Ima ovdje nesto ..http://howardforums.com/showthread.php?t=721992..za Wallpapere i nije neki problem, nego MainMenu icons je vec teze nac. Ak netko jos nesto dobrog nađe, nek stavi ovdje. Ja sam si stavio ove ikone. Jedva sam skuzio kak se to radi, ako ko nezna --> postavke->postavke...
imam x-700 i vidio sam da su svi tonovi zvona u xmf formatu. postoji li kakav program zam izradu tonova u tom formatu. prepoznaje još midi i amr. ali amr dosta loše zvuči. :wstupid:
Jel tko zna kada izlaze novi Panasonic koji imaju 16mil boja i rezoluciju 320*240
Može li mi netko objasniti ovu vrstu softvera ? Vidim da ga po netu svi hvale ali nitko ne navodi konkretne razloge!
Moze li mi netko reci gdje u Zagrebu mogu dekodirati X400? Thanks.
Zna li netko gdje mogu proći jeftinije? :thumbup:
Ima li netko dotični mobitel i kakva su iskostva sa istim?
Jel zna netko gdje otkodirati Panasonica G50 u Zagrebu?
Bok, jel zna tko kako?
Evo,jedna se frendica navukla da ona jako oce taj mobitel,i pitala me dal to kaj valja a ja noj reko :dunno: .Ima li ko iskustva s tim Panasonicom,jer ja nemam ni s jednim osim sa x700.jel to vrijedi 2200kn?mane i plusevi?
:) Zanima me kakav je ,koje su specifikacije! Fala :kitty:
Postavljam pitanje za prijatelja koji još nema pristup netu! 1.) Dali ima mogučnost stavljanja Hrvatskoga jezika u Panasonic GD87 ? 2.) Dali netko to radi sa područja Osijeka i okolice, koliko košta ta usluga ?
Upravo kupljen. Postoji li kakav software da prebacim slike i imenik na comp. i obrnuto, preko irda?
ak nekom treba poklonim mu punjac, bateriju koja mislim da je ok i uputstva.
ekipa, molim pomoć. za staru kupujem nešto preklopnjaka s kamerom. imam nekoliko koji su mi upali u oko, a to su: - panasonic X70, - motorola V600 i - samsung E600. stara mi nije neki mobač-genij ali joj je dosadila
Gdje mogu skinuti melodije i slike za ovaj mobitel?
Bok svim, baš je jadno kaj ste taj forum promijenili i većinu tema zbrisali. ali zanima me nekaj. Ima li ili zna netko gprs postavke za g50 na HTmobile? HVALA UNAPRIJED!!!
zanima me u cemu je razlika ova dva modela. po cijenama rabljenih uredjaja, gd 75 je tek nesto jeftiniji (recimo 450 kn u odnosu na 500 kn) a ekran mu je crno bijeli i manji, a i sam model je mislim stariji. pa zasto onda nije puno jeftiniji? ili ima neke prednosti u odnosu na GD 67 kojih nisam...
nabavio sam neki krš. kad ga upalim zakljucana mi je tipkovnica i nema sanse da ga odkljucam. samo ga mogu ugasiti i upaliti. Pomoć
Jel mi moze netko reci dal se moze gd67 spojit s kompom i dal postoji kakav softwer za promjenu melodija i logotipa?
CeBIT 2004: Panasonic Zvijezda panasonicovog standa je bio model X700. Po prvi put Panasonic ulazi u utrku s drugim proizvodacima kada su u pitanju aparati tipa Smartphones. Model X700 je aparat pod Simbian OS na platformi 60. Kolor ekran je 65 K, kamerom koja posjeduje dodatno osvjetljenje, sa...
DI SE MOŽE NAĆ SOFTWARE ZA SPOJIT PANASONIC G50 S KOMPIĆEM???
nesto drugacije.... zanima me sta je unutra kad se otvori
kao što je rečeno u raspravi (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&postid=35002#post35002), napravljen je crash test GD55ice... na web sam stavio 5 kratkih DivX filmića pa pogledajte što je sve prošao... u novom mobilu će se naći i članak koji će ocijeniti njegov uspjeh na tom testu ...
E OVAKO NASAO SAM PROGRAM ZA GD87 NA OVOJ STRANICI www.matweb-01.com/englis/en-home.htm ovdje mozete naci i drajvere i sofware za sve telefone ali ja imam jedan problem skinuo sam program i instaliro ali kada ga pokrenem dobijam upzorenje napisacu ga na engleskom THE DATA LINK BETWEN SOFTWARE...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma