Postoji li software za mobitel Panasonc X70 pomoću kojega komp ne bi prepoznavao mobitel samo kao modem?
di se može to kupiti?koliko dođe?i dali se isplati više kupiti bluetooth dongle?
ljudi pomagajte. covjeku kojem sam ja prodao mob(x700) nije promijenio kod telefona. posto je on tek nakon tri mj upalio mob neznamo kod, ni ja , a ni on jos manje. evo kaj me mob obavjestava kad upisem krivi kod: "ključ je neispravno unesen 5 puta i bit ce deblokiran za 5 min". Kaj sad to...
orpostite sto pisem novi topic o teme medutim nisam uspio naci jel ima u Zagrebu gdje za odkljucati taj mobitel ? i koliko kosta...
jel zna netko kako se zove program za slusanje mp3-ca na x700 i di se to moze skinut...
malo čudo moje kume -mali oduševljava-kamera je 1.3 ekran je mrak i ne znam jel ko što pametno napisao o njemu ali tipičan je predobri ženski mob....ali punjač je slomila iz 1. pokušaja i sad gdje da ga kupim... ako je post za negdje drugdje molim admine da ga premjeste a ko može do punjaća nek...
Frend ima x700 iz vana. u Settingsu nema hrv meni. Da li se može uploadati?
Zna li neko kad (i dal uopce) ovaj telefon dolazi u Hrvatsku? http://www.bombayelectronics.com/product.asp?prod=693
imam x700. kak se prebaci mp3 u ogg i dali onda to moze svirati kao zvono? i jos nesto. kad primim nesto preko blututa, recimo mp3, automatski mi se sprema u poruke, folder moje mape. kak da to stavim negdje drugdje.
Jel to zbilja dan/dan i pol kao sto se prica po nekim forumima ili je nekako sredjeno (novom verzijom firmwarea ili kako drugacije)? Evo, ciljam na tele2 pretplatu, pa da se ne zaletim ako mu je baterija tako losa. Inace sam negdje procitao da drzi 4 dana, ali mislim da je to bilo samo na jednom...
ak ima nek mi posalje privat pa se dogovorimo
Ima li netko da ga je koristio, vidio sam da se vec lagano pojavio u oglasnicima, cijena i nije nesto jako visoka!
Bok decki, molim Vas da li u ZG netko moze otkljucati Panasonic X700 i VS3 od Tele2 i po kojoj cijeni. Hvala! Lijep pozdrav
Dan ljudi! Jel tko zna gdje da downlodam besplatne melodije za x70?! Malo mi je preskupo na wapu... :)
dobila sam panasonic sa6. odlican je telefon, jako mi se svidja, baterija mu dugo traje, a grafika i kamera su odlicne. jedino imam problem sa podesavanjem mms-a. naime, imam sve parametre, adrese i slicno, ali ne znam gdje da ih unesem? moze li mi neko pomoci? hvala.:licklips:
Evo došlo je vrijeme da zamijenim svoj GD-87 :D ..dal se ovi modeli mogu nabavit kod nas i koja im je cijena i dali je jedina razlika između njih u bateriji i naravno vaše mišljenje o njima.... @zappan jesi li imao kojeg na testu pa da čujem iz prve ruke, prije 3 god si mi preporučio gd-87...
razmišljam o pretplati na Tele2, pa me zanima koji bi vi od ova dva modela preporučili? Koje su im prednosti i mane? Hvala!
Malo sam citao post nize i samo da kazem, moram reagirati na neke gluposti napisane (kao npr losa tipkovnica) pa evo mala recenzija iz prve ruke: Dakle telefon uvelike podsjeca na v3, samo je laksi, ekran je najbolji na trzistu, 16 milijona boja, kamera je odlican, slika super, video sam ispada...
Eto razloga zašto je Tele2 dobio x700 i vs3 za tako nisku cijenu http://today.reuters.com/news/newsArticleSearch.aspx?storyID=114400+09-Dec-2005+RTRS&srch=matsu****a
Evo nabavio mob i neznam dal se mogu postavit vlastiti .mp3 fajlovi kao ringtone ili bare .wav kao ringtone
Još uvijek me zanima koliko vam traju baterije na VS3 i SA6 ukojiko ih imate. Ja imam SA6 i najduže mi je do sad trajala 3 dana s tim da 2 dana skoro pa nisam tipkao po njemu i ostavio sam ga da radi preko noći. Čini mi se jako malo pošto ima 1660mah. Jučer sam ga napunio i neču tipkat puno po...
instalirao sam ultra mp3 1.33 , registrirao ga i nakon pokušaja slušanja mp3 tona zvona javi mi se error "greška aplikacije.mce". zna li netko što je to?:wstupid:
Da li tko zna gdje ima za kupit a 500 kod nas??da li ga uopce ima???ako netko zna da se prodaje moze i na crno pliz neka mi javi...
Dakle ovako,zanima me dali je moguce postaviti sliku preko cijelog ekrana dok je u stanju cekanja?? Ako da kako?:dunno: Usput svima svako dobro povodom predstojecih blagdana!:xmas:
Dopao mi se taj mob. Vidim da je symbian,nije nesto ogroman, a svidja mi se sto ima preklop, pa ako ga je neko isprobao neka napise utiske
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma