valjda je dobra ova kamerica System GSM / E-GSM / GPRS class 8 Frequency Range 900 / 1800MHz & 850 / 1900MHz Dimensions 104 x 47 x 19 mm Volume / Weight 75cc / 85g Talk / Stand by Time Up to 280min. / Up to 200 hrs * Browser WAP 2.0 Browser & WAP Protocol 1.2.1 Messaging SMS / EMS /...
sta mislite a ?
Da li netko zna dali se moze u hr. nabaviti data cabel zaGD 87, I DALI mozda pase od gd 92 s obzirom da su konektori isti.JA sam ga pokusao spojiti preko ovog kabela ali ne reagira ,vjeroatno nije isti raspored na nogicama konektora?
Eto vlasnik sam gd 67 i nikako da nadjem kako da si skinem neke melodije al postoji rjesenje. Na panasonicovoj web strani moguce je nakon sto se registrirate(vrlo jednostavno) downlodati pet melodija od dvadeset kolko vam je ponudjeno. Posto nema Hr na popisu lijepo kao ja posudite od nekog iz vana...
Gdje nabaviti data kabel za panasonic gd 67 i softver pa da si mogu stavit neke nove melodije i slike u mob. :confused:
Bok narode . Jel mi moze ko objasni kak da namjestim opcije za wap.Nikak da se spojim na mrezu,zvao sam cronet,unesao sam sve podatke koje mi je tip rekao al kad se ocu spojit mob javlja " Network not available". I jos me nesto muci,u uputsvima su prikazane dvije oznake za jacinu signala,GSM i...
Zna li netko gdje se na net-u može skinuti program Handset Manager 6.0 (ili neki slični) za Panasonic GD87 , a koji služi za unos melodija i slika u mob preko PC-a ?
Čuo sam da bi mob trebao doći kod dilera (za mobove naravno ;)) ovih dana, najkasnije sljedeći tjedan... ima kakvih informacija??
Ovo je izgleda nesto novo
evo, veselim se, danas mi je pao u ruke novi panasonic... čisto zgodan telefončić, prvi ekran u boji kod panasonica i tako... neka nova simpatična rješenja detalja i slično.... malo kad se upoznam s njim javim kak se ponaša, predprodukcijski je model ali za sad nisam neke bitne mušice primijetio...
???KOD NAS U TRGOVINI 3000 KUNA. U ITALIJI 1800 KUNA. U OGLASNIKU NA CRNO 2800 KUNA.
eto, i panasonic se malo potrudio i redizajnirao svoj web... jako je zgodan za pogledat i ugodno je napravljen.... adresa je http://www.panasonicmobile.com/ pa zavirite... ima i o novom GD67 čiji test izlazi u mobilu 1. rujna ;)
jel zna netko kad ce se to pojaviti kod nas... onaj 67 mi se bas svidja...
Premješteno! Temu je na forum Usporedbe Modela poslao zappan.
hm... nokia, siemens i panasonic... za sada... isti software... nisam bas oduševljen to komunizacijom stvari, ali nadam se da će to biti na zadovoljstvo korisnika... komentari, ima na Forum Nokia sve o tom famoznom Series 60 ak nekog zanima...
Hello!!! Here is solution for your problem:.RUN program "GD50 repair&unlock by viknet v1.0 " (program attached..) 2.press "set test mode" and ON phone..phone goes test mode.. you will see IMEI and SERIAL..you can enter any ... for example IMEI : 555555555555555 SERIAL:IIIIIIIIIIIIII 3....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma