http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=85525 cini mi se kao potencijano odlican mobitel.
postoji li trgovina ili preko oglasnika za kupit NEC mobitele?
Jel se moze negdje kod nas naci ovaj mob i kolika bi mu bila cijena??? LINK :thumbup:
Ima li ga neko, kakav je, isplati li ga se kupit polovnog?
STA MISLITE O OVIM TELEFONIMA,JELI TO STA VALJA???
dimenzije 90x48x11,9mm,32mb memorije,1,3mpx kamera,preklopni.;D
Gdje se mozte skinuti posljednja verzija software-a za navedeni tel ???
Htio bih kupiti NEC E616V, ali ne znam jel to kvalitetna marka mobitela i kakav je navedeni model? Molio bi za pomoće sve koji znaju nešto o tome...
da li je moguce odblokirati taj mobitel?? masu ljudi mi kaze da je nemoguce, pa ako ima netko tko moze neka se javi ovdje na forumu hvala
Dali netko zna kakvaj je mobitel ? Kakva mu je baterija ?
Dali zna tko odblokirati taj mobitel??? Mobitel je kupljen u Italiji na 3G mrezi
specs: Mode: GSM 900 / 1800 Weight: 110 gms Dimensions (L*W*D):101 x 48 x 24mm Battery type : Li-Ion Talktime: 270 mins Standby time: 205 hrs Games: Yes Internet capability: Yes
DA LI ITKO ZNA KAD DOLAZI NEC e525 ako vec nije dosao i koliko ce otprilike kostat ?:rifle:
General features Announced in March 2003 eGSM900/GSM1800/UMTS Battery type: Li-Ion 1200 mAh Standby time: up to 200 hours Talk time: up to 200 minutes Graphical color display (65K) with the resolution of 132ő162 pixels, what allows to show up to 8 text lines and tips to the soft-keys...
Šta mislite o ovom mobaču opisanom u ovomjesečnom Mobilu, meni se baš dopao. :cool:
Double Color display Japanac za GSM mreže http://mobile.burn.com/review.jsp?Id=240 za ostatak slika kliknite na NEXT> na dnu stranice.Ipak Samsung nije jedini s tom izvedbom ;D
Evo nec je izdao novi smartphone . .. zasad samo to . ..
Ovi modeli ce prvo izaci u japanu , zatim dolaze u Europu Vjerovatno pod malo izmjenjenim imenom
meni svojedobno najljepsi telefon (iz GD-90)..kod nas ga nitko nema... a u italiji je bio pravi hit... ima li kod nas uvoznika za NEC??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma