK SE TO DA RIJESITI SAMO IZVOLITE:):):):):):
da li doticni uredaj radi na tele2 karticama, naime pitam jer je jako jeftin u tmobile a nije da bi zadrzao njihovu karticu, a citao sam da dosta sagema ima probleme sa tele2 zbog premale voltaze tele2 kartica!
SA simpa na vip, je li to moguće, tkoo bi mogao napraviti i za koje pare
http://www.sagem.com/mobiles/mobile/niveau3/index_niveau3.php?modeleType=mob25
Gdje da nađem kabel za sagem z55, sve dućane sam pitao - nitko nema, ni nemisle naručivat.... ...i, ajde dragi forumaši napišite ovdje SVE dućane sa mobitelima, tj. sa dodatnom opremom...
Gdje ima za kupiti data-kabel za navedeni mob???
sta mislite o tom mobu,solidno izgleda i nije skup samo jeli to sta valja
Slike su ok, ali se meni mob ne sviđa. Ostale Slike
Mobitel je zaključan na Cronet dali itko zna kako ga unlockat tak da mogu stavljat VIP sim kartice.Ako itko zna molim za pomoć jer mi je malo hitno :comp:
To je onaj ženski model (crveni), koji izgleda kao pudijera. Mob je OK, ali ubi me žena jer ne može staviti slikice i melodije.... :-/ I odlučio ja nabaviti kabel - jedini mogući dobavljivi (naravno da su me u EM gledali zbunjeno-kao, "to ne postoji") bio je kod www.activemobiles.com kabel...
Zna li netko gdje mogu naci softwer za sagem my v-65?
Hello all.. imam jednog sagema MYc4. E sad , spojio bih ga na komp, al' kabel ne nadjem nigdje, moze se za narcuit od distributera za nekih 300+kuna, + cekanje... Jel' on kompatibilan sa nekim drugim , starijim modelom? Ili bilo kakva ideja gdje bih nasao nekakav kabel.. tnx puno :) B.
:-/ zasad ne radi, bar tako svi kazu. javite kad se moze. hvala.
sve je na čirilici ali prenosim neke brojčane podatke i malo texta: -110х46х22 -106g -TFT 128X160 (65535 boja) -konkurencija je t610,t630,st60 -baterija 1050mAh -MMS -JAVA -4.3MB memorije -VGA kamera(640x480)
****** specs.na cirilici al skontacete GSM 900/1800/1900 Ăŕáŕđčňű 110x46x22 ěě Âĺń 106 ă Áŕňŕđĺ˙ Li-Ion, 1050 ěŔ÷ Âđĺě˙ đŕáîňű â đĺćčěĺ îćčäŕíč˙ äî 310 ÷ Âđĺě˙ đŕáîňű â đĺćčěĺ đŕçăîâîđŕ äî 4,5 ÷ Äčńďëĺé 65 000 îňňĺíęîâ, 160ő128 ňî÷ĺę
Dotični možete skinuti sa www.telmemplus.de i program odlično radi. (potreban data kabel!)
Novi prekljopnjak iz Francuske. Jedan ekran u 256 boja,rez.101X80 pix.,očekivana cijena 100-105$. slike
Zanimaju me 2 stvari: 1. dali je kod pisanja poruka mora držat tipka kako bi se napisalo drugo slovo ili se može stisnut dvaput kao kod običnih mobitela (valjda znate kaj mislim) 2. Kolika je cijena otprilike? hvala!
edit by zappan: fotke se mogu pogledati na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2327 a rasprava o njima neka ide ovdje ma ja slike su super,ponegdje ti je ruka drhtala ali dobre su.Ova zadnju je najbolja od svih
Sagem prepared a new version of its model – X6. Among new features there are Java support, new design. Phone’s dimensions and its functionality remain the same. The phone has been not named yet. It is known that it would be available in the end of September, beginning of October. You could read...
komentari
Čitao sam test kod konkurencije( :D ) i malo mi je pomutio račune glede zanimanja za T610. Kamera mu ima max. rezu 640X480 pixa i oko 2MB memorije ostaje slobodno za korištenje.Ekran je isto 160X128 pixela sa 65k boja.Jedino nema blutut ali ove funkcije malo prevaguju za njega. U SLO košta 99000...
evo slika i nesto malo specs X2 (lijevi) : X2 = X5 smaller and lighter 89grs 340h / 5h 256 colors screen
Evo novi low-end telefon od Sagema... Sagem my-X3 opens the new product line from Sagem. It is a low-end phone, if not to take into consideration old models of this company. The handset has two modifications: my-X3 and my-X3d. Letter “d” means that the phone supports data transmission and IrDA....
evo nesto novo iz sagema komentari?!?!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma