my 810x -GSM900 / GSM1800 / UMTS, -104 x 48 x 16 mm, -TFT, 262K colors 176x220, -microSD (T-flash), max. 4GB, -Bluetooth, -1.3 MP, 1280x1024 pixels, 2x digital zoom, video; secondary VGA videocall camera,
spec: -TFT 128x160x65K color display, -touch-sensitive keyboard, -106.9x46.3x10.9 mm, -1.3-megapixel camera, -13 MB of internal memory, -microSD, -mp3 player, -Bluetooth.
evo ovak, nedavno mi je riknuo punjac za sagem my501c, i nigdje ne mogu naci u nekoj trgovini novi punjac za njega, pa sam onda odlucio probati naci na netu za narucit njegov punjac...al i tu imam malo teskoca... pa onda, dal mi itko moze sa sigurnoscu reci gdje mogu kupiti punjac za...
Dali netko zna dali se sagem my220x moze otkljucati,i ako moze dali se mora rastavljat i lemit i jos stosta,jel ide pomocu kabla
evo i jedna novost iz Sagema.samo 10mm tanak vrlo jednostavan entry level model.
neznam da li ste vidjeli ovog ljepotana,ali meni je predobro dizajniran.:drink: http://www.gsmarena.com/sagem_my850c-2133.php
imam usb kabel i my401c koji trebam spojiti s kompom da mogu skinuti slike :D skinila sam neki driver sa sagemove stranice, al mi prepoznaje mobitel kako kameru(trebam skinuti slike sa mobitela, ne sa kartice)
šta da kažem doso mlađi brat od 501c (doslovno),znači mogu reč tj.najavit da krajem 4 mjeseca u t-mobile ponudi dolazi sagem my401c http://www.sagem.com/mobiles/index.php?id=05&prod=196 (najavljena cijena u simpa paketu 698kn) -po karakteristikama isti 501c samo bez 40mb memorije ovaj ima 10mb...
Gdje ima za kupiti?
Nedavno sam postao vlasnik ovog malog čuda. Kodiran je na naš T-Mobile, a volio bih ga upotrebljavati recimo i na Tele2. Ulaskom u meni, kad se pritisne zvjezdica pojavljuje se servisni izbornik s podizbornicima program, prom, SIM lock i test zaslona. Kad se otvori SIM lock, traži unos koda. Da...
jer moguce dekodiranje sagema my-401c iz t-mobile ponude ?? ako da preko kabla samo ili ima drugi nacin? sorry ako thread vec postoji,ali nisam nis nasao u forumu...:hrv:
nakon dugotrajnog i mukotrpnog trazenja nadjem napokon usb data kabal za ovaj mobitel. skopcam , prepozna kabal, trazi nek drajvere instaliram ih, onda nabacim i original softver koji je dosao uz kabal i kad skopcam tel PREPOZNA ga, al nakon 10 sec izbaci poruku da je izgubljena veza s telefonom,...
Kako naslov kaze potrebne su mi mi Gprs i mms postavke za gore navedini mobitel.Kako u Vip-u nemaju taj mobitel u ponudi nisu mi mogli pomoci.
pozz ekipi hehehehehehe ovako trazim neke programe ako postoje za sagem my501c kao theme creator ili site s themama ... pogledao sam na zedge.no .. nemaju bash nish... pa bio bi zahvalan ako me netko moze uputiti na neki site i tako... zahvaljujem unaprijed
ja jucer htio kupit taj sagem, oso kod lika koji prodaje, tamo mi nest baco kajmak u oci al dobro ko ga j... pito ga za taj mob, kaze ima. izvadi iz neke kosarice ko za prljavo rublje :confused: ali ok, ajmo dalje. ima garanciju 2g, novi. sve u redu. ja ga uzmem stavim karticu (jedva) upalim ga,...
http://www.demonoid.com/files/details/595889/7636338/ Pozdrav ekipi
prije sam mogao prebacivati slike i melodije preko USB- kabela a sada uopće nemogu koristiti USB-kabel??? Help please
se moze stavit mp3 kao zvono? razmisljam da bi kupio i jedino to ne kuzim jos... jel ima tko kakva losa iskustva s doticnim mobom? cini se kao totalni best buy stoljeca
znaci ovako htio bi si kupiti sagem myz55 tj.za nekog drugog je no posto sam ga imo vec i nisam bio zadovoljan samo bi htio da mi netko tko ga ima odgovori na jednu stvar.Uzasno me je civciralo to sto se micalo tj.doslovno plesalo gornji dio kucista nije bio cvrst.poslo sam ga na servis i dalje je...
jeli itko zn kako otkljucati sagem myX-5m unaprijed hvala:)
Može mi li netko reći da li se kod ovog mobitela poruke normalno pišu kao i kod ostalih jer sam prije 5godina ima nekog sagema pa se za npr. slovo c moralo držati tipka 2 2sec umjesto da se 3 puta stisne ta tipka?
dali mogu i kako uploadati Java igrice u myZ-55, imam kabel ali nemam softwer... molio bi i koji softver preporučujete za editiranje imenika... thx....
zvijer iz sagema. prije par dana držao ga u ruci i prepun sam dojmova... još samo čekam da na prisavlju montiraju antenu za DVB-H signal i tek onda ćemo vidjet što beba može. antena će biti montirana u roku 3 tjedna!!! :jump: http://www.gsmarena.com/sagem_mymobiletv-1452.php
Da li ima neko tp za ovaj sagem?
Imam problem sa ovim mobitelom,kad ga upalim ne detektira mrezu uopce,inace ima simpa karticu u sebi,mislio sam da je do kartice ali sam stavljao i druge i ista stvar,sve radi ok ali zbog cega ne hvata mrezu?:Puke:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma