treba mi ovlašteni serviser za philips u zagrebu. ne radi se o mobitelu nego o mp3 playeru.
prosao cijeli zagreb,nema sanse..znate mozda gdje bi ga mogao nabavit...?
Bok svima, imam jedan problemcic.danas sam dobio od frendice skoro novi Philips 355 koji ima sim-lock ili net-lock(nije bitno,glavno da je zakljucan;D ) od virgin mobile . e sad na koju foru se taj mobitel moze otkljucat???
Da li netko zna gdije da ih nabavim U HRVATSKOJ?
zanima me gdje se mogu kupiti Philips mobiteli, konkretno me zanima Xenium 9@9e pa ako netko ima ili zna nekog da ima - eventualni sam kupac....:thumbup:
Sto vi mislite o ovome mobitelu. Meni se cini bas fora mobitelom.:king: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/937/Philips/768
Mobitel s baterijom koja traje i traje Ako ste u potrazi za mobitelom s najdugotrajnijom baterijom, onda bi najnoviji uradak Philipsa mogao biti idealan izbor. Zapravo, baterija je i jedini adut ovog mobitela s obzirom na to da ne sadrži gotovo nikakve ostale napredne tehničke mogućnosti ...
Zanima me da li se netko koristi sa Philipsovim mobitelima. Ništa nisam čula o njima. Pronašla sam modele 350 i 355. Prekrasni su po dizajnu i dobre su im karakteristike na papiru. Zanimaju me iskustva u praktičnom dijelu. Zato molim ako netko nešto zna više o njima da mi se javi. Isto tako me...
Moj rfend zeli kupit philips 530 ja ne znam tacno ni koi je to model pa vas molim za pomoc ako ga neko ima ili ako neko zna valja li taj telefon
kad nadem sepcs budem postao, komentari onak na prvi pogled ???
Weight 80g Display 4096-colour display shows up to 9 lines of text, as well brilliantly reproducing colour photos and displaying the phone's built-in games. Camera Optional VGA rotating camera Ringtones 32 polyphonic ringer tones Embedded photo library holds up to 100 images Features ...
eto, dobih to danas u ruke. kewl mob, zgodno svijetli po rubu oko cijelog telefona bijelim svjetlom kad dolazi poziv, a logo na poklopcu crveno/zeleno... telefon je brzog softvera, za razliku od modela s ekranom u boji koji su tromi (softver izgleda isti, osim ako nisu radili optimizaciju.. vidjet...
Šta mislite o ovom mobaču? Tezina 78 Dimenzije 83x43x22 Vrsta baterije Li-Ion Stand by (h) 200 Razgovor (h) 2.75 Kuciste Folder Antena Spoljasnja
Kakakv je ovo aparat? Cuo sam da je, kao, strava mobitel, sve super samo ima malo slabiji prijem?
evo dragi forumasi ovaj mobitel moze u stand-byu izdrzati punih mjesec dana cudo od moba :rolleyes:
I Philips ima preklopnjaka! http://mobile-review.com/phonemodels/philips/philips-330-en.shtml
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma