Francuski predstavnik se predstavio s nekoliko novih modela. Model OT835 koji svojim gabaritima spada u klasu najmanjih aparata s integriranom kamerom. Posjeduje digitalni aparat, i mogucnost snimanja video zapisa. Model OT756 podrzava mp3 melodije za zvono, digitalnu kameru, video poruku...
Novi sam korisnik ovog foruam, pa tako za pocetak da stavim jedan review Alcatela 735. Pozdrav Vanji od jos jednog ljubitelja alcatela. Za 735 stoji sve sta je Vanja napisao za 535.Potpuno isti mobiteli. Razlika je u tome sta 735 ima kameru i jednu igricu vise. Mob lijepo leži u ruci, i meni je...
kupio sam alcatel ot 525 i zanima me da li se može, i kako povezati sa kompjuterom, i onda kad ga povežem da skidam preko neta (ne wapa, nego pravog neta) sličice, melodije i slično i prebacujem ih na mobitel... ako postoji takva stranica...
Ako vas nešto zanima, tu sam... :)
Juce sam stavio svoju 501 na punjenje i kako je punjac na podu bio ustekan a mobitel na stolu zapeo sam na kabal i iscupao ga iz punjaca a mobitel mi je pao na pod. I danas sam zalemio kabal (kako treba 100% sam siguran) i kad sam stavio mobitel na punjenje kaze "Nemoguce je puniti bateriju!". Pada...
Imate priliku citati u Mobilu(dvobroj) 40/41. Slobodno pricajte,komentirajte,itd.
Ima li neko iskustva sa ovim mobitelom? Onako generalno: prijem, kvalitet i jacina zvuka, baterija, softver, pouzdanost, prednosti i mane, odnos kvalitet-cena, alternativa.
Slučajno sam ju pimjetio u dodatnoj opremi pod Ostalo www.emshop.hr/detalji.asp?sid=658f167fcd8d6f58d33d61044107acae&item=265&cid=5&pid=5&podg=1
Daklem, da vidimo kakvo je stanje sa Alcatelima u RH :cool:
Konačno razriješene dvojbe oko suradnje Alcatela. AKo ste pratili vijesti na mobil.hr, već znate o čemu se radi. 531 je (za sada) jedini model koji je nastao suradnjom Alcatela i Mitsubishija. 320 je LG-ev model.
Evo, naletih na netu na sličice. Baš bi si mogao "nabaciti" tako nešto na 501-inicu ;)
možda ima neko kakvih informacija o ovom mobaču?
U VIP centrima je od jučer u ponudi Alcatel OT 715 po cijeni od 1599kn,poprilično povoljna cijena :thumbup:
Zna li tko kada ce Alcatel sluzbeno izdati FM radio kit za navedenu seriju.Bilo bi fora prikljucenjem stereo slusalica dobiti novi meni na telefoncicu i slusati radio.U uputama (za moj 511) stoji da se cak radio moze slusati preko speakerphonea.Kontaktirao sam elektromagic i alcatel,no sluzbeni...
U GSM shopu u Rijeci,u Simpa paketu.Tko voli nek izvoli!Malo mi je bilo čudno ali istina je!:D
Ima li itko iskustva s telefonom Alcatel OT 511? Ja moram priznati da su mi 2 aparata skroz rikla od istog simptoma.Riknuo im je procesor.Vijek trajanja im je bio cca 3 mjeseca:(Aparatic mi je ful sladak,i toliko sam lud da bi opet kupio istog,no znam da ce mu opet riknuti procesor.Vidim da ga vise...
U Hama centru u Rijeci(I.pl.Zajca 24,kod pizza cut-a Tomato) sam vidio da prodaju 525 u VIPme paketu za 999 kn.:D
kao sto naslov kaze novi model iz tvrtke Alkatel, jos nema nikakvih tocnih specifikacija, samo se pise da je nasljednik 311-ice
Na www.vipnet.hr/cw/d_show?type=cw&id0=2&id1=25&id2=10039 možete pogledati cijene novih VIPme paketa,među koijma je i Alcatel 525 za 1099kn!
Kako na ot easy psat poruke malim slovima?
Dimensions (L x W x H): 97 x 42 x 20mm Weight : 75g Volume : 71cc Patch antenna Standard battery : Lithium Ion 600 mAh Talk time : Up to 6 hours (Pmin, 50%DTX) Standby time : Up to 280 hours (Paging 5, static) DriveKey™ : 3 positions Enhanced white-blue backlight Display : up to 6...
:fried: HAJDE LJUDI (vi koji imate stare alkiće tj. sve starije od 525-ice) PIŠITE OVDJE KAKO PRERADITI POPRAVITI I/ILI POBOLJŠATI RAD MOBA zahvaljujem :angel:
Poceo sam unositi neke informacije o maintanance meniu za alcatele na http://www.info-mob.com/meni.php?id=1&sid=1&cid=120 budem dodavao malo po malo posto bas nemam vremena trenutno.
Razmišljam o kupnji tog moba pa me zanima ima li ga tko i vaše mišljenje o njemu :) Još razmišljam i o Siemensu C45 i Nokia 3510. Thx unaprijed Btw. nemam baš previše para za mob ;)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma